Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Arapta 1 maç kaybetti adamı hergün itin bir yerine monte ediyorlar. Ki her zaman söylüyorum onlar bize göre hücumda ne yaptığını bilerek oynuyor. Bizde herkes kafasına göre.
Maç kazandığı sürece daima haklıdır. Sezon sonu takımı şampiyon yapamazsa hep birlikte en ağır şekilde eleştiririz. Hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok. Pazar günü Beşiktaş'a kaybederse, yine eleştiri bombardımanına tutarız burada.

Ama kazanan daima haklıdır. Evet maç sırasında yaptığı değişikliklerle insanı çıldırtıyor bazen ama, finalde 3 puanı cebine koyuyorsa, diyecek bir şey yok. Çünkü önemli olan tek şey bu.

eveeeeet teorim doğru çıktı
demek ki erden timurla dursun özbekde benim gibi düşünüyor :)

haluk bunu arkasına destek almadan SÖYLEYEMEZ!

IMG_3294.webp

Temmuz ayindan bu yana maca cikiyoruz

Avrupa da 14 mac,ligde 27 mac ve kupa da 3 maca ciktik yani 44 mac ve devre arasinda dinlenme sansimiz olmadi arabistan’a gittigimiz icin

Üstüne birde ligde sezon basindan bu yana rotasyon yapma sansimiz olmadi puan kaybi kredimiz olmadigi icin 13-14 oyuncu ile oynuyoruz

Bu yüzden fiziksel bir düsüs olmasini normal karsilamak gerekiyor,kaybetmek tabiki hos degil ama haftalardir baris’i kaan’i berkan’i kullanmadigimiz mevki kalmadi

Fiziksel olarak takimin herzaman en iyisi olan boey’i de kaybettik bunu da unutmamak lazim

Hedef olarak sadece lig ve super kupa kaldi,hedefe odaklanacagiz ve yine sampiyon olacagiz hic bir süphem yok

Okan hoca önderliginde basarili olmaya devam edecegiz

Maç kazandığı sürece daima haklıdır. Sezon sonu takımı şampiyon yapamazsa hep birlikte en ağır şekilde eleştiririz. Hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok. Pazar günü Beşiktaş'a kaybederse, yine eleştiri bombardımanına tutarız burada.

Ama kazanan daima haklıdır. Evet maç sırasında yaptığı değişikliklerle insanı çıldırtıyor bazen ama, finalde 3 puanı cebine koyuyorsa, diyecek bir şey yok. Çünkü önemli olan tek şey bu.
Hocam benim en az şikayetçi oldugum konu değişiklikler. Bu takımın herhangi bir hücum plani yok, oyuncular kafalarına göre takiliyor. Bunları TD sene başından beri cözemiyorsa sıkıntı vardır. Acı cekiyorum maç izlerken. Galatasaray'ın genlerinde böyle bir futbol yok. Bu sene şampiyon olsun yine eleştiririm düzeltemezse.

Burada 3 yediğimiz maçtan sonra Bayern'i kimse böyle ezmedi helal hocam gurur duydum falan diye yorumlar yapılıyordu. Şimdi gelen geçen bayerne çakıyor. Biz o gün helal hocam, aferin Zaha, Tete takıma alışsın ucacak, Angelino Bayern'i ezdi diye diye Avrupa'dan elendik. Şimdi kupa da gitti, inşallah bu oyunsuzluk şampiyonluğa da mal olmaz.

eveeeeet teorim doğru çıktı
demek ki erden timurla dursun özbekde benim gibi düşünüyor :)

haluk bunu arkasına destek almadan SÖYLEYEMEZ!

Ekli dosyayı görüntüle 236496
Hmm demek ki yönetim devre arası bilerek transfer yapmayarak sabote etti.
Vinicius, Aurier falan tenekeleri topladılar. Köhn’ü de taraftar 6 aydır sol bek bekliyor ayıp olmasın diye aldılar heralde

yaptıgı boş pressle boş kalan alanlara sakin kalan iyi paslasan takımlar bizi madara eder

okan bu deli dana gibi kosturma olayını bırakmalı artık
top bi o kalede bi bu kalede çoğu maç böyle, bi tek a.gücü ve antep maçları yakın zamanda topa sahip olup kompakt oynadık,kanatta üçgenler kurduk ve sonuç olarak ezdik rakibi,şu rus ruleti oyunundan vazgeçmek lazım,bugün dilah bizde patladı

Şu an kendisini eleştirmenin bir tek faydası bile olmaz.

Mart ayına geldik ve ligde lideriz.

Hoca mı değiştireceğiz şu an? Hayır.

Sezon sonu şampiyon olamazsak zaten yollar ayrılır. Şu an yapılması gereken tek şey destek vermek. Kargaşa ve hocanın üzerinde baskı kurma işleri sadece zarar verir.

Ortada bir sorun varsa, sorunların konuşulacağı gün bugün değil.

Transfer başarısızlıkları, taktiksel tutarsızlık, formsuzluk, bunların hepsi sezon sonu konuşulur.

top bi o kalede bi bu kalede çoğu maç böyle, bi tek a.gücü ve antep maçları yakın zamanda topa sahip olup kompakt oynadık,kanatta üçgenler kurduk ve sonuç olarak ezdik rakibi,şu rus ruleti oyunundan vazgeçmek lazım,bugün dilah bizde patladı
muslera olmasa coktan havlu atmıştık

Oyuncu performanslari cok düştü. Son viraja girildi yeni bir şeyler yapmalı.

Geri
Üst Alt