- 30 Temmuz 2009
- 26.101
- 3.386
- 1.853
Hoca mental olarak yorgun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3. Yildayiz hala az birsey baski yiyince defanstan top cikarmak icin ya beklere uzun top ya kanatlara uzun top.Onlarin coguda rakipte kaliyor az birsey futbolu bilen takim gelince.İyiki avrupa liginde spartagi gecip liverpoolla oynamadik o zaman.Gegenpresin kralini yapiyor herifler.Yeminle 6 7 den aşagi yemezdik.O defanstan topu çıkaramayınca refleks olarak yapılan bir şey.
Ayşe tatile çıksın.Hoca mental olarak yorgun.
Bu 2 maç 2 şampiyonluktaki bütün krediyi yedi hocanın, üstüne maç sonu yaptığı açıklama...senin yapacağın işi sevsinler hoca son iki derbi performansınla bizi cümle aleme rezil kepaze ettin. Kafan nerde senin daha ne kadar rezil edeceksin. 10 kişi takıma 90 dakika şut çekemedin(fb), yetmedi daha dün kurulan yeni bjkye hemde finalde 5-0 yenildin. Bu adam yüzünden ikidir utanıyoruz millete karşı yeter ya.
Gerçekten geri zekalı bir adamın yapacağı işleri yaptı bu akşam inanılır gibi değil. Yabancı hoca olsa tazminat kovalıyor falan diyeceğim.Bir teknik adam şu saçma kupa maçında tüm kredisini nasıl yer ya
İstifa havası aldım yoksa akla mantığa uymuyor
fb den 6 filanda yiyebilir öyle gidik bir mentalde şuan. Takıma da yansıyor.Bu 2 maç 2 şampiyonluktaki bütün krediyi yedi hocanın, üstüne maç sonu yaptığı açıklama...
Sil baştan başlıyoruz sezona. Hoca kendini tekrardan kanıtlamak zorunda ama bu defa hikayenin sonunu hiç iyi görmüyorum. Arkasında durmayan bir yönetim, yangına hazır bir taraftar... İstifa edip 2 sezonluk yorgunluğunu dindirir.