Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadro çok üstün aga fenerde kim var, onu tabi ki abartarak söyledim de lig için Okan buruğa ihtiyaç yok onu diyorum. Bu kadroyu yakalamışken avrupada sınıf atlatacak bir antrenör lazım. Kopenhag maçları, s.prag maçları, molde maçları, young boys maçları vs. Riga maçında ek iş yapan adamlara yeniliyorduk neredeyse. Kendimizden çok çok düşük takımlara oyun olarak eziliyoruz. İyi örneklerde var ama nadir ve hiç güven vermiyor.
İyi bir kadro ama defoları olan bir kadro bir level atlatacak diye bir hoca getirirsin bir bakmışsın elinde performans veren Yunus, Barış, Torreira gibi oyuncular aynı katkıyı vermemeye başlamış. Her şeyi Fm gibi sanıyorsunuz. Geçen sene İrfan ve Fred'in oynadığı oyuna bak bir de bu sene bak en basitinden. Oyuncular robot değil, hayatta Fm gibi değil.

Bakın yaşınız kaç bilmiyoruz delikanlı olabilirsiniz ama şu 3 senede yaşanan galibiyet serileri öyle her dönem olan herkese nasip olan işler değil. Belki bir daha hiçbir hocanın alamayacağı puanları aldı alıyor. Her puan kaybında yıprattığınız hocayı öyle bir ararsınız ki 2 ay maç kazanamadığınız hocalara denk gelirsiniz. Ondan sonra biz gassarayız ya diye götünüzden uydurduğunuz eleştiri kültürünü alır yutarsınız. Biraz akıllanın artık

İyi bir kadro ama defoları olan bir kadro bir level atlatacak diye bir hoca getirirsin bir bakmışsın elinde performans veren Yunus, Barış, Torreira gibi oyuncular aynı katkıyı vermemeye başlamış. Her şeyi Fm gibi sanıyorsunuz. Geçen sene İrfan ve Fred'in oynadığı oyuna bak bir de bu sene bak en basitinden. Oyuncular robot değil, hayatta Fm gibi değil.
hemen futbolu bilen alman hoca!!!!!!!!!!!

avrupada başarı için büyük takımlar ile eşleşmeli mesela manu’dan 4 puan aldı ama kopenhag yüzünden elendi

önümüzdeki fikstürde roma gibi isimli takımlar çıkmalı

rfs afs çıkarsa elenir

İlla değişiklik yapacaksa, Ziyeş'i ve Nelsson'u alacaksa, Mertens çıktığında Ziyeş'i alsaydı bari. O ana kadar rakip top bile alamıyordu, maç tamamiyle kontrolümüzde giderken Mertens-Nelsson sonrası değişti.

Sonra gidip Nelsson'u yine alırdın son anlarda. Bats çıkardı misal.
Jelert sakatlık işi doğru değilse zaten saçmalığın alası oldu çıkması, onun yerine Ziyeş girmesi de tüy dikti tam baskı yerken.

Bakın yaşınız kaç bilmiyoruz delikanlı olabilirsiniz ama şu 3 senede yaşanan galibiyet serileri öyle her dönem olan herkese nasip olan işler değil. Belki bir daha hiçbir hocanın alamayacağı puanları aldı alıyor. Her puan kaybında yıprattığınız hocayı öyle bir ararsınız ki 2 ay maç kazanamadığınız hocalara denk gelirsiniz. Ondan sonra biz gassarayız ya diye götünüzden uydurduğunuz eleştiri kültürünü alır yutarsınız. Biraz akıllanın artık
Daha kotusu gelir diye yaptıgı hatalar eleştirilmeyecek mi ?
1) Metehan bu maçta oynatılmaz.
2) Sara oyundan cikarilmaz
3) Mertens oyundan cikarilmaz
3) Jelert oyundan cikarilmaz
4) Ziyech oyuna alınmaz
5) Efe Akman oyuna alınmaz

Yaptigi degisikliklerle oyundan düşmüş Malmo'yu tekrar canlandırıp puan kaybetmemize sebep oldu.

İzledim de nereye varacak konu onu kestiremiyorum.

Kıyaslama yapacaksak hiç boşa girmeyelim.

Elin çek takımı tikitaka yapıyor günümüzde.

şöyle ki böyle adam avrupada basarili olamaz demiştin

o aralarda biz de milan juveye kafa tutup rosenborg prag nantes gibi takimlara gücümüz yetmiyordu

her mac gol yiyorduk

sonrada kupa aldik

adım adım oluyor

şöyle ki böyle adam avrupada basarili olamaz demiştin

o aralarda biz de milan juveye kafa tutup rosenborg prag nantes gibi takimlara gücümüz yetmiyordu

her mac gol yiyorduk

sonrada kupa aldik

adım adım oluyor
Valla ona göre atletik oyuncu transferi yapılsın. Metehana niye bukadar kapıldı anlamadım. Olmuyor bu adamdan başımızı yakti

Hoca cesur KD hamlesiyle maçı lehimize çevirdi ama sonunu getiremedi.

Jelert hem çıkmak isteyip hem de numaranı görünce niye şaşırıyorsun kardeşim? Ruhsal problemlerin mi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt