Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
fenerin vasat uydu takımlarına vurup vurup geçeceksin. Moralini bozma. Hırs yap. Taraftar seninde, takımında arkasında. Yönetimi boşver. Biz bize yeteriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prag maçında Prag bile gole ihtiyacı olmasına rağmen bizim kadar risk almiyor hocam. Hele icardiyi 90 dakika oynatman çok acaibime gidiyor. 3 pas yapamadık. Bence şu olayı düzeltelim once
Psikolojisinin bozulmama ihtimali yok, hatta bozuk olduğuna da bahse girerim. Sakin gözüküyor ama içten içe sıkıntılıdır, eşinden dahi boşandı kaşla göz arasında. Tabi buna gerekçe midir değil midir bilemeyiz ama ben mutlaka payı olduğunu düşünüyorum. Korkunç bir sezon yaşıyoruz, adamın emeklerini heba etmek üzere kurulu bir düzen var, her hafta 90+ da rakibine çalınan şikeli penaltılar, kalecilerin maçları ayan beyan satmaları... En az 15 puan önde kebap yapması gerekirken ensesinden ayrılmasına izin verilmeyen bir rakip. Transfer skandalı bitmeyen, kulübü savunamayan bir yönetim.. Daha ne sayayım.Bu sezon Okan Buruk yerinde olsam defalarca sinir krizleri geçirir, psikolojim bozulurdu. Tek başına rakiplerle mi uğraşsın, kendi yönetiminin beceriksizlikleriyle, pısırıklıklarıyla mı uğraşsın, hakem şerefsizleriyle mi uğraşsın.
Helal olsun.
Kim nasil oynadigi fark etmiyor. Mertens, Kerem A, Icardi, Bay nekadar kötu oynasinlar, gelecek mac ilk 11delerHaftaya ezbere mertens Demirbay 2 lisi aynı anda oynarsa yazık derim. İnşallah öyle birşey yapmazsin