Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allaha şükür senin gibi geseliler yok camiada
Yaşın 50 olur da dersinde 30 Lu yaşlarında birisin
Tam bir akp kafa yapısındasın
Biz önceleri neler gördük falan
Böyle devam ;)
En iyi taraftar sensin tebrik ederim.

Bana akp kafa yapısı diyen adam orama da biat burama da biat diye forumda geziyor.

Terimi eleştiriyoruz orada sen bitiyorsun, futbolcuyu eleştiriyoruz altından sen çıkıyorsun.
Okanı eleştiriyoruz bot kurmuş gibi her mesaja cevap verme peşindesin. Biz akp kafa yapısında oluyoruz.

İş en boktan hale varınca da en önden biz eleştirmiştik diye de koşarsınız biz suçlu oluruz asla eleştirmedik arkasında hep durduk diye.

En iyi taraftar sensin tebrik ederim.

Bana akp kafa yapısı diyen adam orama da biat burama da biat diye forumda geziyor.

Terimi eleştiriyoruz orada sen bitiyorsun, futbolcuyu eleştiriyoruz altından sen çıkıyorsun.
Okanı eleştiriyoruz bot kurmuş gibi her mesaja cevap verme peşindesin. Biz akp kafa yapısında oluyoruz.

İş en boktan hale varınca da en önden biz eleştirmiştik diye de koşarsınız biz suçlu oluruz asla eleştirmedik arkasında hep durduk diye.
Buyur gsyi yönet tuna çok bilgilisin. En sıkıntı olduğu zaman desteklemeye gideriz çünkü bu camianın evlatları. Ha siz eleştiri yapsanız eyvallah futbolun kitabını yazmış gibi konuşuyorsunuz. Fazla cümleye gerek sizlere Tudor prandelli gerek

Ligde büyük işler başarıyor ama Avrupa'daki performansini beğenmiyorum. Copenhag, s.prag, yb, gibi takımlara da elendi.
Bence avrupada da iyi iş çıkarıyor ama kronik 60. Dakikadan sonra oyuncu değişikliğini geç veya yanlış yapma olayı devam ediyor. Bu sorunu düzeltemedi malesef

Bence avrupada da iyi iş çıkarıyor ama kronik 60. Dakikadan sonra oyuncu değişikliğini geç veya yanlış yapma olayı devam ediyor. Bu sorunu düzeltemedi malesef
Bugün ki yaptığı değişiklik skandaldı. Rakip sağ tarafı yarmışken, oraya önlem alacağına daha da zayıflattı. Rotasyon işini de maalesef yapamıyor. Bu yüzden de kasimpasa-rfs maçları gitmişti. Şu ince işleri çözemiyor bir türlü.

Bugün ki yaptığı değişiklik skandaldı. Rakip sağ tarafı yarmışken, oraya önlem alacağına daha da zayıflattı. Rotasyon işini de maalesef yapamıyor. Bu yüzden de kasimpasa-rfs maçları gitmişti. Şu ince işleri çözemiyor bir türlü.
İşin en zor kısmını çok iyi yapıyor ama şu kolay işi yapamaması enteresan. Bence çoğu zaman oyuncu performansına göre değil oyuncuları küstürmeme üzerine kuruyor oyuncu değişikliği olayını. Önemli anlarda ve maçlarda en azından yapmamalı bu tür değişiklikleri

Eyvallah namağlup gidiyoruz bu da çok kıymetli ancak can sıkan durumlar var

Takımın oyun anlayışı bir iki oyuncu değişince yerle bir oluyor.Bireysel becerilerle maç kazanıyoruz genelde ve bence bu hiç iyi bir şey değil.Tabi maçlar kazanılınca kusurlar örtülüyor ama ben oyun olarak beğenmiyorum.Hücum da etkiliyiz ama bir zahmet eldeki hücumcularla da o kadar olsun.

3 yıldır transfere harcanan paralara bakınca ligimizde şampiyon olmamız öyle uçtuk kaçtık denilecek bir durum değil tabi ki harcanan paraların karşılığı bir şekilde çıkmış oldu ama hesap kitap yapsan ortaya çok daha oturmuş çok daha alternatifli bir kadro çıkabilirdi ve okan bunu yapamayacak kadar da çapsız bir futbol insanı değil ama olmadı olmuyor her nedense

Sıradan avrupa takımları da büyük rakiplere karşı iyi oyunlar oynayıp iyi skorlar alabiliyor.Yani geçen sezon manchester bu sezon tottenhamı yenmemiz öyle sükseli olaylar değil bir çok takım bu tarz galibiyet alabiliyor ama derbilerde ki başarımız iki maç haricinde gayet iyi.Hoca bir çok derbi de doğru oyunları oynattı ve kazandık orada hakkını vermem lazım.

İcardi,osimhen,sanchez,toreira,mertens,sara gibi hiçte yabana atılmayacak üst düzey oyuncularımız var.Bugün bunları al eyüpspor kadrosuna koy arda ile şampiyon olamazlar diyemezsin hatta direk favori olurlar bu gebeş fb ve bjk nin olduğu ligde

Evet bu sezonda şampiyon olacağız oluruz da belki seneye de oluruz ama bizim oyun anlamında daha iyi olmamız bizden az daha kaliteli takımlara karşı da oyunsal üstünslüğümüz kaybetmeyeceğimiz bir galatasaray ortaya çıkması lazım artık

Sen bir sol bek alıyorsun 10 milyon sağ bek alıyorsun 10 milyon forvet alıyorsun osimhen gibisi geliyor.Orta saha istiyorsun 20 milyonluk adam getiriliyor

Bunca imkan sana sunuluyorken bu takıma uzun yıllar hafıza da kalacak bir oyun mentali yerleştirmelisin.Biz nereye kadar bir beke 10 milyon çekip alacağız.Büyük hoca olmak sadece yıldızlarla iyi geçinmek onların nazını çekmek değil.Özkaynaklarını daha iyi kullanmakla da ilgili hem maddi hem manevi

Oyunun yarattığı yıpratıcı etkiler artık olumsuz yüzünü göstermeye başladı; sakatlıklar artıyor. Daha geçen gün bu konu hakkında yazmıştım. Oyun felsefemizi değiştirmemiz gerekiyor. Şu an oynattığın oyunla sahada en az 18 kaliteli ve birbiriyle denk oyuncuya ihtiyaç var. Ancak bu kadro derinliği mevcut olmadığına göre, buna uygun bir oyun anlayışı benimsemelisin. Mecbur kalmadıkça rotasyon yapmıyor ve sonunda en sağlam oyuncu bile “Pilim bitti” demeye başlıyor.

Okaaaaaaaaaaaaan yeter her zaman öndeyken fiziksel yeterliliği olmayan oyuncular alarak maçları veriyorsun bu takıma iki tane orta sahaya ciğersiz afrikalı - yaratıcı kanat- sağ bek-solbek- stoper-forvet-lazım her sene oyuncu alıyoruz kadro hep eksik hep eksik

Sara ve Torreira eğer 85 dakika oynayabiliyorlarsa maçın sonuna kadarda idare edebilirler. Her onde oldugumuz maçta bunlardan birini oyundan alıp maçı riske etmeye gerek yok. El-Nesyri kazma olmasa Fener galibiyeti bile bu degisikliklerden dolayı zora girecekti.
Metehan'dan Galatasaray stoperi olmaz; ısrar edip diğer oyuncuların emeklerine yazık edilmemeli.

Sabaha kadar sinir stresten uyuyamadım. Şu yaptığın amatörlüğün bedeli ekstra 2 maça değil, 3 maça sebep olacak.

Malmö’yü yensek 17 puanla ilk 8 garanti olacağından Ajax deplasmanı formaliteye dönecekti. Rotasyon yapıp en kritik oyuncularımızı dinlendirebilirdik. Yine Bats, Jelert, Demirbay, Berkan’la falan oynardık as adamları yormazdık. Ajax belki yedeklerin içinden geçerdi ama önemli değil istediğimizi almış olacaktık biz nasılsa.

