Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kendisi için çok zor bir sezon olacak. Çok büyük destek olmalıyız. Erden Timur Okan Buruk'un en büyük destekçisiydi, Florya'da, maçlarda, maçlardan sonra hep yanında olmaya çalıştı varlığını desteğini hissettirdi.

Erden Timur un ayrılışıyla Okan Buruk hocanın çok demoralize olduğunu düşünüyorum. Yakın süreçte bir eş ayrılığı da yaşadı, şimdi de dostu-destekçisi gitti, adamın sürekli dalları kırılıyor.

Kendisi için çok zor bir sezon olacak. Çok büyük destek olmalıyız. Erden Timur Okan Buruk'un en büyük destekçisiydi, Florya'da, maçlarda, maçlardan sonra hep yanında olmaya çalıştı varlığını desteğini hissettirdi.

Erden Timur un ayrılışıyla Okan Buruk hocanın çok demoralize olduğunu düşünüyorum. Yakın süreçte bir eş ayrılığı da yaşadı, şimdi de dostu-destekçisi gitti, adamın sürekli dalları kırılıyor.
Sezona başlamadan flaş bir ayrılık bile olabilir. Okan hoca taraftar konusunda bence şansız seneye 2-3 mağlubiyete hocayı çerez gibi mideye indirirler. Koskaca Fatih hocayı şamar oğlanına çevirdiler, arkasında ağır taraftarı desteğine rağmen. Galatasaray iç siyaseti bambaşka mevzu en kolay lokmadır şuan Okan hoca onlar için.

Sezon icinde ya istifa eder ya da gönderilir.

Dursun denen hainin bir sonraki hedefi Okan hoca olacaktir

Masaya yumruğunu vurmalı diyeceğim de tarzı buna uygun değil.

Yine de yavaştan ağırlığını koymalı, Erden yokken kendisine vurmaya çalışanlar olacaktır.
Karakteri böyle değil seneye 3-4 mağlubiyete taraftarda o kadar arkasında durmaz çünkü öyle keskin bir bağ yok. Fatih hoca gibi dominat bir karakterde olsa 2 şampiyonlukla çelik gibi bağ yaratırdı. Hamza hocada aynıydı yönetim ne derse o başım öne eğiktir dedi kendisi kaybetti.

Dediğin gibi tarzını değiştirip bu sene yönetime vurarar ilerlermek zorunda sürekli taraftarı arkasına alıp ilerleyecek. Kendide görmüştür arkasında duracak bir yönetim yok. Fatih hocaya kızıyorduk ama demek ki böyle olması gerekiyormuş bizim yönetimlere karşı.

Hamza Hoca ekseriyetle boş konuşuyordu taraftarda gitmesine çok ses etmedi o sebeple. Hocanın açıklamaları biraz daha realist ama evet taraftarda çok karşılığı yok iki şampiyonluğa rağmen tam kabul görmedi daha.

senaryo yazmaktan vazgeçelim
şuraya insanlar düşünüyor yorum yazıyor bir daha böyle küçümser gibi mesaj atarsan seni uzaya yollarım.

bugün bu minvalde 3-4 tane daha mesajını gördük insanın sinirlerini zıplatma. hangi takıma gönül verdiğin bile tam belli değil olmayabilir, aidat hissetmeyebilirsin, ama benim gibi takımı hayatının merkezine koymak zorunda olan ve bundan mutlu olanlarda var, zor durumlarsa ister senaryo yazar ister başka bir şey. rahatsızsan gidebilirsin istersen bende gönderebilirim.

Yabanci hoca sevdalıları hazır olun sizin zamanınız geliyor. Gerçekleşecek senaryo az çok belli. Kötü bir sezon geçireceğiz, fatura Okan Hocaya kesilecek ve morinyonun karşısına biz de isimli bir yabancı td koyalım fikri sonucunda minimum 100m dolar ve 2-3 yıl çöpe atılacak.

bizim yönetim zaten dünden razıdır kendisini yemeye. erden de gittiğine göre şer odakları, şikecileri, satılık kalemleri, hepsinin tek hedef tahtası var artık önümüzdeki sezon için. okan buruk.

bakın nasıl oynayacaklar üstüne. yanında da kimse kalmadı, her deplasmanda, her antrenmanda desteğini hissetiği adam da yok. istifayı verir kafa dinler seneye.

şuraya insanlar düşünüyor yorum yazıyor bir daha böyle küçümser gibi mesaj atarsan seni uzaya yollarım.

bugün bu minvalde 3-4 tane daha mesajını gördük insanın sinirlerini zıplatma. hangi takıma gönül verdiğin bile tam belli değil olmayabilir, aidat hissetmeyebilirsin, ama benim gibi takımı hayatının merkezine koymak zorunda olan ve bundan mutlu olanlarda var, zor durumlarsa ister senaryo yazar ister başka bir şey. rahatsızsan gidebilirsin istersen bende gönderebilirim.
okan başlığında ''bunu da yiyecekler'', icardi için ''soğutup gönderecekler'' demenin taraftarlıkla bağı ne anlamadım

2. başkan başlığında da aynı şey vardı. adamla ilgili bir şey bilmiyoruz ki. herkes gördüğüne saydırıyor. ne gerek var.

ki yazdığımda iğneleyici bir şey yoktu.

İyi bir teknik direktör olduğunu ispatladı iyi bir lider mi değil mi bunun sınavını verecek önümüzdeki sezon. O sınavından da altından kalkabilirse Fatih Terim seviyesine yükselir benim gözümde.

okan başlığında ''bunu da yiyecekler'', icardi için ''soğutup gönderecekler'' demenin taraftarlıkla bağı ne anlamadım

2. başkan başlığında da aynı şey vardı. adamla ilgili bir şey bilmiyoruz ki. herkes gördüğüne saydırıyor. ne gerek var.
sen bugün metin öztürk başlığına millet sinsi derken yorumlarını yazarken ne yazmışsın bak

nereden biliyorsunuz yav
bunu yazmışsın millet saatler önce her şeyi yazmış sonra samiyenhabee yazılanları doğrulamuş hadi o sosyal medya hesabı olsun sonra gk üyeleri en son eşref hamacıoğluda benzerini yazmış sence millet senaryo mu yazıyor bence aksine herkesin algısı gayet açık olanı doğru şekilde yorumlamış sen ne yapıyorsun millete senaryo yazma diyorsun.

okana olacaklarda belli illa aklı gözü olan görür sen görmüyorsan gelip senaryo menaryo yazma.

Erden Timur dan sonra kendisi hedef tahtasindadir.

Aylarca sol bek sağ bek almadan hocayı Avrupa'da çaresiz bırakanlar , şimdi sıra okan'da diyerek ellerini avuçluyordur.

sen bugün metin öztürk başlığına millet sinsi derken yorumlarını yazarken ne yazmışsın bak

bunu yazmışsın millet saatler önce her şeyi yazmış sonra samiyenhabee yazılanları doğrulamuş hadi o sosyal medya hesabı olsun sonra gk üyeleri en son eşref hamacıoğluda benzerini yazmış sence millet senaryo mu yazıyor bence aksine herkesin algısı gayet açık olanı doğru şekilde yorumlamış sen ne yapıyorsun millete senaryo yazma diyorsun.

okana olacaklarda belli illa aklı gözü olan görür sen görmüyorsan gelip senaryo menaryo yazma.
peki. özür dilerim.

Geri
Üst Alt