- 5 Eylül 2014
- 84.456
- 70.249
- 4.513
Yol yaptı sen şu an gs maçlarına bakıyorsan bu adam sayesinde bakıyorsunYapmadı mı kardeşim.
Yaptı, yol yabtı.
Neyse size klopp falan ayarlasın gs keyifle izleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yol yaptı sen şu an gs maçlarına bakıyorsan bu adam sayesinde bakıyorsunYapmadı mı kardeşim.
Yaptı, yol yabtı.
Sara 85-90 arası çıkıyor 3 maçtır. Oynat 5 dakika daha birşey olmaz. Taha Ali denen futsalci uzerinden oynuyorlar işte kapat orayı. Sen açıyorsun birde. Metehan hangi oyuncuyu tutsa o adam yıldız oluyorHoca net olarak takıntılı. Hem bazı oyuncuları psikolojik olarak kaybettik hem de şu fikstürü bile bile bazı oyuncuları sakatlığa kurban verdik.
İşin kötüsü bu takıntısı son bulmayacak.
Ziyech yerine tek bacaklı Barış Alper bile kat ve kat iyi oynardı.Ali turap umraniyede 140 dk oynamis bu sezon
Bizde kalsa daha cok oynardi
Muhtemelen ziyech yerine de o girerdi
Keşke ziyech hiç girmeseydiAli turap umraniyede 140 dk oynamis bu sezon
Geçen sene onun yüzünden şampiyonluğu veriyorduk Allahtan son maç cezalı duruma düştü de Konya'ya gelmedi zaten sene başı beşiktaş maçında olanlar belli...Keşke ziyech hiç girmeseydi
Metehan ziyech devre arası postalanmaliGeçen sene onun yüzünden şampiyonluğu veriyorduk Allahtan son maç cezalı duruma düştü de Konya'ya gelmedi zaten sene başı beşiktaş maçında olanlar belli...
Bana kalsa Bodrum maçında uzaya vurduğu topta bavulunu eline verir orada bırakırdım.Metehan ziyech devre arası postalanmali
Adım adım gideceksin kısmına katılıyorum.şöyle ki böyle adam avrupada basarili olamaz demiştin
o aralarda biz de milan juveye kafa tutup rosenborg prag nantes gibi takimlara gücümüz yetmiyordu
her mac gol yiyorduk
sonrada kupa aldik
adım adım oluyor
Sen bebeyken biz Galatasaray maçlarını izliyorduk.Yol yaptı sen şu an gs maçlarına bakıyorsan bu adam sayesinde bakıyorsun
Neyse size klopp falan ayarlasın gs keyifle izleyin
Allaha şükür senin gibi geseliler yok camiadaSen bebeyken biz Galatasaray maçlarını izliyorduk.
Televizyondakileri karınca zannettiğin yaşlarda cine 5 şifresi kırıp maç izliyorduk.
Uefa kupasını koştuğun tepesinde tamamlamış.
20li yaşlarımızda maç heyecanından kalp spazmı ile hastanede tamamladığımız seneler oldu.
Futbolu sadece kendimiz izliyormuşuzuz en iyi taraftarmışız gibi davranmayı da bırakalım.
Git dünyanın en iyi hocası görünen pep ingilterede itin götüne sokuluyor. Kloopun da ağzına ettiler. Son ş.ligi şampiyonu adamın da içinden geçiliyor.
Sakat olduğu için oynayamıyormuşAli turap umraniyede 140 dk oynamis bu sezon