Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakip sağ tarafımızı yarmışken ve orada tek jelert direnirken, jelerti çıkartıp ziyechi almak nedir ? hem orada önlem almadın, hem direnen tek ismi çıkardın, hem de en zayıf halkan metehanı orada tek bıraktın. rakip takım hocasına bıraksan tam olarak böyle bir şey yapardı.

3 senedir başarılı 1 tdye sallayıp gerçekleri geç olmadan görürsünüz falan ne demek yaw :asd:

bu sene 3. olup ayrılsa bile yine totalde başarılı adam zaten
Bravo caferim
Bunları bu başarıya kazanmaya alıştıran Okan Buruk
Ama futbolu bilmiyor
böyle ne kadar galatasaraylı varsa annesine selamlarımı iletirim

Yannız şöyle bir şey var

İşler yolunda giderse Avrupa Ligi'ne gidemeyeceğiz

Çünkü artık ŞL'den AL'ye düşme işi yok

O yüzden bu yıl aslında fırsat bir yandan

Ama maalesef kadro aşırı eksik, sakatlar dönse bile eksik

devre arasına atakım bir kendimizi de sonrasına bakacağız artık

Mou nasıl yeniliyor acaba? Bjk hocası neden yenildi gitti?
Lig kötü kötü deniyor sadece biz kaybetmiyoruz.
Geçen hafta sivas deplasmanında 10 kişi 1-0dan maç aldık
Kadro çok üstün aga fenerde kim var, onu tabi ki abartarak söyledim de lig için Okan buruğa ihtiyaç yok onu diyorum. Bu kadroyu yakalamışken avrupada sınıf atlatacak bir antrenör lazım. Kopenhag maçları, s.prag maçları, molde maçları, young boys maçları vs. Riga maçında ek iş yapan adamlara yeniliyorduk neredeyse. Kendimizden çok çok düşük takımlara oyun olarak eziliyoruz. İyi örneklerde var ama nadir ve hiç güven vermiyor.

Maçı soğutup güzel güzel paslaşma işini yapamıyoruz çünkü o tekniğe haiz olmayan adamlar var: Muslera, Berkan, Nelsson, Metehan, Batshuayi gibi

E 90 dakika baskıyı ve mücadeleyi de sürdüremiyoruz çünkü kadro yeterince derin değil

O yüzden farkı açamadığımız her maç sonu acı çekmemiz normal

Birinden birini sağlmamız lazım ama ikisinin de yolu TRANSFERden geçiyor

sallamanında bir yeri olur ya

eleştiri zamanı önemlidir

yendiğinde eksikleri eleştireceksin

sana gıcık kaparlar dalga geçerler ama doğru doğrudur

2 sene boyunca 3 şeyi eleştirdim

1 bir A planı hariç plan yoktu
2 geç oyuncu değişikliği
3 oyun okuma

vallah billah çok gol yememize rağmen düzeltti baya kasayı

3lü oynatıyor dönüyor 4lüye
birde tek stoperle filan
maç içi tek planı olan adam multiple oyun formatlarına geçti

bunun meyvelerini çok çok güçlü bşr oyun olarak yavaş yavaş geri alıyoruz

2 sene eleştşrdim ama doğru eleştirilerdi kim ne derse desin ama artık eleştirecek birşey bulamıyorum açıkcası

bugün eleştirmek 7 tane ilk 11 oyuncusunun eksikliğinde salakca bir yaklaşım

içi boş acımasızca angutluk

neyini eleştireceksin ulan

son 10 dakikada giren topçular oyunu tutsun yani!!!!

Şu her kazanamama durumu sonrası hocaya laf sayma da baydı artık ziyech girsin diyenler niye ziyech girdi diyor meteli nelsonlu savunma her an gol yiyebilecek bir savunma zaten değişiklik yapmayıp gol yesek bu sefer de niye değişiklik yapmadı denilecek oyuncuların da uyanık olup skoru tutması lazım

Kadro çok üstün aga fenerde kim var, onu tabi ki abartarak söyledim de lig için Okan buruğa ihtiyaç yok onu diyorum. Bu kadroyu yakalamışken avrupada sınıf atlatacak bir antrenör lazım. Kopenhag maçları, s.prag maçları, molde maçları, young boys maçları vs. Riga maçında ek iş yapan adamlara yeniliyorduk neredeyse. Kendimizden çok çok düşük takımlara oyun olarak eziliyoruz. İyi örneklerde var ama nadir ve hiç güven vermiyor.
Bizim kadromuz totalde fenere göre kötü ilk 11 daha iyi ama yedek falan hiç yok. Oyun olarak hiçbir takıma ezilmedik, kendimizden küçük takımlara karşı oyuncular maç seçiyor hepsi bu

gol yeme sorunu çözüldüğünde misal bir aleksander alırsak solstopere

4 tanede beklere ve ofansa adam alırsak

bu multiple oyunu biraz zor durdururlar

doğru yolu buldun okan

buradan devam ;)

Bizim kadromuz totalde fenere göre kötü ilk 11 daha iyi ama yedek falan hiç yok. Oyun olarak hiçbir takıma ezilmedik, kendimizden küçük takımlara karşı oyuncular maç seçiyor hepsi bu
Saydığım maçların hepsinde ezildik, bizim kadroda feneri yerden yere vurur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt