Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç kazandığı sürece daima haklıdır. Sezon sonu takımı şampiyon yapamazsa hep birlikte en ağır şekilde eleştiririz. Hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok. Pazar günü Beşiktaş'a kaybederse, yine eleştiri bombardımanına tutarız burada.Arapta 1 maç kaybetti adamı hergün itin bir yerine monte ediyorlar. Ki her zaman söylüyorum onlar bize göre hücumda ne yaptığını bilerek oynuyor. Bizde herkes kafasına göre.
Hocam benim en az şikayetçi oldugum konu değişiklikler. Bu takımın herhangi bir hücum plani yok, oyuncular kafalarına göre takiliyor. Bunları TD sene başından beri cözemiyorsa sıkıntı vardır. Acı cekiyorum maç izlerken. Galatasaray'ın genlerinde böyle bir futbol yok. Bu sene şampiyon olsun yine eleştiririm düzeltemezse.Maç kazandığı sürece daima haklıdır. Sezon sonu takımı şampiyon yapamazsa hep birlikte en ağır şekilde eleştiririz. Hatta o kadar uzağa gitmeye gerek yok. Pazar günü Beşiktaş'a kaybederse, yine eleştiri bombardımanına tutarız burada.
Ama kazanan daima haklıdır. Evet maç sırasında yaptığı değişikliklerle insanı çıldırtıyor bazen ama, finalde 3 puanı cebine koyuyorsa, diyecek bir şey yok. Çünkü önemli olan tek şey bu.
Hmm demek ki yönetim devre arası bilerek transfer yapmayarak sabote etti.eveeeeet teorim doğru çıktı
demek ki erden timurla dursun özbekde benim gibi düşünüyor
haluk bunu arkasına destek almadan SÖYLEYEMEZ!
Ekli dosyayı görüntüle 236496
top bi o kalede bi bu kalede çoğu maç böyle, bi tek a.gücü ve antep maçları yakın zamanda topa sahip olup kompakt oynadık,kanatta üçgenler kurduk ve sonuç olarak ezdik rakibi,şu rus ruleti oyunundan vazgeçmek lazım,bugün dilah bizde patladıyaptıgı boş pressle boş kalan alanlara sakin kalan iyi paslasan takımlar bizi madara eder
okan bu deli dana gibi kosturma olayını bırakmalı artık
muslera olmasa coktan havlu atmıştıktop bi o kalede bi bu kalede çoğu maç böyle, bi tek a.gücü ve antep maçları yakın zamanda topa sahip olup kompakt oynadık,kanatta üçgenler kurduk ve sonuç olarak ezdik rakibi,şu rus ruleti oyunundan vazgeçmek lazım,bugün dilah bizde patladı
Haluk bu lafları edecek cesarette biri değil, Okan hocayı yeme operasyonu başlamış yönetim tarafından
Renktaş bir baksana bir şey söyleyeceğim.muslera olmasa coktan havlu atmıştık
isim gucum var bakamamRenktaş bir baksana bir şey söyleyeceğim.
Zaten vazgeçtim.isim gucum var bakamam
ekürin tahir mahir koc neredeZaten vazgeçtim.
Okan hocam her zaman arkandayız, yönetimden seni satmalar başladı herşeyin farkındayız