Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldığımız sağ bek kaan falan sakatlanana kadar yedek kalır, asla oynatmaz. orta saha da aynı şekilde kerem - torreira devamke. biri sakatlanırsa sara oynar 1 maç kötü oynarsa yedeğe atılır.

O defanstan topu çıkaramayınca refleks olarak yapılan bir şey.
3. Yildayiz hala az birsey baski yiyince defanstan top cikarmak icin ya beklere uzun top ya kanatlara uzun top.Onlarin coguda rakipte kaliyor az birsey futbolu bilen takim gelince.İyiki avrupa liginde spartagi gecip liverpoolla oynamadik o zaman.Gegenpresin kralini yapiyor herifler.Yeminle 6 7 den aşagi yemezdik.

Hayır anlamıyorum cidden. Nasıl bunları yapar diye. Yeni sözleşmesinde yüklü bir tazminat maddesi mi var acaba. Kendimi kovdurayım paramı alıp gideyim mi diyor. Yaptıklarının başka açıklaması olamaz çünkü. Aklım hayalim almıyor.

senin yapacağın işi sevsinler hoca son iki derbi performansınla bizi cümle aleme rezil kepaze ettin. Kafan nerde senin daha ne kadar rezil edeceksin. 10 kişi takıma 90 dakika şut çekemedin(fb), yetmedi daha dün kurulan yeni bjkye hemde finalde 5-0 yenildin. Bu adam yüzünden ikidir utanıyoruz millete karşı yeter ya.
Bu 2 maç 2 şampiyonluktaki bütün krediyi yedi hocanın, üstüne maç sonu yaptığı açıklama...

Sil baştan başlıyoruz sezona. Hoca kendini tekrardan kanıtlamak zorunda ama bu defa hikayenin sonunu hiç iyi görmüyorum. Arkasında durmayan bir yönetim, yangına hazır bir taraftar... İstifa edip 2 sezonluk yorgunluğunu dindirir.

Bir teknik adam şu saçma kupa maçında tüm kredisini nasıl yer ya

İstifa havası aldım yoksa akla mantığa uymuyor
Gerçekten geri zekalı bir adamın yapacağı işleri yaptı bu akşam inanılır gibi değil. Yabancı hoca olsa tazminat kovalıyor falan diyeceğim.

Yahu sen 2 sene şampiyon oldun diye 3. senende de şampiyon olacağının garantisi yok. Bu kulüp yaşayan efsanesini (Ki senin 10 katın başarısı kariyeri vardır Avrupa şampiyonluğu yaşamışlığı vardır) antremanda kovmuş bir kulüptür, kovulduğunu tesislerde kızıyla yaptığı telefon konuşmasından öğrenmiştir. Arkadaş sen bunu bilmiyor musun? Galatasaray'ın ne olduğunu Galatasaray taraftarının ne olduğunu bilmiyor musun?

Neden takımını maça hiç hazırlayamadın? Neden forma adaleti sağlamadın? Neden maç esnasında saçma sapan dokunuşlar yaptın? Aklın nerede hoca? Bir de gittin böylesine hezimetin üstüne suçu en suçsuz günahsız ikiliye attın; Stadyum ve Zaha.

Bu 2 maç 2 şampiyonluktaki bütün krediyi yedi hocanın, üstüne maç sonu yaptığı açıklama...

Sil baştan başlıyoruz sezona. Hoca kendini tekrardan kanıtlamak zorunda ama bu defa hikayenin sonunu hiç iyi görmüyorum. Arkasında durmayan bir yönetim, yangına hazır bir taraftar... İstifa edip 2 sezonluk yorgunluğunu dindirir.
fb den 6 filanda yiyebilir öyle gidik bir mentalde şuan. Takıma da yansıyor.

Yönetemiyor bu takımı. Çok net. Oyuncuları şişmanlıyor. Geziyor tozuyor eğleniyor. Bunu takmıyorlar. Maça konsantre olmuyorlar.

Diksiyonu düzgün diye insan iyi teknik adam olamıyor. O ruh yok sende.

Okan hocanın bu maçtaki hatalarını şu şekilde sıralayabilirim ;

- Maç başlangıcında Beşiktaş'ın ön alan presi karşısında sanki ilk kez baskı yiyormuşçasına panik yaşadı takım hala rakipten gelen baskılara karşı net bir çözüm üretemiyoruz ve defanstan sakin çıkma konusunda ciddi bir eksiklik vardı maç boyunca. Torreira bile 5 metre yanına net pas atamadı bu durum oldukça tuhaftı.

