Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

fenerin vasat uydu takımlarına vurup vurup geçeceksin. Moralini bozma. Hırs yap. Taraftar seninde, takımında arkasında. Yönetimi boşver. Biz bize yeteriz.

Prag maçında Prag bile gole ihtiyacı olmasına rağmen bizim kadar risk almiyor hocam. Hele icardiyi 90 dakika oynatman çok acaibime gidiyor. 3 pas yapamadık. Bence şu olayı düzeltelim once

Oynatmak "zorunda" olmasi

Yonetime (hepsi, evet hepsi.. .susanda (katilmasa dahi susan) buna dahildir) ragmen desteklemeliyiz ancak bazi seyleri de degistirmesi gerekiyor, kendisi.

Bence oncelikle sezon sonunda Okan Hocamızın yanina teknik ekibe pragtan kophenagtan moldeden antrenör transfer etmeliyiz.Oyuna yatırım yapmalıyız.Sonra oyuncu transferine geçmeliyiz.

Bu sezon Okan Buruk yerinde olsam defalarca sinir krizleri geçirir, psikolojim bozulurdu. Tek başına rakiplerle mi uğraşsın, kendi yönetiminin beceriksizlikleriyle, pısırıklıklarıyla mı uğraşsın, hakem şerefsizleriyle mi uğraşsın.

Helal olsun.

Bu sezon Okan Buruk yerinde olsam defalarca sinir krizleri geçirir, psikolojim bozulurdu. Tek başına rakiplerle mi uğraşsın, kendi yönetiminin beceriksizlikleriyle, pısırıklıklarıyla mı uğraşsın, hakem şerefsizleriyle mi uğraşsın.

Helal olsun.
Psikolojisinin bozulmama ihtimali yok, hatta bozuk olduğuna da bahse girerim. Sakin gözüküyor ama içten içe sıkıntılıdır, eşinden dahi boşandı kaşla göz arasında. Tabi buna gerekçe midir değil midir bilemeyiz ama ben mutlaka payı olduğunu düşünüyorum. Korkunç bir sezon yaşıyoruz, adamın emeklerini heba etmek üzere kurulu bir düzen var, her hafta 90+ da rakibine çalınan şikeli penaltılar, kalecilerin maçları ayan beyan satmaları... En az 15 puan önde kebap yapması gerekirken ensesinden ayrılmasına izin verilmeyen bir rakip. Transfer skandalı bitmeyen, kulübü savunamayan bir yönetim.. Daha ne sayayım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocaya destek olalım diyoruz da gerçekten işi çok zor ,fatih hocanın son yılları gibi inanılmaz yalnız birakildi Okan hocada ,adam arkasında bir yönetim desteği görmüyor oyuncularına herturlu pislik yapılıyor yine kimseden ses çıkmıyor
Yerinde olsam sezon sonuna kadar konusmalarimda yonetimin adını dahi anmam
Okan Hoca fenerde olsaydı böyle basarili adamı ve takımı nasıl koruyacaklarini varın siz dusunun

Haftaya ezbere mertens Demirbay 2 lisi aynı anda oynarsa yazık derim. İnşallah öyle birşey yapmazsin

Yahu dilimde tüy bitti söylemekten

Sıkıldım bunaldım artık

Şu takımın orta sahasını Kaan Torreira veya Berkan Torreira yap kardeşim

Neden ısrarla Kerem demirbay ve Torreira yapıyorsun

Olmuyor işte mübarek olmuyorrrrr

Torreira ileri gidiyor

Kerem kapatamıyor açıkları

En iyi oynadığımız maçlarda orta saha Kaan ve Torreira idi

Nasıl görmezsin bunu yaaa

torreira demirbay mertens hava toplarında zaafiyet yaratıyor. stoperler ribound toplamak için öne çıkıyor paso arkası tarla gibi kalıyor. hangi takım hangi topçu olursa olsun ortasahada bütün uzun topları indirip sağa sola dağıtıyor. muslera ve nelssonun ekstra performansı kurtarıyor bizi şuan

Rekortman hocam bugün çok geç kaldın yedik dedim artık sen daha Berkanı sokmamıştın.Beyse Prag maçı fenerin saçma penaltı bonusu icardinin olayı konsantrasyonu acayip bozmuş .
Hafta içi olan maç önemsiz hocam elensen kimse kızmaz
Haftasını Münih deplasmanına gider gibi çalış hocam sendeyiz.

Okan-Buruk.webp

vallah hoca

seni savunurken insanlar ama derbilerde bak başka taktikde yapıyor diye savunuyordu

bjk maçı için artık vakti geldi

şu top kayıplarını semih, muçi ile rashica affetmez benden söylemesi şimdiden

hocaya güveniyoruz tek başına savaştıgı içinde üzülüyorum açıkçası

Hocanın kafasındaki oyun kurgusunda isteyip de sahip olamadığı kaliteli bir 6 numaranın eksikliğini iki maçtır çok bariz şekilde görüyoruz...

Kimse Torrerira demesin. Demirbay ile 6-8 rollerini dönüşümlü olarak üstleniyorlar ve ikisi de 6 no pozisyonu için zaman zaman yetersiz kalıyor...

Torreira direkt 8 olarak alabileceğimiz başka herhangi bir futbolcudan daha iyi oynar.Herkesin hayıflandığı Gedson' dan hiçbir eksiği yok, pas ve agresiflik konusunda fazlası var. Golde ortayı yapan da, Vinicius' u kaleciyle başbaşa bırakacak pası atan da kendisiydi. Biraz önde kısmen serbest oynarsa goller de atacaktır...

Geri
Üst Alt