Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Normalde Fbnin yaptigi zehirli oklu aciklamayi yapti diye elendik. Adamlari ekstra motive ettiyse sasirmam. Sen git deplasmandan Bayernin x mactir kazanma serisini kir, ve baska rakip takimin hocasi Bayern rotasyon yapti diye adamlarin basarisini kücük gör. Biz onlarin durumunda olsaydik ve onlarin hocasi o aciklamayi yapsa, instagram sayfalarinda küfür showu görürdük

Ziyech 10 tane orta yapmış. 10 tane orta yaptıracağına 10 tane şut çektirse en azından dönen toplardan tehlike yaratma ihtimalimiz daha yüksek olurdu.

Sağlık olsun ama daha iyi futbol oynamamız lazım. Birer doz Ange Postecoglou ve Unai Emery öneririm.

6 maç boyunca ezilmeden hatta çoğu maçta üstün oynatan aslan hocamdan ben razıyım.kendisine ve takıma teşekkür ederim Gsarayı oynaması gerektiği gibi oynattığı için gurur duyuyorum

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yenilen golün teknik ve taktikle alakası yoktu. Plan doğruydu ama daha çok şut çekmeliydik. Bu turnuvada böyle utanç verici takımların böyle şanslı anları olabiliyor. Maçlarda buldukları ender pozisyonları değerlendirerek bu seviyede gruptan çıkmayı başardılar.

Fikstür şansları da cabası.

Maalesef aslan payı Okan Buruk'ta.

- Mertens ile başlanmalıydı.
- 2 metre boyunda adamlara, 5'e 1 tek Icardi'ye sürekli orta açılmamalıydı.

100 dakikada 2 şut çektik, ikisi de tehlike yarattı. Keşke daha çok şut deneseydik hocam.

rezalet oyun
kepaze müdahaleler

Kapanan takımlara karşı bir planı olmadığı sürece seviyesi Türkiye Ligi'nde kalacak. Evet bayerne unitede pres geçiş bilmem ne iyi oynadık da, şu maç rezalet, yanına mutlaka bu set işlerinden anlayan birini alsın ayıp değil.

bu maç özelinde eleştirecek çok nokta var ama genel olarak avrupa'da ki maçlarımızdan memnun kaldım ben, sağlık olsun

Rakip 10 km fazla koşmuş

Buna karşılık tek hamlemiz ne kadar hücumcu varsa oyuna alıp Ziyech sola çekip orta yapsın diye beklemek

Bu mudur cidden

şu icardiyi sakat sakat oynatma artık lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

adam koskocaman sıfır ya .

Çok güzel hazırlamışsın takımı hocam. İyi geceler.

Keremi 90 dk sahada tutmakla neyi düsündün hocam merak ediyorum ins biri sorar basin toplantisinda

Geri
Üst Alt