Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yolu acık olsunSözleşme de uzatılmadı hocayla.
Hocayı da kaybedersek sezon sonu şaşırmam.
YazıkUmarım sezon sonu iyi bir yönetim gelir ve hoca ile uzun yıllar devam ederiz.
Tamam
Size ERden timur gibiler cok geldi
Hocanın önüne gelen sağ bek ve sol bek isimlerine bakarsak istememesi hakkıdır eldekilerden daha iyi olması mümkün değil.Hocam senin ağzından niye orta saha transferi cikmiyor. Torreiraya birşey olsa ayvayı yedik demektir
Erden Timur'u tanımam, bence bu yönetimin içinde oda yalnız kaldı. Dursun beyin durumu zaten ortada eski dönemi falan. Ayrıca yönetimde ismi çok ön planda olmayan bir yönetici var, iyi tanırım daha ismini ilk gördüğümde eyvah demiştim.Size ERden timur gibiler cok geldi
abdurrahim i istersiniz!!
aldırdıgı sol beki referans alırsak hocaya oyuncu sorulmazHocanın önüne gelen sağ bek ve sol bek isimlerine bakarsak istememesi hakkıdır eldekilerden daha iyi olması mümkün değil.
Dursun bey sadece baskan sıfatı varErden Timur'u tanımam, bence bu yönetimin içinde oda yalnız kaldı. Dursun beyin durumu zaten ortada eski dönemi falan. Ayrıca yönetimde ismi çok ön planda olmayan bir yönetici var, iyi tanırım ismini ilk gördüğümde eyvah demiştim.
İlginçDursun bey sadece baskan sıfatı var
Gölge başkan erden timurdur
Bende önüne geleni alsınlar demiyom ki. Yazık olacak Avrupa'yı gectim lig gidecekHocanın önüne gelen sağ bek ve sol bek isimlerine bakarsak istememesi hakkıdır eldekilerden daha iyi olması mümkün değil.
Avrupa'ya 1 gram üzülmüyorum elenelim yük olmasın bu takım en fazla tek kulvarı kaldırır.Bende önüne geleni alsınlar demiyom ki. Yazık olacak Avrupa'yı gectim lig gidecek
Biz 37 Lik mertensten medet umuyoruz. Son maçlarda çok gayret ediyor görüyorum ama adamın bir yaşı var. Nekadar direnebilir.Avrupa'ya 1 gram üzülmüyorum elenelim yük olmasın bu takım en fazla tek kulvarı kaldırır.
Almayacaklarını biliyorHocam senin ağzından niye orta saha transferi cikmiyor. Torreiraya birşey olsa ayvayı yedik demektir