Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem konusunda Hoca'nın suçu yok. Kerem'i kendisi ve de taraftar bitirdi. Dünkü oyun sonrası şu muhabbetler kör öldü badem gözlü oldu başka da bir şey değil.

Hoca'nın bu konudaki tek suçu Kerem'i uygun olmadığı sistemde oynatması olabilir. Kerem bek kovalayan kanat gibi oynarsa gücü bir yere kadar yeter. Hasılı adam çalışkan kanat oyuncusu değil, kanat forvet veya hücumcu kanat benim nazarımda. İnşallah çok başarılı olur Benfica'da.
Yanlış yerde oynatınca suçlu olmuyor mu hoca? Ya da bir oyuncuyu insan neden yanlış sistemde oynatır? Bunu yapabileceğini bilmiyor mu hoca

Yanlış yerde oynatınca suçlu olmuyor mu hoca? Ya da bir oyuncuyu insan neden yanlış sistemde oynatır? Bunu yapabileceğini bilmiyor mu hoca

Kerem'i yanlış yerde oynatmadı genelde ufak bi Mertens'in yerine oynatma macerasını saymazsak. Kerem büyük çoğunlukla en verimli oldu yerde oynadı. Burada problem Kerem'in enerjisinin yetmeyeceği şekilde kullanması. Belki birkaç maç olabilir ama sürdürülebilir değildi. Dolaylı ya da kimine göre direkt olarak suçlu denilebilir.

Bayılıyorum böyle lafı sokup kaçan arkadaşlara. Genelleme konuşmayı bırakın. Güzel güzel tartışalım herkes fikrini beyan etsin.

Yine dinamik bir ortasaha aldırmadın, young boys ve beşiktaş hezimetleri bile seni ikna edemediyse, fenerbahçe maçında hayatınının en büyük dersini alıp gideceksin, artık 2 ay sonra konya mı ister yoksa rize mi, yoksa ismail kartal gibi çay ocağında mı takılırsın göreceğiz

Yine dinamik bir ortasaha aldırmadın, young boys ve beşiktaş hezimetleri bile seni ikna edemediyse, fenerbahçe maçında hayatınının en büyük dersini alıp gideceksin, artık 2 ay sonra konya mı ister yoksa rize mi, yoksa ismail kartal gibi çay ocağında mı takılırsın göreceğiz

Renktaş, bu maçlardaki "esas" problem dinamik orta saha eksikliği değildi. Zira ligin en dinamik 6 numarası bizde. Üstelik biz yavaş da oynamıyoruz gereksiz yere tempo yapıyoruz hatta.

Problemin ne olduğunu şöyle anlatayım;

Galatasaray 2022-2023 sezonunda ne oynadıysa geçen sene de onu oynadı, bu sene başında da. Aynı mantıkta oynamaya çalıştı, 1. sezon çok iyi gitti, 2. sezon zaman zaman tökezledi ama bir şekilde netice geldi. Ancak 3. senesinde teker patladı duvara tosladı.

Çünkü geçtiğimiz sezonun son 2-3 ayından itibaren rakipler Okan hocanın oyununu çözdü. Anadolu kulüplerinin gücü çözse de engel olmaya yetmedi. Gücü yetenler ise seni yendi veya eledi.

Bu sene de gücü yetenler seni CL'den eledi, 5-0 yendi gitti. Gücü yetmeyenlere karşı ligde 3'te 3 yaparak başladık.

Okan hoca dizilişi ve oyun anlayışını değiştirirse yine yükselişe geçer ve ilk sezondaki performans vari bir süreç geçeriz.

Eğer aynı tas aynı hamam giderse isterse Torreira'nın yanına Yaya Toure'yi koyalım fark etmez.

Okan hocam,Hamza hocanın yolunda ilerliyorsun.Yönetim sana sahip çıkmayacak haberin olsun
orda bi yerli sevicilik vardı. burda benzer olaylar göremiyorum. ne yani birlikte çalıtığı yönetimi mi karalasın, karalasın da şutlansın mı? kimseye bi faydası olmayan bi eylem olur. arka pencerede neler yaşanıyor orası mühim. gerçekten hocayı mutlu edecek oyuncular mı alındı, kafalarına göre transfer mi yapıyorlar. bunu da süreç gösterecek. işler rayından çıkarsa anlarız bunu.

orda bi yerli sevicilik vardı. burda benzer olaylar göremiyorum. ne yani birlikte çalıtığı yönetimi mi karalasın, karalasın da şutlansın mı? kimseye bi faydası olmayan bi eylem olur. arka pencerede neler yaşanıyor orası mühim. gerçekten hocayı mutlu edecek oyuncular mı alındı, kafalarına göre transfer mi yapıyorlar. bunu da süreç gösterecek. işler rayından çıkarsa anlarız bunu.
Okan hoca ne yapilmasi gerekiyorsa onu uyguluyor. Sonucta 2 yil ust ustte sampiyon oldu ama fenerbahce inatci bir kulup. Resmen sampiyonluk istiyorlar boyle bir durumdaa yonetimle papaz olmasini bekleyemeyizz..

Taraftarı arkasına alırsa yönetim kolay kolay şutlayamaz.

orta saha isteyen taraftara aptal gozuyle baktigina eminim

Yönetim hangi şartları sunuyorsa ona göre hareket ediyor. kendisi biliyor ki yönetimle ters düşürse yollanacağını. gerçi kötü sonuçlarda taraftardan tepki olacağı için dursun özbek, ilk kendisini yiyip fatih terimi getirecektir. yani okan buruk'un geçen sezon gibi şapkadan tavşan çıkarması gerekiyor.

1725992054420.webp

Kwrem'i bos yere Mertens'in yerinde oynatan kimdi acaba? Nasil sucu yok? Adam sol kanatta kariyer sezonu gecirmis birden hooopp ortaya kaydirilmis. Bir mac denerain, uc mac bilemedin 5 mac. Olmuyorsa baska bi alt bulursun yaw. Olmadi Zaha ile donusumlu oynatirsin.

Hata yapma, kötü sonuçlar alma kredisi yok. Üstelik bu durum kendisine özgü de değil. Galatasaray'da hiçkimsenin kredisi yoktur. Kötü sonuçlar alan, gönderilir. Terim bile gönderildi.

Yakında pişman olacaksın ama çok geç olacak. Galatasaray'i mumla arayacaksın

Kwrem'i bos yere Mertens'in yerinde oynatan kimdi acaba? Nasil sucu yok? Adam sol kanatta kariyer sezonu gecirmis birden hooopp ortaya kaydirilmis. Bir mac denerain, uc mac bilemedin 5 mac. Olmuyorsa baska bi alt bulursun yaw. Olmadi Zaha ile donusumlu oynatirsin.
Bence Kerem oranın oyuncusu. Savunma arkası koşuları yapan bir forvet. Zamanla sol kanatta değil orada değerlendirilecek.

ne oldu bize ne oldu sahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt