Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eleştiri sayılırmı bilmem lakin sene başından beri söyledigim birşey var,sakatlıga meyilli yada fizik gücü yıpranmış oyuncuları anlamsız şekilde her mac 90 dk oynatmaya calısıyor bazı maclar erken cıkarabilir yada yerine adam varsa oynatabılır

jacobs,icardi,sanchez,kaan,osimhen gibi adamları daha özenli kullanmasını beklerdim

sözlü olarak bunun farkında ama eylem olarak yapmıyor nıyese.

Hoca net olarak takıntılı. Hem bazı oyuncuları psikolojik olarak kaybettik hem de şu fikstürü bile bile bazı oyuncuları sakatlığa kurban verdik.
İşin kötüsü bu takıntısı son bulmayacak.

Hoca net olarak takıntılı. Hem bazı oyuncuları psikolojik olarak kaybettik hem de şu fikstürü bile bile bazı oyuncuları sakatlığa kurban verdik.
İşin kötüsü bu takıntısı son bulmayacak.
Sara 85-90 arası çıkıyor 3 maçtır. Oynat 5 dakika daha birşey olmaz. Taha Ali denen futsalci uzerinden oynuyorlar işte kapat orayı. Sen açıyorsun birde. Metehan hangi oyuncuyu tutsa o adam yıldız oluyor

Oyunun gerektirdiği değişiklikleri değil o kızar bu küser değişiklikleri yapıyor malesef çoğu zaman. Diğer konularda çok iyi okan hoca ama şu değişiklik ve skoru tutma işini bir türlü çözemedi. Bir de çok basit goller yiyoruz bu sene önceki sezonlarımıza göre

şöyle ki böyle adam avrupada basarili olamaz demiştin

o aralarda biz de milan juveye kafa tutup rosenborg prag nantes gibi takimlara gücümüz yetmiyordu

her mac gol yiyorduk

sonrada kupa aldik

adım adım oluyor
Adım adım gideceksin kısmına katılıyorum.
Evet bahsettiğin dönemle şu dönem bir değil.
O dönem kolektif bir futbol oynamaya çalışan takımlar bie şekilde karşılığını bulabiliyordu. Bizden sonra daha az çabalayan sevilla avrupa kupalarına yıllarca damgasını vurdu.

Günümüzde bu artık yemiyor.
Maximum olabileceği beşiktaşın şu anki rakibi bodo gibi olabilirsin.
Maximum bu.

İyi kötü bir şekilde rakibi eziyordun o yıllarda takımın hocasının 3 senedir yaptığı değişiklikler orta sahayı boşaltalım üzerimize gelsinler futbolu.
Allah aşkına değil 4 sene 10 sene geçse bile şu mantalitenin avrupada başarılı olma şansı yok.

Futbol üzerine koyma oyunu evet de takımın eklemine yıldız oyuncu katamadan başarılı olamayan bir anlayışa sahip bu adam.
İki pas maçı iki soğutma yok.

Herhangi maçta hangi hamleleri yapacağı hangi futbolu oynatıp hangi açıkları vereceğini herhangi bir fm oyuncusu kafaya taksa 2 güne çözer.

Bunca teknolojinin bilimsel çalışılan bir sektör olmuşken 35 sene önceki zihniyet ile başarı imkansız.

Ben saba futbolumuzu çizeyim.
Top neredeyse oraya koşacaksınız press yapacaksınız.

Defans çizgisini savunamayan takım mı olur allah aşkına.

3 senedir gördüğümüz tek futbol allaha emanet futbolu bırakın ceza sahasına girsinler defans yapmayın bilinciyle yaşıyoruz.

Yav takım üçgen kurup paslaşamıyor. Topu kaptırıp kalemizde sonuçlanıyor.
Ne diyeyim daha.

Kahrolmaktan bıktım

Ocak ayında ilk transferimiz çok iyi bir yardımcı hoca olmalı temmuzda olmadı ama artık almalıyız

Sara ile Jelert’i çıkarıp, Batşuayi’yi oyunda tutarak maçı verdi. Büyük saçmalık. Öngörü yoksunluğu. Hepimiz anladık maçın 2-2’ye geleceğini. Sadece kendisi anlamadı. Ligde yine yapıyor bu saçmalıkları. Sivas cezayı kesemiyor, ama Avrupa takımı affetmiyor. Yine şanslıyız, adamlar atamadı.

Yol yaptı sen şu an gs maçlarına bakıyorsan bu adam sayesinde bakıyorsun
Neyse size klopp falan ayarlasın gs keyifle izleyin
Sen bebeyken biz Galatasaray maçlarını izliyorduk.

Televizyondakileri karınca zannettiğin yaşlarda cine 5 şifresi kırıp maç izliyorduk.
Uefa kupasını koştuğun tepesinde tamamlamış.

20li yaşlarımızda maç heyecanından kalp spazmı ile hastanede tamamladığımız seneler oldu.

Futbolu sadece kendimiz izliyormuşuzuz en iyi taraftarmışız gibi davranmayı da bırakalım.

Git dünyanın en iyi hocası görünen pep ingilterede itin götüne sokuluyor. Kloopun da ağzına ettiler. Son ş.ligi şampiyonu adamın da içinden geçiliyor.

Tek hücreli muhabirleri neden sormuyor acaba ziyechi kanat yerine forvet arkası neden dusunmuyorsunuz diye

Sen bebeyken biz Galatasaray maçlarını izliyorduk.

Televizyondakileri karınca zannettiğin yaşlarda cine 5 şifresi kırıp maç izliyorduk.
Uefa kupasını koştuğun tepesinde tamamlamış.

20li yaşlarımızda maç heyecanından kalp spazmı ile hastanede tamamladığımız seneler oldu.

Futbolu sadece kendimiz izliyormuşuzuz en iyi taraftarmışız gibi davranmayı da bırakalım.

Git dünyanın en iyi hocası görünen pep ingilterede itin götüne sokuluyor. Kloopun da ağzına ettiler. Son ş.ligi şampiyonu adamın da içinden geçiliyor.
Allaha şükür senin gibi geseliler yok camiada
Yaşın 50 olur da dersinde 30 Lu yaşlarında birisin
Tam bir akp kafa yapısındasın
Biz önceleri neler gördük falan
Böyle devam ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt