Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 maçtır baris yunusun yanlış kanatlarda oynatilmasi inanılmaz bir tercih

hücuma adam istemesi mantıksız değil. kanat ve 10 numarada yedek yok. ziyech iptal oldu, sallai kazma çıktı.

ama orta sahada da kenardan gelecek kimse yok. ki burada durum daha ciddi çünkü ön tarafın aksine merkezde torreira düşüş içinde şu anda.

oraya da birini istemeli.

Yarın itibariyle direkt bunun oynatmadığı herifleri gider kiralar onların yerine 3 tane oyunu alıp oynat lan demeyen yönetici kulübü terk etsin.

Bahaneye geldi mi oyuncu yok. İş izlemeye geldi mi izlesin. Şu sezon 3 tane maç vardır sıçmadan izlediğimiz.

Yunusun oyundan çıkmaması bence yanlıştı.bir de ztk maçından daha kötü oynamayı nasıl başardık anlamadım eyv saha ve hava şartları pek iyi değildi ancak bu kadar silik oynamayı kabul edemiyorum

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

3-4-1-2 yapıp şok pres oyununa geri dön gözünü sevim ya Türkiye liginde oynuyoruz zaten.

hava kötüydü yenmemız iyi oldu

Takımın yedekleri ile asları arasında uçurum oluştu. Buna çözüm bulunmalı.

Bunca haysiyetsizin cirit attığı ortamda, göz göre göre utanmadan doğrandığımız ortamda gram olumsuz eleştiri yapmayacağım kendisine. Ben uzun süredir bu kadar göz göre göre bir takımı sahada sindirmeye çalışan hakem sürüsü görmedim. Okan hocanın aldığı her 3 puanı bölüşüp bir taraflarına monte etsinler art niyetli kim varsa.

Haftalardır takım dökülüyor ama ligimiz leş olduğu için sıkıntı olmuyor, Avrupa’da maalesef bu oyunla bir yere varamaz. Hocam üzgünüm sende formsuzsun

Benzer düşüncedeyim hatta berbat hakemleri de eklemek lazım. Onun dışında şu an Osimhen'in yanına 2. bir adamı koyamadığımız için 4'lü ye geçtik herhalde tekrar ama 4'lü ve 3'lü oynadığımızda ciddi bir hücum farkımız oluyor o yüzden gerekli ismi bir an önce alıp 3'lüye geçmemiş lazım tekrardan. Yarın transfer dönemi açılıyor. Okan hocamın orta saha işini bir düşünmesi lazım tekrar. Bizim stoper- 9.5 ve sanki kanat beke Sallai'yi atıp rotasyon için orta saha almamız daha hayırlı olabilir. 3 puan için hocamı ve takımı tebrik ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt