Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

saçma press futbolu patladı. ortasaha bomboş Allah'tan derbilerde iyi yoksa kovulduydu

Bu rezil futbolu, bu amatörce futbolu neye borçluyuz?

Bir Allahın kulu şu adama

İcardi neden her maç 90 dakika oynuyor diye sorsun ya

Ben böyle takıntılı bir Terim bir de bunu gördüm yaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takıma tatil vere vere takım tatil modundan çıkamıyor

yeter artık milyon eurolar kazanıyorlar herkesden çok tatil yapıyorlar

fizik kalitemiz yerlerde diplerde

futbolcularda ne hırs var ne istek

takım boyu 60 metre

KENDİNE GEL BURASI GALATASARAY !!!!

Kazandığımız sürece maçları 1 sıkıntı yok.2 derbi varken yorulmadan fazla kazandık biz bu maçı.Derbide daha başka 1 takım izleyecez ben bundan kesinlikle eminim..

Hocam sadece rakiplere koymuyor. Vura vura devam canım hocam benim <3

Rezaletinle gurur duy. İçerideki her maç sancılı daha rahat rahat maç kazanamadık. Kopenhag maçından ders çıkarmıştın güya gördük.

3 aydır hazırlayamadığın Ndombele takımda en teknik adam.

Şimdi sen istatistiklere göre 3 puan daha kazanmış oldun değil mi?

Bugün yenildin hoca. Mal Serdar kaleye giren topa dokunmasa, Günay olağanüstü performans sergilemeseydi kaybetmiştin. Bunu böyle bil ve lütfen kendine, takıma çeki düzen ver.

Maç seçen futbolcu gördüm ama antrenör ilk defa görüyorum. Resmen maç seçiyorsun hocam. Bayern-Manu-Fener-Beşiktaş maçlarını seçiyorsun.

Takım üzerinde hiç bir ağırlığı yok, futbolculardan ödü kopuyor. Taktik, organizasyon falan da yok. Allah’a emanet rastgele oyun oynuyoruz. Bu takımı daha kötü oynatacak bir hoca yok.

Bu takımın şu anda en büyük sorunu, kenarda ayakta durup maçı izleyen ama oyunu okuması ve müdahalesi yetersiz olan zattır.

Resmen rakip takım gol atsın değişiklikleri yaptı. Ortasahayı boşalttı, bitik Icardiyi çıkaramıyor. Yemin ediyorum hoca falan değilsin. Otorite namına hiçbişey yok.

Geri
Üst Alt