Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
Şampiyon olduğu zaman bile demiştim bu takımın hocası olamaz diye .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 farkada 3 puan alıyorsun 5 farkada bu 1 farkı bu kadar dramatize etmeyinHocamızın hayalindeki Galatasaray;
1-0
0-1
1-0
1-0
0-1
1-0
0-1
0-1
1-0
0-1
1-0
0-1
1-0
0-1
1-0
Ve Galatasarayımız şampiyon. Nasıl eleştirebiliriz ki hocayı? San Marino milli takımı gibi 1 tane atıp 90 dakikayı tüketmeye çalışıyoruz. Beğenmeyen yoktur eminim bu taktiği...
Dün niye alamadık 1 farkla 3 puanı?1 farkada 3 puan alıyorsun 5 farkada bu 1 farkı bu kadar dramatize etmeyin
Penaltını vermedikleri için olabilir ayrıca her zaman 1 fark yapmamız iyi bir şey demedim gereksiz dramatize ediliyor dedim.Dün niye alamadık 1 farkla 3 puanı?
Dün niye alamadık 1 farkla 3 puanı?
Biz eksiksek Sivas'ta eksikti. Leş gibi top oynadı onlarda. Çıkıp 2-3 tane atıp kimseyi konuşturmayacaksın. Böyle bir rakip karşısında 45 dakika boyunca 1-0'a yatan Galatasaray'ı kabullenemiyorum ben. Hakemin ş....sizliği ayrı bir olayMaçı izlemedin mi?
Niye alamadığımızın baş nedeni belli.
o zaman da saçmalamışsınŞampiyon olduğu zaman bile demiştim bu takımın hocası olamaz diye .
Sonuçlardan bağımsız olarak şunu net söyleyebilirim
Okan Buruk td olarak yanlış yapmaya devam ediyor
Umarım en kısa zamanda hatalarını görür ve toparlar
Biz oyun olarak doğruları yapalım
Dış etkenler konusunu sonraki aşamada konuşalım
Burada hocanın eksikliklerini dış etken maskesi ile kapatmaya çalışmayalım
Zaten benim demek istediğim de tam olarak ohoca herşeyi doğru yapıyor demem ama takımda sorun görülen şeylerden rolü çok az
hatta bugün hala bu kadar iddialıysak okan buruk sayesinde
oyuncular tam hoca yiyecek cinsten
isimleri var cisimleri yok