Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fıtrat değişir sanma bu kan yine o'kandır​

Okan hoca pazar maçına şu şekil surat ifadesiyle kuruldu bile ,

EMaboBzWkAA5I7f.png

Geçen 2 sene osimhen şampiyon yaptı galiba. Eskiden de hagi uefa kupası aldı terim futbol bilmiyor derlerdi
Hahahahhaa
Gecen iki senenin birinde icardi digerinde erden timur ve icardi yapti

Hoca ucuncu sirada

16 oyuncuyla inanilmaz puan topladigini gösteriyor. okan hoca yerine baska biri olsa bu puani rüyamizda bile göremezdik.
Bjk durumundaydık icardi de sakatlandı, sezon içinde jakobs ful sakat osimhen habire sakat davidson abdulkeri gittili geldili sakat. Takımda 2 kanat var barış yunus ikisini de kendi çıkardı. Mourinhoya barışı yunusu ver ilk 18e almaz

Gördüğümüz üzere takımdan bir kaç yıldızı çıkarınca çağdaş’a bile diş geçiremiyor. Oyuncu kalitesine bağımlı, sistemi beklenildiği gibi işlemiyor. Okan ligde şampiyonluğu aldığı sürece görevini yapmış sayarım. Ama anlam yüklenecek bir şeyler ürettiğini düşünmüyorum.

Okan geleceğe yönelik bir şeyler üretmiyor. Bugünün başarısı için günübirlik hareket ediyor. Şampiyon olamazsa kalmasının da bir anlamı kalmaz.

Hocam burayı okuyorsan takım bir kaç kişiyle dönüyorrr, takıma 2-3 nokta transfer lazımm, 2 senedir aynı adamlar katkıyı vere vere nereye gidicez. Yedek ekip ligte ilk 10a giremez görmüyor musun.

Üst üste galibiyetler ve mağlubiyetsizlik serisine rağmen Göztepe ve kupa maçında oyuncuların disiplinli halleri ve ciddiyetine hayran kaldım normalde biz gevşemelere alışığız, bu hususta kendisine çok teşekkür ediyorum bize her maç ama her maç rekabetçi bir takım izlettirdiği için.

Ts maçından beri takımı bozdu. Çok gol yiyoruz diye takım presi bıraktı. Eski korkusuz prese devam etmeliyiz. Bayern'i bile sahasına hapseden tek neden o korkusuz press idi

elestirmek icin sırada bekleyenler 1 hafta daha beklemek zorunda kaldi.

Hatay macinda puan birakirsak başlıktan cıkmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt