Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 8.929
- 3.472
- 1.298
uefadan tescillilere karşı bazı şeylerini beğenmesek de desteğe devam artı.k aslolan galatasaraydır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligdeki takımlar anormal zayıf, kadro kalitemizde çok iyi biri çıkıp maçı alıyor illaki. Avrupada işlemiyor maalesef, iyi bir yırtıcı santrafor ve Boey tarzı bir kanat bekiyle sağlam bir 3-5-2 takımı olabiliriz bence. Karambol oyuna daha uygun bir kadromuz var durarak oynayamıyoruz.Ezim ezim ezdirdi ama 3 puan geldi allahtan
Dünyanın en şanslı adamı vallahi
Bu kadrolar hep okan hocaya zayıf. Jesusa zayıf değil mourinhoya zayıf değil, bjka gelen 500 hocaya zayıf değil lig hep okan hocaya zayıf. Geçin bu işleri lig deli gibi zor bjk 3 senedir yarışamıyor, mourinho ilk 6 takımdan kimseyi yenemiyor bile. Okan buruğun başarısını küçüksemek için uyduruldu bu lig zayıf işi. Guardiolo gelsin alsın bu kadar puanLigdeki takımlar anormal zayıf, kadro kalitemizde çok iyi biri çıkıp maçı alıyor illaki. Avrupada işlemiyor maalesef, iyi bir yırtıcı santrafor ve Boey tarzı bir kanat bekiyle sağlam bir 3-5-2 takımı olabiliriz bence. Karambol oyuna daha uygun bir kadromuz var durarak oynayamıyoruz.
Lig zayıf hocam lig zayıf çok kötü çok kötü kanziiiiiii
Yo İsmail Kartalada zayıftı adamlar 3 puan gerimizde bitirdi zaten, kadrolarıda bizden bariz geride. Beşiktaş örneği komik aşırı kötü takım.Bu kadrolar hep okan hocaya zayıf. Jesusa zayıf değil mourinhoya zayıf değil, bjka gelen 500 hocaya zayıf değil lig hep okan hocaya zayıf. Geçin bu işleri lig deli gibi zor bjk 3 senedir yarışamıyor, mourinho ilk 6 takımdan kimseyi yenemiyor bile. Okan buruğun başarısını küçüksemek için uyduruldu bu lig zayıf işi. Guardiolo gelsin alsın bu kadar puan
Kötü falan değil rezil durumdalar hocaları yönetimleri yok. İsmail kartal bence genel olarak iyi hoca ama ne zaman düşse son dakikalar penaltı uyduruldu geçen sene, hakemler ittirmese 15 puan fark gelecektiYo İsmail Kartalada zayıftı adamlar 3 puan gerimizde bitirdi zaten, kadrolarıda bizden bariz geride. Beşiktaş örneği komik aşırı kötü takım.
Lig zayıf hocam lig zayıf çok kötü çok kötü kanziiiiiii
Alınacak Avrupa kupası ile de İmparator unvanını kendisine takdim edeceğiz.
Düzeleceğine inanıyoruz kadim dostumbu defans ile biraz zor görünüyor heis
Ben ligin hiçbir zaman 10 tane göztepe gibi takımlı olduğunu hatırlamıyorum. Her sene anadoludan 2 iyi takım çıkar. Geçen senelerde adanademir, biz zamanlar osmanlıspor konyaspor vs. Hangi sezon lig çok iyiydi. Burada ligi darma duman eden bir okan buruk var, geçen 2 senede kerem icardi vardı bu sene onlar yok şapkadan yunus çıkardı birazcık övelim saygı duyalımlig zayıf tabi ali night ya da daha doğrusu takımlar giderek zayıflıyor
ilk 6daki 3 takımdan 2si bu sene çıkmış. diğeri de geçen sene
çoğu takım ya armut ya da nal topluyor.
Ben ligin hiçbir zaman 10 tane göztepe gibi takımlı olduğunu hatırlamıyorum. Her sene anadoludan 2 iyi takım çıkar. Geçen senelerde adanademir, biz zamanlar osmanlıspor konyaspor vs. Hangi sezon lig çok iyiydi. Burada ligi darma duman eden bir okan buruk var, geçen 2 senede kerem icardi vardı bu sene onlar yok şapkadan yunus çıkardı birazcık övelim saygı duyalım