Şu anki durumda ise Ajax maçına en iyi 11’imizle çıkmak zorundayız. Puan alamazsak ekstra 2 play-off maçı daha yapacağız. Şu son dakika golünün bedeli 3 maça mâl olacak belki de. Üstelik bu 3 maç ligdeki 4-5 maçı etkileyecek öncesi sonrasıyla. As oyunculara fazladan yük binecek. Sakatlık çıkma ihtimali de cabası. Her şey ancak bu kadar bok edilebilirdi, bravo.

Ne diyeyim sana bilmiyorum. Sinirim halen geçmiş değil.

Son düzenleme:
Yedek kadro buydu.
Ağrısı olan ve yorulmuş adam yerine siz kimi alırdınız?
1734067427234.webp

Yedek kadro buydu.
Ağrısı olan ve yorulmuş adam yerine siz kimi alırdınız?
Ekli dosyayı görüntüle 270461
Ikinci yari Malmo top oynamıyordu, pas yapıp oyunu soğutmuştuk.
Mertens ve Sara gibi oyunu yönlendiren iki adamı oyundan alıp butun oyunumuzu bozdu. Adamlar 2. golu biraz erken atsalar beraberlik bile zordu.
Jelert'e 10 dakika daha dayan dersin, Ziyech'i kesinlikle oyuna almazsın.

Ikinci yari Malmo top oynamıyordu, pas yapıp oyunu soğutmuştuk.
Mertens ve Sara gibi oyunu yönlendiren iki adamı oyundan alıp butun oyunumuzu bozdu. Adamlar 2. golu biraz erken atsalar beraberlik bile zordu.
Jelert'e 10 dakika daha dayan dersin, Ziyech'i kesinlikle oyuna almazsın.
varsayımlar bunlat Stefan.
O fusbalcı olup futbola giren taha ali, Jelert i zaten rahat rahat geçiyordu

Yerel ligin dinamikleri ile Avrupa çok farklı. Buruk’un defoları ligde fazla ortaya çıkmasa da Avrupa’da çok sırıtıyor. Bizim ana hedefimiz lig olduğu için Buruk iş görüyor. Ama asla bir Fatih Terim 1. Dönemi beklememek lazım. Avrupa’da en sıradan teknik adam bile Okan’dan iyi çözüyor maçın gidişatını.

Ee kardeş ne yapalım şimdi ? Bak ben kazandığımız bir maç sonu öyle yorum yapmıştım sen o gün skor taraftarlığı yapıp bana cevap verdin 4 gün sonra hocan benim eleştirdiğim konu yüzünden 92de yedirtti golü.
Jelert sakatlanıp çıktı diye niye hocayı suçlu buldun. Ziyech denen vurdumduymaz gamsıza sövsene. Hoca mı koşmadı sahada. Ben de genç atardım sahaya o kokainmanı almazdım ama belki ziyech gitmeyecek diye kazanmak istemiştir. Ayrıca evet benim hocam senin değilse izleme. Hayatınızda bu kadar maç kazanan hoca mı gördünüz de şımarıyosunuz.

Şu kadrolarla Rfs ve Malmö Maçlar'ını kazanamadı.Az Alkmaar da o zamanlar formsuzdu.Bu kadar maliyetli 1 kadro kuruluyosa Avrupa Maçları'nda deplasmanda takımın da kazanması gerek.Uefa Avrupa Ligi Kupası şu anda hayal edilebilecek 1 seviyede değil..

Jelert sakatlanıp çıktı diye niye hocayı suçlu buldun. Ziyech denen vurdumduymaz gamsıza sövsene. Hoca mı koşmadı sahada. Ben de genç atardım sahaya o kokainmanı almazdım ama belki ziyech gitmeyecek diye kazanmak istemiştir. Ayrıca evet benim hocam senin değilse izleme. Hayatınızda bu kadar maç kazanan hoca mı gördünüz de şımarıyosunuz.
Ziyech’e yönetim kapalı sözleşme verdi 3 yıllık. Okan maç sayısına ulaşmak için oynatıyor. Ama mecburiyet varsa Türkiye kupasında falan oynatsın. Ziyech’i kazanmak gibi bir derdimiz olmamalı. Jelert’in sakatlandığı da yalan. Çocuk şaşkına döndü çıkacağını duyunca. Hiç beklemiyordu belli ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt