Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne utanmaz ahlaksiz adamlar var

Trolluk almis basini gidiyor

Okan Buruk: "Bugün Kerem Aktürkoğlu ile maça başlıyorsam, demek ki onun burada kalmasını istiyorum. O da sahadaki performansıyla bunu destekledi."

Konya macindan sonra yaptigi aciklama

Kerem’in formsuz oldugu dönem bile ne kadar degerli bir topcu oldugunu gösterdi ve herzaman arkasinda durdu

Trolluk pesinde olanlar ise hoca’nin torpillisi diye ilan ettiler kerem’i

Utanma duygusu kalmamis,bunun sebebi ise sosyal medya bok cukuru

Etkilesim adina her türlü cirkinligi yapacak insanlar var sosyal medya da

Onu bunu bırakta montelladan feyz al öyle politik konuşarak olmuyor

Montella sana özel ders versin hangi rakibe ne nasıl oynanır

Nasıl olsa bizde para bolll habire sol bek alacağımıza montellaya ders ücreti de verebiliriz

Sen yeter ki derslerini çalış sınavını geç tamam mı hocam

Simdi kara kara düsünüyordur, aldirdigi oyunculari nasil oynatacagi diye, 3-5-2 tamam da ben bunu nasil oynatacagim diye düsünmeye baslamistir, bir iki youtube video izliyordur , bu taktik ile nasil oynanmasi gerektigini ögrenmek icin. yardimcilarina sorsa onlarda kafa sallar , hocam senin taktigin disinda biz baska birsey bilmeyiz diye. Yönetim yönetim olsa okani kovmuyorsa yanina bir yabanci italyan hoca getirir, üclü savunmayi bilen birisini, ama yok ne gerek var degilmi, diz sahaya oyunculari haydi kafaniza göre oynayin ben mi ögretecegim size futbolu der gecer.

onun icin genc oyuncu düsmanidir kendisi, hep hazir oyuncu ister

genelde fatih hocanın takımlarına da bakarsak büyük yıldız oyuncularının olduğu yerde dengeyi yerli kemik kadro ile sağlarsınız.

yani yabancı oyuncu sana kazan kaldıramaz çünkü o hocanın yerli kendine bağlı güçlü alternatifleri her zaman vardır.

yani kim olursa olsun, maaşımı alamıyorum yada aldığım süre az derse hoca hemen yerli alternatifi koyar önünee..

şimdi okan hocanın kerem gibi güçlü bir figür sonrası bunu tekrar sağlaması gerekiyor. her ne kadar yabancı oyuncu sınırı olmasa bile takımdaki denge ve inanç için yerli oyuncular büyük önem arz ediyor.

O piti piti, karamela sepeti...

Seni seçtim JALERTTTT , delici koşuuuu-

6 ay sonra yollar, gider JALERT şov yapar yeni takımında.

Kadroda adaleti sağlamadığı, oyuncuları korumadığı, mobing uygulanmasına göz yumduğu hatta desteklediği ortamda bu kadar başarılı olması mucize.

Özellikle geçen yıl Okan, Berkan, Yunus, Emin gibi yerlilerin kaçar gibi gitmesi. Kerem’in zorla tutulmak istemesine rağmen kaçar gibi gitmesi hiç hoş değil. Bugün Apo da gidebilir her an. Berkan da, Yunus da..

Elinde 4-5 tane As takım seviyesi yerli topçu var. Onların da neredeyse tamamı gitmek istiyorsa bugün oturup kendini sorgulayacaksın. Aynı Başakşehir’de de oldu, tabi orada papazlar yerli olunca Volkan Babacan, Mahmut falan kendi kovuldu. Bizde 2 sezondur papaz Icardi ve Muslera o yüzden yürüyor hala bu birliktelik. İkisi de seviyor Okan Hoca’yı yoksa diğerlerine kalsa çoktan yemişlerdi.

zaha gecen sene tsye 3 tane atti sonra hemen kesik yedi mesela

niye kestin abi adam takimda en cok para kazanan oyunculardan biriydi üstelik sahada oldugu her zaman ya asist ya da gol yapiyordu

inanilmaz sacmaliyor hep

bakalim bu sene neler bekliyor bizi

Ya ne utanmaz ahlaksiz adamlar var

Trolluk almis basini gidiyor

Okan Buruk: "Bugün Kerem Aktürkoğlu ile maça başlıyorsam, demek ki onun burada kalmasını istiyorum. O da sahadaki performansıyla bunu destekledi."

Konya macindan sonra yaptigi aciklama

Kerem’in formsuz oldugu dönem bile ne kadar degerli bir topcu oldugunu gösterdi ve herzaman arkasinda durdu

Trolluk pesinde olanlar ise hoca’nin torpillisi diye ilan ettiler kerem’i

Utanma duygusu kalmamis,bunun sebebi ise sosyal medya bok cukuru

Etkilesim adina her türlü cirkinligi yapacak insanlar var sosyal medya da

elini değdirdiğinin geri gittiği de doğru değil

boey barış kerem gibi adamlardan maksimum verim aldı

icardiyi mertensi futbolunun sonlarında gayet iyi yönetti ve verim aldı

biz ne yıldızlar gördük gelip hocaların başına bela olan

şimdi eleştiriyi en ağır şekilde hakediyor ama bu oyuncuların performansları bireysel olarak geriye götürüyor üzeirnden değil taktiksel takıntıları ve gelişmemesi üzerinden olur

bizim toplumun bu toptancıığı doğruyu yanlışı ayırt edememesi insanı çıldırtır

Yazın önce 4lü savunma ile oynayacam deyip Jakobs ve Jelert'i aldırdı.Şimdi de 3lü savunma oynayacam deyip 2 tane daha bek aldırmaya çalışıyo.4lü savunma için 2 bek aldırdıysan 1 kanat 1 orta saha alırsın keyfine bakarsın.Bu Konu'da eleştiri aldığını Sosyal Medya'da pek fazla görmedim.Çoğunluk Beşiktaş ve Youngs Boys Maçlar'ı nedeniyle eleştrimekte.Hem Şampiyonlar Ligi'nden elenerek kulübü 30 milyon eurodan etti hem de yaptığı yanlış transferlerle kulübün gelecek yıllarda başarısız olmasını sağlamakta.Galatasaray'ın hangi hocasına bu kadar imkan verilmiş bugüne kadar?Onu da düzgün kullanamıyo.Real Madrid'in Chelasea'nin ikna edemediği Rabiot'u almakla uğraştı bu kulüp.Şu bonservislere şu maaşlara giden paralara bakın..
fatih hocanın yaptığı harcamalardan bahsettirme

fatih hocanın yaptığı harcamalardan bahsettirme
Bahset Fatih hocanın her transferi başarılı diyen yok ama gerek kazandırdığı kupalarla gerek oyuncu satışlarıyla kulübün önünü açmıştır.Fatih hocanın aldığı kupalar olmasa bu takım Beşiktaş muamelesi görürdü :D

Bu sene şampiyon olacaksak gene hoca sayesinde olacağız boş yorumlardan kaçınalım. Şikecilerin elinden 2 tane şampiyonluk aldı bu adam son zamanlarda formsuz olması yaptıklarının değerini unutturmamalı.

Ne yapacaktı ? 9 milyon alan Zaha'yi sürekli yedekte mi bekletecekti ?
Galatasaray taraftarı Kerem'den 5 kat fazla kazanan Zaha ve Ziyech varken, sürekli Kerem'i eleştirdi.
Bende diyorum ki Kerem'i yedekte bıraksaydı. Görüyorsun performansı gerilemiş, yedekte Zaha var. Hem Kerem'i oynatarak yem etti taraftara hemde Zaha'yi oynatmadı. Bu durumda ikisinden de olduk.

Kerem'i neden eleştirdi insanlar? Sürekli hatalı pas, top kontrolü berbat, yanlış seçimler. Herkes Kerem'in iyi durumda olmadığını görüyordu hoca hariç. Bu hataları üst üste yaparsan taraftar homurdanmaya başlar.

Kerem konusunda Hoca'nın suçu yok. Kerem'i kendisi ve de taraftar bitirdi. Dünkü oyun sonrası şu muhabbetler kör öldü badem gözlü oldu başka da bir şey değil.

Hoca'nın bu konudaki tek suçu Kerem'i uygun olmadığı sistemde oynatması olabilir. Kerem bek kovalayan kanat gibi oynarsa gücü bir yere kadar yeter. Hasılı adam çalışkan kanat oyuncusu değil, kanat forvet veya hücumcu kanat benim nazarımda. İnşallah çok başarılı olur Benfica'da.

2 senedir rekorlar kıran hocaya neler söyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt