Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

niye tek mac üzerinden yorumluyorsunuz diyenlere

en önemli virajlarda sıctı

avrupada kaan ayhan denılen adam bizi eletti onu oynatarak ödüllendiriyor

100 mac arka arkaya galibiyet alsanda kritik virajda takımı taşıyamıyorsan losersın

ismail e 10 kişi üstünlük kuramayan takımın hocası 2. yarı takımı tokatlamalıydı

fatihi sevmem ama böyle oynasa oyuncular dayagı yerdi mactan sonra
En önemli virajlarda sıçsa bu maçı göremezdin

takımı niye beraberliğe oynatıyorsun NE ALAKA

maç performansı: 0

Şu leş ligde 96 puan aldı diye ilah ettiler.. Al herkesin dalga geçtiği adam da 93 puan topladı.. Onlar +10 küsür puan hakem sayesinde topladıysa sen de bazı oyuncuların bireysel yetenekleri sayesinde topladın.. Futbol oynatıp yenilsen inan bu kadar koymaz. Yine fener balı , geldiler, 1 kere vurdular, gol oldu der geçeriz ama 70 dakika 10 kişi oynayan takıma pozisyona dahi giremedi takım.. Ya akıl var mantık var.. 70 dakika 10 kişi oynayacak rakibin, yapsana tempo, bassana önde, soksana seyirciyi maça, yapsana oyuncu değişikliği..
Ciddiyetsizlik ve laubalilik yazmaktan sıkıldım burada.. Ben buraya yazmaktan yoruldum hoca çözüm bulamadı, zaten bunun farkında olduğunu da düşünmüyorum..
Bu gece uzun olur.. Haftaya kadar umarım hoca da takım da toparlanır mental olarak..

yakışmadı hocam. fatih terim olabilmek için 40 fırın ekmek yemen lazım onu gördük. final maçı bu beraberliğe oynatıyorsan onu alacaksın yenmek için oynuyorsan pozisyona gireceksin. demirbay yerine berkan ziyech yerine akturkoglu girmeli diye bağırdı maç. sen ancak gol yiyince uyandın

En önemli virajlarda sıçsa bu maçı göremezdin
bireysel başarı sayesinde

son haftalarda barış ipten aldı

son macta berkan aldı

tüm taraftarlar golün gelecegini her mac anlıyor okan gol geldikten sonra takıma müdahale ediyor

takımı niye beraberliğe oynatıyorsun NE ALAKA

maç performansı: 0
Oynatmadı ki, maç başındaki açıklaması bile beraberlik yetiyor ama her zamanki gibi kazanmaya çıkıcaz şeklindeydi. Aşırı kötü oyunculara müdahale etmediği için bu hale geldi maç.

Konya maçında takımı hayvan gibi hazırlanman şart

Konya’da yenilirse gidecek tabii arkadaşlar .Anadalı takımından şampiyonluk için 1 puan alamıyorsa ne işi var bizde.Allahı var süprizi iyi yapıyor çünkü rahat oluyor.Bayerne manuya .Ama hedef gerçekçi ve hayatiyse panik yapıp saçmalıyor zor kazanıyoruz.
Bu geceki maç sadece taraftara oyunculara değil en çok hocaya yazar.Berbat oynadığımızı herkes gördü tamam tribün gerginliği falan vardı ama berbat oynaya oynaya hala oyuncu değiştirmemenşn açıklaması yok.Korkmuş saçmalamış

gitsin avrupayada görelim bakalım bütün avrupa takımları sıra olmuş bekliyor sanki şımarttınız da şımarttınız.oyuncu değişikliği yapmaktan aciz hoca mı olur 1 değil 5 değil 10 değil.

Bir maçla da hoca gömülmez biraz sakin
Bu maç belli ki hazırlayamamış takımı, rehavet bu hale düşürdü bizi.
İyi bir ders oldu, tanıdığımız Okan Hocamın ayakları yere basacak ve haftaya kazanıp şampiyon olacaktır.
Net şekilde söylüyorum bu maça geride, 2 puan önde falan çıksak parçalardık feneri.
Fener fazla motive, biz ise fazla umursamazdık, sonuç bu oldu.
Malesef takım gerilmiş net şekilde, beraberliğe oynamayı da beceremediğimizden oynayamadık oyunu.
Hocam haftaya gereğini yapar.

Geri
Üst Alt