Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan Hocanın göreve getirilmesini en çok isteyenlerdendim; mesajlar kayıtlıdır...

Liyakatinden mutlak emindim de tek çekincem, doğru zaman olmayabileceği konusunda idi. Takım enkaz haldeydi, yeni yönetim kısıtlı zamanda gerekli revizyonu yapamayabilir, yetersiz kadroyla ihale hocaya kalabilirdi. Bir daha da bu şansı bulamayabilirdi...

Şükürler olsun, hem başta Erden Bey olmak üzere yönetim, hem de hoca ve oyuncu kadrosu üzerlerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirip geçen sezon en önemli şampiyonluklarımızdan birini kazandırdılar...

Maç takvimi ve eksik/yorgun oyuncular itibariyle sezonun en zor geçmesi muhtemel maçlarından birini, başından sonuna dek keyifle izleyebildiysek, bunda bir numaraya yine hocamızı yazarım...

Güzel kişisel hediyeler aldım ama en güzel doğum günü hediyemi sevgili Okan Hocam vermiş oldu. Aldım kabul ettim, Allah razı olsun, başarıların ve mutlulukların daim olsun muhterem hocam...

çok abartılıyor
emre b okan abisini üzmedi yine sadece

aynı şekilde yiyorsa sparta prag deplasmanında yapsın 5 lik oluruz

stoperde davinsonu sahte 8 numara oynatmakda nedir yani
daha hayatımda böyle saçmalık görmedim

1708298995340.webp

çok abartılıyor

Amma toksik olmaya basladin be hocanin adasi. Hatalariyla, sevabiyla.. Totem'se sayet bu, citlatirsin :)

Bir insan düşünün, Bir futbolcu 12 sezon Galatasaray kariyeri yapmış,

iyi kötü 3 sezon o zamanın en bence EPL’si SerieA’da zirve takımlarından birinde oynamış.

Türkiye’nin 2000, 2002’sini görmüş.

Galatasaray’ın Avrupa’da kazandığı iki kupada da sahada olmuş,

Sonra teknik direktör olmuş, Akhisar gibi mütevazi bir takımla Türkiye kupası kazanmış,

Yetmemiş başakşehir ile Süper Lig şampiyonu olmuş,

Galatasaray’a gelmiş, ilk sezonunda Şampiyon olmuş,

Yetmemiş Galibiyet rekoru kırmış,

O da yetmemiş derbi canavarına dönmüş Fenerbahçe’yi içeride dışarıda 3-0 ile madara etmiş.

Bir sonraki sezon CL’de Manu’ya, Bayern’e falan sahayı dar etmiş.

Ligde de 26 maçta sadece 1 mağlubiyet alarak yoluna devam ediyor. Avrupa dönüşünde bile takımı güle oynaya galip gelebiliyor.

Daha ne yapsın adam takdir edilmesi için? Henüz 50 yaşında kariyerinin başlarında ve hem futbolcu, hem teknik adam olarak kısıtlı imkanlarla geldiği yer ortada

Ligin başından beri zahayı sola entegre etmeye calısarak takımın kimyasını bozmuştu

gec oldu ama anladı kerem sol zaha ise iyi bir yedek olabilir kerem 10 numarada olmuyordu
Heee aynen olmuyordu. 10 numara pozisyonunda oynarken bulduğu pozisyonları ben harcadım zaten. Ulan Recep !!!

Son zamanlarda daha rahat galibiyetler alıyoruz. Sistemi oturuyor hocanın. İnanılmaz bir galibiyet oranı yakaladık. Çok çalışıyor belli ki.

çok abartılıyor

Bi yukardaki çocuğun masumluğuna bak
Bi de bunun fesatlığına

Kudur kudur

bu futbolla avrupa hayal eden enayidir

avrupada gelenden gidenden ikişer üçer yiyoruz

hayal kurmaya devam edin

son iki maçda defans arası pozdan en az 10 tane pozisyon yedik