Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beraber Avrupa'ya kaçtığı kankasından biraz formasyon, parselasyon ve penetrasyon konusunda tavsiye almalıdır. Büyük takım iç sahada oynarken rakibi 3 pas yapana kadar bi tarafları çıkmalıdır baskıdan, bizim yerleşime karşı random halı saha takımları bile orta sahayı rahatça geçebilir gibi görünüyor.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şampiyon yaptığı takımı alıp bir halt yapamayan, 7 attığı, küme düşmüş adamdan tavsiye alsın

kim

muhtemelen 3 sene üst üste şampiyon olan, rekor üstüne rekor kırmış, mağlubiyeti unutmuş hoca

renktaşlar lütfen biraz durup düşünüp eleştirelim

şampiyon yaptığı takımı alıp bir halt yapamayan, 7 attığı, küme düşmüş adamdan tavsiye alsın

kim

muhtemelen 3 sene üst üste şampiyon olan, rekor üstüne rekor kırmış, mağlubiyeti unutmuş hoca

renktaşlar lütfen biraz durup düşünüp eleştirelim
bravo polis kardeşim Emre'nin Okandan daha kötü hoca olduğunu ben bilmiyordum zaten. Burda mesele zamanında kulübümüzü nasıl sattığını hatırlatmak ve Emre'nin son açıklamalarında kullandığı futbol terimlerinin hiçbirini barındırmayan bir top oynattığını belirtmekti

bravo polis kardeşim Emre'nin Okandan daha kötü hoca olduğunu ben bilmiyordum zaten. Burda mesele zamanında kulübümüzü nasıl sattığını hatırlatmak ve Emre'nin son açıklamalarında kullandığı futbol terimlerinin hiçbirini barındırmayan bir top oynattığını belirtmekti

Emre kendi takımlarında niye uygulamıyormuş kullandığı terimleri peki

Galatasaray'da kalmak istemesi hoşuma gidiyor. Galatasaray'ın zaten büyük bir kulüp olduğunu ve burada başarı kazanmak istediğini söylemesi kendisiyle uzun yıllar devam edilmeli düşüncesini artırıyor bendeki. Bazen kızsak da şu an için en iyi seçenek kendisi bence, hem aidiyeti hem de kaliteli bir hoca olması sebebiyle. Özellikle büyük maçların pek çoğunda takım ayrı bir top oynuyor.

Acaba hangisini tercih ediyor.. 3-5-2 mi 4-2-3-1 mi?

Mikataudze ve stoper gelirse ben Kaan ve Mertens'e yer bulamiyorum.

saha kenarında okan hocamı gördüm

son 2 maçtır korkunç kararlar alıyor

üstelik kendi yaptığı doğrulara sırtını döndü

3lü çok iyiydi bozdu

yunusu solda hem 442 kanadı hem 352 kanat beki olarak yeniden doğmasına sebep oldu ama şimdi sağa hapsetti

barış ve sallai sol kanat forvet için çok yeteneksiz 4231de

bunları neden yapıyor anlamıyorum

Rakip tam kadroydu ve oldukça efor sarf ettiler. Pazar günü gerekli oyunu oynatıp 3 puanı almalı net şekilde.

16 oyuncuyla inanilmaz puan topladigini gösteriyor. okan hoca yerine baska biri olsa bu puani rüyamizda bile göremezdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt