Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Sözleşme de uzatılmadı hocayla.
Hocayı da kaybedersek sezon sonu şaşırmam.

Hocam senin ağzından niye orta saha transferi cikmiyor. Torreiraya birşey olsa ayvayı yedik demektir

Size ERden timur gibiler cok geldi

abdurrahim i istersiniz!!
Erden Timur'u tanımam, bence bu yönetimin içinde oda yalnız kaldı. Dursun beyin durumu zaten ortada eski dönemi falan. Ayrıca yönetimde ismi çok ön planda olmayan bir yönetici var, iyi tanırım daha ismini ilk gördüğümde eyvah demiştim.

Erden Timur'u tanımam, bence bu yönetimin içinde oda yalnız kaldı. Dursun beyin durumu zaten ortada eski dönemi falan. Ayrıca yönetimde ismi çok ön planda olmayan bir yönetici var, iyi tanırım ismini ilk gördüğümde eyvah demiştim.
Dursun bey sadece baskan sıfatı var

Gölge başkan erden timurdur

Ekli dosyalar

• 18133.webp
    18133.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 12
Avrupa'ya 1 gram üzülmüyorum elenelim yük olmasın bu takım en fazla tek kulvarı kaldırır.
Biz 37 Lik mertensten medet umuyoruz. Son maçlarda çok gayret ediyor görüyorum ama adamın bir yaşı var. Nekadar direnebilir.
Orta göbekte adamın yok bu çok net. Torreira haşat oldu.

Mevcut durumda yapılabilecek olanın en iyisini yapıyor. Eleştirecek hiçbir tarafını göremiyorum.

Transferlerin gelmemesine sessiz kalmakla eleştirenler var ama buna kriz yönetimi denir. Çıkıp medyanın önünde bu sorunları dile getirmek, takıma zarar vermekten başka hiçbir işe yaramaz. Okan Buruk profesyonel bir şekilde, kendisine verilen malzemeyle yapılabilecek en iyi şeyi yapmaya çalışıyor ve başarıyor da.

Sezon sonunda tüm başarılar Okan hocaya, başarısızlıklar yönetime yazar. Çünkü doğru dürüst transfer yapmayan yönetim. Okan Buruk değil.

Geri
Üst Alt