Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Aynen öyle bu maç tamamen Okan buruk a yazar. Ama yorumlara baksana kabul edilebilir gibi değil.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birkaç gün aşırı tepkiler gelmesi doğal, okan hoca da şampiyonluğu alacak ve galatasarayda olduğu sürece bugünü telafi etmek için çabalayacak

bunu yapabildiği sürece hocayı harcamak gereksiz olur

Bir tek Bayern deplasmanında Portekizli hakeme karşı agresifliğini gördük, şu görüntünün 10'da birini karşısındaki şeref yoksunu rakibine karşı sergilemedi. Arkadaş Bayern'in stadında yenilsen ne olur, sen esas görüntüyü ligde vereceksin.. Yüzüne tükürüyorlar, yarabbi şükür diyorsun, bu ne iş ya. Takımında senin gibi zaten, kimsede bir hırs agresiflik yok herkes olmuş helva.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala hoca hatalarindan ders alir diyen arkadaslari anlamiyorum. Bu ilk hatasi degilki ümid ediyorsun, iki yildir hep ayni hatalari yapiyor, genelde bir oyuncu cikip gol atarak yapilan hatalarin üstünü örtüyordu. Bu macta kimse cikip bunu yapamadi.
Arkadaşlar kadrodaki defoları görmüyorsunuz. Bunu sağlayan kim? Yine Okan buruk. Her maç olmuyor bu işte bazen defolar ortaya çıkabiliyor. Orta saha kaç maçtır yoktu zaten yürüye yürüye geçiliyordu ama rakip ceza kesemediği için geçiştiriliyordu. Bu takımda Demirbay ikili orta saha da 8 oynuyor Kaan sağ bek oynuyor hatırlatalım. Alman ikinci liginden sol bek oynuyor solda. Okan hoca elindekinin suyunu sıktı kullandı herkesi. Tabi bu durum bu maçtaki hatalarını aklamaz. Ama Okan hoca da ısrar edilmeli ve seneye derinlikli bir kadro kurulmalı. Bugünkü faciada Okan hocanın yedek kulübesine güvenmemesinin de etkisi büyük.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben okan hoca için bu maçın uzun vadede işe yarayacağını düşünüyorum.
Takım nasılsa kazanıyor diye rakibe göre taktik kadro değiştirmemenin ,maçın içinde işlerin kötü gittiği kabak gibi ortadayken zerre müdahale etmemenin dersini almıştır hocam.
Fizik fizik fizik...
Şu maçta dahi bunu göz ardı etti.
Rakip 10 kişi senden iyi oynuyor dakikalar geçiyor oyundan düşmüyorsa senin fizik kaliten kötüdür diri adam alıp üstünlüğü sağlaman gerekir.en kötü 55.dakikadan sonra işlerin sarpa sardığı net anlaşıldıktan sonra
Ziyech ve demirbay çıkarıp x ve y alsa oyuna 1 kişi üstünlüğümüz net ortaya çıkacaktı.

Devreyi geçtim de 2. yarı 60da falan değişiklikleri yapması gerekiyodu maçı 0-0a kitlerim diye düşündü hata yaptı. Bu tip temaslı maçlarda kerem demirbay hep eksi yazdı sezon başından beri onu görüp çıkarması gerekiyodu, Ziyech de sağda fiziksel olarak ezildi onu da çıkarması gerekiyodu sezon başından bu yana bariz hata yaptığı 2-3 maçtan biriydi. Sağlık olsun diyip önümüze bakmamız lazım.

Duboisi gönderip üstüne boey i satmak ve orta sahada kendini bulan kaan ayhani aylardır hiç bir şey yapmamasına rağmen ısrarla sağ beke hapsetmek.

Bu maçı verip bizim başımızı yere düşürdün ya, artık bu taraftar sana itibar etmez. İsmail kadar takımını hazırlayamamış. Ne kadar yazık. Bu işi öğrenmeye başladığını zannetmiştim. Ağır yanılmışım.

Eleştiri baş göz üstüne.ben de çok kızgınım hocaya.AMA maçtan sonra yazılanlardan ve yapılan nankörlüklerden sonra bir kez daha bu ülkeden ve kulüpten bir bok olmayacağını anlıyorum

Hoca şampiyonluğu alacaktır. Müsterih olalım. Pişman olacağınız mesajlar atmayın.

Senin yapacağın teknik direktörlüğü de sana inanıp seni savunan aklımı da tepeleyip atayım

Lan bu şampiyonluk maçı sen bugün kalpten de gitsen yer yarılıp içine de girsen bu maçı böyle bitirtemezsin kardeş

Lan mahvettin güzelim sezonu.Bu saatten sonra terkedip gidin defolup gidin

Şu onun bunun evlatları dalga geçiyor ya allah seni bildiği gibi yapsın okan

İki sene de bir tane düzgün transferin yok ulan hepsini sineye çektik içine ettin herşeyin

Senin yapacağın teknik direktörlüğü de sana inanıp seni savunan aklımı da tepeleyip atayım

Lan bu şampiyonluk maçı sen bugün kalpten de gitsen yer yarılıp içine de girsen bu maçı böyle bitirtemezsin kardeş

Lan mahvettin güzelim sezonu.Bu saatten sonra terkedip gidin defolup gidin

Şu onun bunun evlatları dalga geçiyor ya allah seni bildiği gibi yapsın okan

İki sene de bir tane düzgün transferin yok ulan hepsini sineye çektik içine ettin herşeyin
sevki sakin ol

Hoca şampiyonluğu alacaktır. Müsterih olalım. Pişman olacağınız mesajlar atmayın.
En son iç saha mağlubiyetini geçen sezonun 2. haftası almış. bugün 2 oldu.

Eleştirilir anlarım, defol diyen var yaw :d

Allah hocanın yardımcısı olsun, her maçı kazanmak zorunda. her maç yeterli olduğunu ispat etmek zorunda.

bu adam 2 sezonda 73 lig maçına çıkıp sadece 6 yenilgi almış.

Geçen sezon kaşarlanmış Jesusu harcadı. bu sezon sürekli ittirilen isoyla rekabet halinde.

Komik olan ne biliyor musun, iso 96 sen 99 aldın rakamlar önemli değil diyenlerin çoğuyla, fenevbahçenin hakem ittirmeleriyle maç aldığını söyleyenler aynı kişiler. kontrol edebilirsin

Nasıl emin olalım? Adam 10 kişiye 55 bin seyircisi önünde beraberliği kurtaramayıp şampiyonluğu tehlikeye attı. Konya’ya gidecek para çuvallarının miktarı seni hiç tedirgin etmiyor mu? Okan efendi mis gibi fırsat verdi yalı çocuğuna. Aynısının Konya da başımıza gelmeyeceğini nasıl garanti edeceğiz?

Yav arkadaş abartmayın ya bugün çok kötüydü tamam da şu rezil ortamda fb maçına kadar ligde son 42 macin 38 tanesini kazanmış bir hocadan bahsediyoruz..

Adam torrerira nin yanına kaan ayhan,demirbay ikilisini yamayarak yapıyor bunu..Koca 2.devrede sacha boey in yerine adam alınmadı kaan ayhan oynuyor..

Zaha,ndombele,tete, vinicius,angelinho..Transferlerin yüzde 80"i tutmamış..

Medyası,hakemi nasıl bir sezon geçirdiğimiz herkes biliyor..

Böyle bir ortamda müthiş bir performans gösterdi.

Abartmayalim

Bir tek Bayern deplasmanında Portekizli hakeme karşı agresifliğini gördük, şu görüntünün 10'da birini karşısındaki şeref yoksunu rakibine karşı sergilemedi. Arkadaş Bayern'in stadında yenilsen ne olur, sen esas görüntüyü ligde vereceksin.. Yüzüne tükürüyorlar, yarabbi şükür diyorsun, bu ne iş ya. Takımında senin gibi zaten, kimsede bir hırs agresiflik yok herkes olmuş helva.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluk maçında hoca, futbolcu ve taraftar hepsi yumoş kıvamındaydı. inanamıyorum bu bir kamera şakasıydı bence bu galatasaray olamaz

En nefret ettiğim hoca tipi rakibin ağzına malzeme veren hocalar. Zamanında Terim de bir 6-0 malzemesi verdi bunlara. Şimdi Okan bu malzemeyi verdi. Sittin sene hakemlerle şampiyon oldu diyecekler. Eğer olabilirsek tabi. 10 kişiyle sahalarında yendik ama şikeyle oldular diyecekler. Ben bunları düşünemeyen, takımını hazırlamayan hoca görmek istemiyorum artık ya! Hele sahanın içinde takımını süzmekten aciz bir hocayı hiç istemem.

Geri
Üst Alt