- İlk yarıdaki görece zayıf futbola rağmen maç dengeliydi ama 2. yarı başlangıcında Bats'ı oyuna alınca maçın daha iyiye gitmeyeceği tamamen belli oldu, Bats'ı Icardi yerine almadığından emindim forvet arkasından eksiltip forvet eklediği her maçta takım daha geriye gidiyor ama bunu ısrarla görmüyor maalesef. Batshuayi'yi Icardi ile direkt dönüşümlü planlaması lazım sürekli çift forvet denerse başımıza dert açarız umarım bunu net şekilde görmüştür bu maçta.

- Devre arasında Nelsson yerine Sanchez, Ziyech ve Kerem yerine ise Zaha ve Barış'ı alması lazımdı. Bu değişiklerle maçtaki tüm kontrolü ele alabilirdik çünkü Sanchez defanstan pasla çıkma sorununu çözebilirdi. Barış ve Zaha ise kanatları işleyecekti ve pozisyon üretme şansı oluşacaktı. Ayrıca merkezi değiştirmediğimiz için oyun dengemiz bozulmayacaktı.

- Maçı tamamen bitiren en büyük hatası ise zaten tempo ve fiziksel olarak zayıf kaldığımız aşikarken Berkan ve Torreira ikilisini maçın sonlarına bile gelmeden sırayla oyundan alması oldu çünkü bu ikisi maçta ayakta kalmamızı sağlayan isimlerdi ve ikisi de çıktıktan sonra resmen halı saha golleri yedik. Tabiki bunu Nelsson'un gördüğü saçma kırmızı kartta etkiledi oradan sonra defans iyice dağıldı.

Kısacası baştan aşağı kötü yönetilmiş bir maç ve çok hak edilmiş bir mağlubiyet başka bir bahane sunmak manasız olur bu maçtan sonra. Eksikleri ve hataları net şekilde görüp en doğru dersleri bu maçtan almalı Okan hoca. Maçtan sonraki hararetle yapılan açıklamalar da biraz talihsiz ama buna o kadar takılmıyorum bu şekilde ters skorlu bir maçtan sonra olabilir bunlar.

Son düzenleme:
11.05.2021.. Galatasaray Beşiktaş ile averaj hesaplarının yapıldığı bir şampiyonluk yarışında. Bir golün bile önemli olduğu Denizli deplasmanında o dönem çok eleştirilen M. Mohammed penaltıyı kullanmakta ısrar ediyor ve golü yapıyor. Fatih Terim de maç sonu “Atması için ben ısrar ettim. Bir oyuncuyu kaybetmektense penaltıyı kaybetmeyi yeğlerim. İnsan kaybetmeyi sevmem, kaybetmemek için de uğraşırım” açıklamasını yapıyor.

Medyanın önünde oyuncuları ayarlaması çok büyük hata

Skora birşey demek istemiyorum. Herkes biliyor ki Okan Buruk takımları Ekim’e kadar tutuk başlar. Derbide tarihi hezimet o ayrı.

Ama bu saatten sonra dikiş tutmaz maalesef. Ne Ziyech’e bu sezon laf söylerim ne Zahaya

Takımın kalanı da bu saatten sonra hocaya saygı falan duymaz. 15 dakika kala 3-0’ken aldığın adama bu kadar çok yüklenemezsin. 1 hafta önce bizi tanıdılar çok katkı verecekler dediğin adamı gömemezsin. İyi hocasın ama kendi kuyunu kazdın hocam seni seviyorum hep de destekledim ama yönetime uyarak gidiş yolunu açtın. Bu top bu çizgiden çıkmaz artık.

İşler kötü gidince hem sahada hem ekranlarda darmadağın oluyor, saçma sapan değişikler, saçma sapan açıklamalar...İlk bedeli ödeyen Dursun değil kendisi olacak işler daha da kötü gittiğinde..

Şu konuşmaya gerçekten gerek var mıydı. Aşırı derecede Sicil berbat eden bir konuşma. İleride oyuncu satın alırken kulübü bile zora sokar. Hırsına yenik düştü malesef.

böyle bir yangın ve yıkımdan takımı çıkarabilecek çok merak ediyorum üstelik arkasında yönetim yok,erden yok

Hazırlık maçında 15 tane oyuncu değiştirip çorba yapıp tüm takımın içine etti. Kupa finalinde yine aynısını yaptı tokatı yedi.

@Okanburuk haftaya Rodopların yayına çıkıp yönetim savunup taraftara laf çarpıtmanı bekliyoruz lütfen geç kalma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt