- 4 Ağustos 2009
- 83.949
- 62.690
- 5.093
Ben olsam birakip gitmeyi ciddi ciddi düşünürdüm. Önümüzdeki sezonun günah keçisi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezona başlamadan flaş bir ayrılık bile olabilir. Okan hoca taraftar konusunda bence şansız seneye 2-3 mağlubiyete hocayı çerez gibi mideye indirirler. Koskaca Fatih hocayı şamar oğlanına çevirdiler, arkasında ağır taraftarı desteğine rağmen. Galatasaray iç siyaseti bambaşka mevzu en kolay lokmadır şuan Okan hoca onlar için.Kendisi için çok zor bir sezon olacak. Çok büyük destek olmalıyız. Erden Timur Okan Buruk'un en büyük destekçisiydi, Florya'da, maçlarda, maçlardan sonra hep yanında olmaya çalıştı varlığını desteğini hissettirdi.
Erden Timur un ayrılışıyla Okan Buruk hocanın çok demoralize olduğunu düşünüyorum. Yakın süreçte bir eş ayrılığı da yaşadı, şimdi de dostu-destekçisi gitti, adamın sürekli dalları kırılıyor.
Karakteri böyle değil seneye 3-4 mağlubiyete taraftarda o kadar arkasında durmaz çünkü öyle keskin bir bağ yok. Fatih hoca gibi dominat bir karakterde olsa 2 şampiyonlukla çelik gibi bağ yaratırdı. Hamza hocada aynıydı yönetim ne derse o başım öne eğiktir dedi kendisi kaybetti.Masaya yumruğunu vurmalı diyeceğim de tarzı buna uygun değil.
Yine de yavaştan ağırlığını koymalı, Erden yokken kendisine vurmaya çalışanlar olacaktır.
şuraya insanlar düşünüyor yorum yazıyor bir daha böyle küçümser gibi mesaj atarsan seni uzaya yollarım.senaryo yazmaktan vazgeçelim
okan başlığında ''bunu da yiyecekler'', icardi için ''soğutup gönderecekler'' demenin taraftarlıkla bağı ne anlamadımşuraya insanlar düşünüyor yorum yazıyor bir daha böyle küçümser gibi mesaj atarsan seni uzaya yollarım.
bugün bu minvalde 3-4 tane daha mesajını gördük insanın sinirlerini zıplatma. hangi takıma gönül verdiğin bile tam belli değil olmayabilir, aidat hissetmeyebilirsin, ama benim gibi takımı hayatının merkezine koymak zorunda olan ve bundan mutlu olanlarda var, zor durumlarsa ister senaryo yazar ister başka bir şey. rahatsızsan gidebilirsin istersen bende gönderebilirim.
sen bugün metin öztürk başlığına millet sinsi derken yorumlarını yazarken ne yazmışsın bakokan başlığında ''bunu da yiyecekler'', icardi için ''soğutup gönderecekler'' demenin taraftarlıkla bağı ne anlamadım
2. başkan başlığında da aynı şey vardı. adamla ilgili bir şey bilmiyoruz ki. herkes gördüğüne saydırıyor. ne gerek var.
bunu yazmışsın millet saatler önce her şeyi yazmış sonra samiyenhabee yazılanları doğrulamuş hadi o sosyal medya hesabı olsun sonra gk üyeleri en son eşref hamacıoğluda benzerini yazmış sence millet senaryo mu yazıyor bence aksine herkesin algısı gayet açık olanı doğru şekilde yorumlamış sen ne yapıyorsun millete senaryo yazma diyorsun.nereden biliyorsunuz yav
peki. özür dilerim.sen bugün metin öztürk başlığına millet sinsi derken yorumlarını yazarken ne yazmışsın bak
bunu yazmışsın millet saatler önce her şeyi yazmış sonra samiyenhabee yazılanları doğrulamuş hadi o sosyal medya hesabı olsun sonra gk üyeleri en son eşref hamacıoğluda benzerini yazmış sence millet senaryo mu yazıyor bence aksine herkesin algısı gayet açık olanı doğru şekilde yorumlamış sen ne yapıyorsun millete senaryo yazma diyorsun.
okana olacaklarda belli illa aklı gözü olan görür sen görmüyorsan gelip senaryo menaryo yazma.
özürlük mevzu yok forumda her yorum değerlidir ciddi mevzularda özellikle, bunu isteyerek veya istemeyerek aşağılayacak yorumlara karşı oldum her zaman.peki. özür dilerim.