Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Sert elestirilere gerek yok bjk maci oncesi kenetlenelim derim

Haluk yurekli’yi izliyorum cok sert elestiriyor

Bjk maci sonrasina saklamak lazim elestirileri bence
1 haftadır kenetleniyoruz, sonuç 2 kupaya veda.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rakip takımında 11 kisiyle oynadıgını farkettigi zaman böyle gecis hucumu yemeyiz

Ben kendisine kızamıyorum bu sezon. Yönetimin bu sezon transferlerdeki hatalarıyla, bizim yarışın içinde olmamızın tek sebebi okan hocadır. Adam 8 numara diyor, parayı sezonu asist kralı bitirmiş keremin bölgesinde oynayan zaha'ya gömüyorlar, rashica diyor gidiyorlar adamı bekletiyorlar. sezon ortasında sağ bek, sol bek diyor, avrupa kupasına adamı devşirme beklerle çıkarıyorlar. bunun gibi sebepler daha da sayılır.

Ben eleştirmeyi bıraktım da hoca ısrarla kaşınıyor. 2 senedir şu takıma 2 pas yaptıramayan hoca mı olur allah aşkına.
Takım dikine oynayacağım diye bağırıyor ısrarla pas yaptırıyor onu da yapamıyoruz.
Dayız siz 2 pas yapıp oyunu kıramayacak derecede neyin çalışmasını yapıyorsunuz ki.

Bu maçlarda oynatılması gereken kişiler efe, eyüp falan. Bu sene belki de en iyi oynadığımız oyunu bu veletler sahadayken oynadık.
Ee demek ki oluyormuş bu neyin ısrarı 37 yaşındaki mal feghouli orta sahada şov yapsın diye izlemeyle olmuyor o işler.

Çok boş transferler yaptık bu sene ya adama da bişey diyemiyorum. Boş yedek klubesi resmen. Takımda yorgun gozukuyor keske herkesi dinlendirseydi oyle elenseydık

Ligde bu sezon 1 (bir) maç kaybetti. Eleştiriyi abartmaya gerek yok bence.

Geri
Üst Alt