Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uefadan tescillilere karşı bazı şeylerini beğenmesek de desteğe devam artı.k aslolan galatasaraydır.

Dün kazandık ama yanlış olduğunu düşündüğümüz şeyleri eleştirelim.

BENCE (mutlak doğru değil yani);

Skor 2-1 iken, Göztepe'nin bastırdığı anlarda Barış ve Yunus'u aynı anda çıkartması yanlıştı. Mutlaka bir kontra bulup fişi çekecektik (-ki o fırsat Batshuai'ye geldi ama her zamanki gibi reyiz fişi çekemedi). Bu iki oyuncuyu çıkararak BENCE Göztepe'ye hücum etme konusunda daha da rahatlık verdi.

Bakınız bu son derece normal subjektif bir eleştiridir. Olmalıdır da. Abuk sabuk "futbolu bilmiyor" "okan" falan yazıp saçmalamaktan ziyade bu tarz eleştirileri yapabilriz bence.

Maç sonu kürtajda topçulara tepki olunca hata yapıyolar demiş

Defalarca hata yaptıkları için tepki gösterildiğinin farkında değil tersten okuyor hep olayları

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslan Hocam benim. Bir eşiği daha harikulade bir galibiyetle geçtik şükürler olsun. Ara sonrası ritim bulmak kolay olmadığı için oyunu forse edememeyi anlarız sen Başakşehir maçlarında izletirsin yine eski performansı. İyi ki varsın. 20250104_215056.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ezim ezim ezdirdi ama 3 puan geldi allahtan

Dünyanın en şanslı adamı vallahi
Ligdeki takımlar anormal zayıf, kadro kalitemizde çok iyi biri çıkıp maçı alıyor illaki. Avrupada işlemiyor maalesef, iyi bir yırtıcı santrafor ve Boey tarzı bir kanat bekiyle sağlam bir 3-5-2 takımı olabiliriz bence. Karambol oyuna daha uygun bir kadromuz var durarak oynayamıyoruz.

Taktikleriyle çizer zafer yolu,
Rakip düşer, kalır çaresiz, duman eder sağı solu
Kupalar gelir, sarı-kırmızı bayrak kuruk,
Şampiyonluğun adresi, Okan Buruk. 🏆

Takımın topla çıkışları şuan en büyük sorunlardan biri. Maalesef çalışılmış baskı altında savunmadan topla çıkma setleri göremiyoruz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaman zaman kızarız fakat varlığı ile genel anlamda kafamız rahattır. Hatta hiç olmadığı kadar rahattır.

Muhtemelen bu sene de şampiyon. Alınacak Avrupa kupası ile de İmparator unvanını kendisine takdim edeceğiz.

Ligdeki takımlar anormal zayıf, kadro kalitemizde çok iyi biri çıkıp maçı alıyor illaki. Avrupada işlemiyor maalesef, iyi bir yırtıcı santrafor ve Boey tarzı bir kanat bekiyle sağlam bir 3-5-2 takımı olabiliriz bence. Karambol oyuna daha uygun bir kadromuz var durarak oynayamıyoruz.
Bu kadrolar hep okan hocaya zayıf. Jesusa zayıf değil mourinhoya zayıf değil, bjka gelen 500 hocaya zayıf değil lig hep okan hocaya zayıf. Geçin bu işleri lig deli gibi zor bjk 3 senedir yarışamıyor, mourinho ilk 6 takımdan kimseyi yenemiyor bile. Okan buruğun başarısını küçüksemek için uyduruldu bu lig zayıf işi. Guardiolo gelsin alsın bu kadar puan

Bu kadrolar hep okan hocaya zayıf. Jesusa zayıf değil mourinhoya zayıf değil, bjka gelen 500 hocaya zayıf değil lig hep okan hocaya zayıf. Geçin bu işleri lig deli gibi zor bjk 3 senedir yarışamıyor, mourinho ilk 6 takımdan kimseyi yenemiyor bile. Okan buruğun başarısını küçüksemek için uyduruldu bu lig zayıf işi. Guardiolo gelsin alsın bu kadar puan
Yo İsmail Kartalada zayıftı adamlar 3 puan gerimizde bitirdi zaten, kadrolarıda bizden bariz geride. Beşiktaş örneği komik aşırı kötü takım.

Yo İsmail Kartalada zayıftı adamlar 3 puan gerimizde bitirdi zaten, kadrolarıda bizden bariz geride. Beşiktaş örneği komik aşırı kötü takım.
Kötü falan değil rezil durumdalar hocaları yönetimleri yok. İsmail kartal bence genel olarak iyi hoca ama ne zaman düşse son dakikalar penaltı uyduruldu geçen sene, hakemler ittirmese 15 puan fark gelecekti

lig zayıf tabi ali night ya da daha doğrusu takımlar giderek zayıflıyor
ilk 6daki 3 takımdan 2si bu sene çıkmış. diğeri de geçen sene
çoğu takım ya armut ya da nal topluyor.
Ben ligin hiçbir zaman 10 tane göztepe gibi takımlı olduğunu hatırlamıyorum. Her sene anadoludan 2 iyi takım çıkar. Geçen senelerde adanademir, biz zamanlar osmanlıspor konyaspor vs. Hangi sezon lig çok iyiydi. Burada ligi darma duman eden bir okan buruk var, geçen 2 senede kerem icardi vardı bu sene onlar yok şapkadan yunus çıkardı birazcık övelim saygı duyalım

Ben ligin hiçbir zaman 10 tane göztepe gibi takımlı olduğunu hatırlamıyorum. Her sene anadoludan 2 iyi takım çıkar. Geçen senelerde adanademir, biz zamanlar osmanlıspor konyaspor vs. Hangi sezon lig çok iyiydi. Burada ligi darma duman eden bir okan buruk var, geçen 2 senede kerem icardi vardı bu sene onlar yok şapkadan yunus çıkardı birazcık övelim saygı duyalım

hem eskiden daha iyiydi takımlar hem ligdeki bazı takımlar imkanı varken yıllarca yerinde sayıyor hem biz ve ifb bi kaç senedir manyak paralar harcayıp arayı açtık hem de okan doğru futbol oynatıyor, taam mı

Osimheni kenara cek kume düşer hoja

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt