Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocamızın hayalindeki Galatasaray;

1-0
0-1
1-0
1-0
0-1
1-0
0-1
0-1
1-0
0-1
1-0
0-1
1-0
0-1
1-0

Ve Galatasarayımız şampiyon. Nasıl eleştirebiliriz ki hocayı? San Marino milli takımı gibi 1 tane atıp 90 dakikayı tüketmeye çalışıyoruz. Beğenmeyen yoktur eminim bu taktiği...

Yahu kenarda hamle yapacak oyuncu yok. Bu kadar eksik bir kadro görmemiştim daha önce. Sonradan oyuna girenler çoluk çocuk. Bunlarla maç döndüremezsin. Buna rağmen pozisyonlar bulduk. Bir seferinde Halil dahil, üç kez yakından şut şansı bulduk. Girmedi top. Kerem de cezalı duruma düştü. Bakalım haftaya ne olacak. Bu maçı da verirsek çöküş başlar.

Hocamızın hayalindeki Galatasaray;

1-0
0-1
1-0
1-0
0-1
1-0
0-1
0-1
1-0
0-1
1-0
0-1
1-0
0-1
1-0

Ve Galatasarayımız şampiyon. Nasıl eleştirebiliriz ki hocayı? San Marino milli takımı gibi 1 tane atıp 90 dakikayı tüketmeye çalışıyoruz. Beğenmeyen yoktur eminim bu taktiği...
1 farkada 3 puan alıyorsun 5 farkada bu 1 farkı bu kadar dramatize etmeyin

Maçı izlemedin mi?
Niye alamadığımızın baş nedeni belli.
Biz eksiksek Sivas'ta eksikti. Leş gibi top oynadı onlarda. Çıkıp 2-3 tane atıp kimseyi konuşturmayacaksın. Böyle bir rakip karşısında 45 dakika boyunca 1-0'a yatan Galatasaray'ı kabullenemiyorum ben. Hakemin ş....sizliği ayrı bir olay

Sonuçlardan bağımsız olarak şunu net söyleyebilirim

Okan Buruk td olarak yanlış yapmaya devam ediyor

Umarım en kısa zamanda hatalarını görür ve toparlar

Biz oyun olarak doğruları yapalım

Dış etkenler konusunu sonraki aşamada konuşalım

Burada hocanın eksikliklerini dış etken maskesi ile kapatmaya çalışmayalım

Şu adama bitirici 1-2 adam alın yav. Dün çok çok rahat alacağımız maçı yine hücumcuların beceriksiz son vuruşlarından ötürü verdik.

Sonuçlardan bağımsız olarak şunu net söyleyebilirim

Okan Buruk td olarak yanlış yapmaya devam ediyor

Umarım en kısa zamanda hatalarını görür ve toparlar

Biz oyun olarak doğruları yapalım

Dış etkenler konusunu sonraki aşamada konuşalım

Burada hocanın eksikliklerini dış etken maskesi ile kapatmaya çalışmayalım

hoca herşeyi doğru yapıyor demem ama takımda sorun görülen şeylerden rolü çok az

hatta bugün hala bu kadar iddialıysak okan buruk sayesinde

oyuncular tam hoca yiyecek cinsten

isimleri var cisimleri yok

Gayet iyi bir hoca. Asıl sıkıntı Geçen sene şampiyon olan kadronun üzerine net katkı verecek 2-3 oyuncu ekleyememiş olmamız.

hoca herşeyi doğru yapıyor demem ama takımda sorun görülen şeylerden rolü çok az

hatta bugün hala bu kadar iddialıysak okan buruk sayesinde

oyuncular tam hoca yiyecek cinsten

isimleri var cisimleri yok
Zaten benim demek istediğim de tam olarak o

Hocanın yanlış yaptığı şeyleri konuşalım

Yoksa gitsin istifa etsin kelimesi ne kadar iğreti ise

Tamamiyle senciyiz biat ettik kelimesi de o kadar iğreti

Bu tartışmaların gölgesinde esas konuşulması gereken konular konuşulmuyor

Ben başından beri Okan hocanın Galatasaray için yetersiz bir hoca olduğunu hep savundum ama şöyle de bir durum var Okan hoca'dan daha iyisini getirecek bir yönetim ve futbol iklimi var mı derseniz bu ülkede o yok işte. Kaliteli ve vizyon sahibi hocalar ülkemize gelmek istemiyorlar.

oooo hoca yeme ritüeli başlamış. Geçen sene yalanan jesus a çaktı sonra kaybolmuşlardı.

Oyuncu degisikliklerini genelde hem gec hemde yanlis yapiyor. Sezonun basindan beri takimin performansi maclarin ikinci yarisinda dusuyor.

Geri
Üst Alt