Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.267
- 58.406
- 3.383
dur bozmaSakat olduğu için oynayamıyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dur bozmaSakat olduğu için oynayamıyormuş
En iyi taraftar sensin tebrik ederim.Allaha şükür senin gibi geseliler yok camiada
Yaşın 50 olur da dersinde 30 Lu yaşlarında birisin
Tam bir akp kafa yapısındasın
Biz önceleri neler gördük falan
Böyle devam![]()
Buyur gsyi yönet tuna çok bilgilisin. En sıkıntı olduğu zaman desteklemeye gideriz çünkü bu camianın evlatları. Ha siz eleştiri yapsanız eyvallah futbolun kitabını yazmış gibi konuşuyorsunuz. Fazla cümleye gerek sizlere Tudor prandelli gerekEn iyi taraftar sensin tebrik ederim.
Bana akp kafa yapısı diyen adam orama da biat burama da biat diye forumda geziyor.
Terimi eleştiriyoruz orada sen bitiyorsun, futbolcuyu eleştiriyoruz altından sen çıkıyorsun.
Okanı eleştiriyoruz bot kurmuş gibi her mesaja cevap verme peşindesin. Biz akp kafa yapısında oluyoruz.
İş en boktan hale varınca da en önden biz eleştirmiştik diye de koşarsınız biz suçlu oluruz asla eleştirmedik arkasında hep durduk diye.
Bence avrupada da iyi iş çıkarıyor ama kronik 60. Dakikadan sonra oyuncu değişikliğini geç veya yanlış yapma olayı devam ediyor. Bu sorunu düzeltemedi malesefLigde büyük işler başarıyor ama Avrupa'daki performansini beğenmiyorum. Copenhag, s.prag, yb, gibi takımlara da elendi.
Bugün ki yaptığı değişiklik skandaldı. Rakip sağ tarafı yarmışken, oraya önlem alacağına daha da zayıflattı. Rotasyon işini de maalesef yapamıyor. Bu yüzden de kasimpasa-rfs maçları gitmişti. Şu ince işleri çözemiyor bir türlü.Bence avrupada da iyi iş çıkarıyor ama kronik 60. Dakikadan sonra oyuncu değişikliğini geç veya yanlış yapma olayı devam ediyor. Bu sorunu düzeltemedi malesef
İşin en zor kısmını çok iyi yapıyor ama şu kolay işi yapamaması enteresan. Bence çoğu zaman oyuncu performansına göre değil oyuncuları küstürmeme üzerine kuruyor oyuncu değişikliği olayını. Önemli anlarda ve maçlarda en azından yapmamalı bu tür değişiklikleriBugün ki yaptığı değişiklik skandaldı. Rakip sağ tarafı yarmışken, oraya önlem alacağına daha da zayıflattı. Rotasyon işini de maalesef yapamıyor. Bu yüzden de kasimpasa-rfs maçları gitmişti. Şu ince işleri çözemiyor bir türlü.
Ligde büyük işler başarıyor ama Avrupa'daki performansini beğenmiyorum. Copenhag, s.prag, yb, gibi takımlara da elendi.
Ikinci yari Malmo top oynamıyordu, pas yapıp oyunu soğutmuştuk.Yedek kadro buydu.
Ağrısı olan ve yorulmuş adam yerine siz kimi alırdınız?
Ekli dosyayı görüntüle 270461
varsayımlar bunlat Stefan.Ikinci yari Malmo top oynamıyordu, pas yapıp oyunu soğutmuştuk.
Mertens ve Sara gibi oyunu yönlendiren iki adamı oyundan alıp butun oyunumuzu bozdu. Adamlar 2. golu biraz erken atsalar beraberlik bile zordu.
Jelert'e 10 dakika daha dayan dersin, Ziyech'i kesinlikle oyuna almazsın.
Jelert sakatlanıp çıktı diye niye hocayı suçlu buldun. Ziyech denen vurdumduymaz gamsıza sövsene. Hoca mı koşmadı sahada. Ben de genç atardım sahaya o kokainmanı almazdım ama belki ziyech gitmeyecek diye kazanmak istemiştir. Ayrıca evet benim hocam senin değilse izleme. Hayatınızda bu kadar maç kazanan hoca mı gördünüz de şımarıyosunuz.Ee kardeş ne yapalım şimdi ? Bak ben kazandığımız bir maç sonu öyle yorum yapmıştım sen o gün skor taraftarlığı yapıp bana cevap verdin 4 gün sonra hocan benim eleştirdiğim konu yüzünden 92de yedirtti golü.
Ziyech’e yönetim kapalı sözleşme verdi 3 yıllık. Okan maç sayısına ulaşmak için oynatıyor. Ama mecburiyet varsa Türkiye kupasında falan oynatsın. Ziyech’i kazanmak gibi bir derdimiz olmamalı. Jelert’in sakatlandığı da yalan. Çocuk şaşkına döndü çıkacağını duyunca. Hiç beklemiyordu belli ki.Jelert sakatlanıp çıktı diye niye hocayı suçlu buldun. Ziyech denen vurdumduymaz gamsıza sövsene. Hoca mı koşmadı sahada. Ben de genç atardım sahaya o kokainmanı almazdım ama belki ziyech gitmeyecek diye kazanmak istemiştir. Ayrıca evet benim hocam senin değilse izleme. Hayatınızda bu kadar maç kazanan hoca mı gördünüz de şımarıyosunuz.