Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Abdurrahim oğluna whatsapp'tan resim atar, transferi biten adama 2 kat fazla maaş veririz. Cenk Ergün desen bugüne kadar gizli tutabildiği, kimseye duyurmadan yaptığı doğru dürüst transfer yok. Hızlı çözdüğü işlerde de aşırı yüksek maaşlarla ve uzun kontratlarla bu işleri yaptı, keşke hiç yapmasaydın dedirten bir adam işte. Profesyonellikle alakası olmayan insanlardan ne beklersin ki.

her hocanın tarız karakteri yapısı farklıdır elbet ama okan hoca da 2 sene sampiyon olmuş hoca özgüveni henuz oluşmadı sanki

Hocam şimdi Portekizliye sövdüğü gibi sövüyordur Dursun a filan. Ne sövüyordur be. Söv hocam söv.

Hocanın, önümüzdeki ilk açıklamalarını çok merak ediyorum hala yönetimi savunur şekildemi konuşacak yoksa hırsızlar tarafından dolandirildigini anlamış olacakmi acaba

Okan Buruk’un sözleşmesi boşunu 3 milyon Euro’nun üstüne çıkarılmadı. Hoca da profesyonel bir iş yapıyor. Sus payı gibi bir şey oldu. Dursun nereye parayı basacağını biliyor.

herifin oğlu boşa düşmüş. eski göz ağrımızdır sağ beke ilaç olur hiç durma okancığım. yerli ve milli.
akşam pazarını beklersek imza parası bile vermeyiz.

Kariyerini bitirmek istemiyorsa artık harekete geçmesi lazım

Bugünkü açıklamalarını merakla bekliyorum hocanın çünkü yönetimi ısrarla savunmaya devam ederse birsure sonra hedef tahtasına ilk kendisi koyulacak

Hocam diyor ki,

istediğim orta saha gelirse çok rahat tokatlarım. Gelmezse de tokatlarım. ŞL için bir şey beklemeyin.

Hocaya yaşlı oyuncu sevici denirken, Jelert transferi. Hocam yine yaptı gereğini.

Okan buruk 2 şampiyonluğun rahatlığında kimse beni kovamaz kafasında ama 2 kötü sonuçla kendini kapının önünde bulur hele de bu yönetimle.

Hocam herşey için sağol.2-3 yil sonra görüşmek üzere kendine iyi bak.Oyun sistemini geliştir öyle gel.

Kapattım maçı. Hocanın taraftara saygısı yok. Kaç bin kişi bu maçı izliyor sahada milyon kişi televizyon karşısında.

Bir bok denemek istiyorsan git taraftara kapalı hazırlık maçı yap. Saygısız! Aşırı sinirlendim.

Ben Galatasaray maçı var, yeni transferi biraz izleriz diye bekliyorum. Yaptığı değişikliklere, denemelere bak. İki oyuncu kaldı oyuna almadığı biri Jelert.

efe akman niye sağ bek sayın hocam ? şu maçları salakça şeyler denemek yerine haftaya oynayacagımız maça hazırlamak için kullansaydın keşke.

Biktik gercekten her mac yuregimiz agzimizda mac izlemekten.

Gecen sene 2. Yaridan beri cok kotuyuz.

Bireysel performanslarla ve son dakika kazanilan karagumrumk kasimpasa vs maclarinda patlamak uzereydik sans eseri patlamadik.

Evimizde 10 kisi fenere ezim ezilerek patladik.

Hala ayni mentalide devam ediyor. Dedigim dedik bildigim bildik kafasinda.

Ligde oyuncu kalitenle bir yere gelirsin ama avrupada eli ayagi duzgun her takim elek eder bizi.

Sen daha yonetimi savun , el ele gidersiniz boyle devam ederse ki edeceksin gibi duruyor.

Üçlü ortasahayı da dene hocam gözünü seveyim.

Geri
Üst Alt