Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam Zahaya takik. Hazirlik maclarinda iyi oynadigi icin geceleri uyuyamamistir muhtemelen.

Takıma 3 gün izin ver hocam çalışarak değil yatarak gelişelim

Hoca'nin saçmaliklarini görmek icin yaptıgı degisikliklerden sonraki kadroya bakmak yeterli.
Ayrica hazırlık kampınin tamamına katılan Dubois ve Zaha'ya bu maçta sans vermemek hem haksizlik hemde bu oyuncuları tamamen kaybetmektir.
Mac sonu açıklamaları ise tamamen rezalet. Çok yakında Zaha'dan dayak yerse hiç sasirmam.

-------muslera--------
kaan--nelsson-apo-kohn
yunus-demirbay-zaha-baris
----batshuayi--icardi

Böyle bir maglubiyet ten sonra özgüven olarak bitersiniz

Burdan dönmesi imkansiza yakin

Hoca’nin kredisi var basarilarindan dolayi ama mental ve psikolojik bu süreci yönetebilecek mi bakalim

En önemlisi ise taraftar ve takimin arasindaki bag koptu

Oyuncular ile hoca’nin arasinda da kopmustur bu yenilgi den sonra

Genel olarak cok kötü bir dönem bizi bekliyor
Takım ile Hoca arasındaki bağ kopmuştur. bu doğru işte. Birde suçu Zahaya atmış. Bu günden sonra hangi topçu Hocayı dinler, anlattığı taktiği çıkardığı kadoyu gördükçe hepsi içten içe eleştirecek artık. Burdanda toparlarsa helal olsun derim ama çok zor artık.

Ağzından isim çıkması sadece o ismi etkilemez. Yanlış işler. Skorun duygusallığıyla açıklama yapmasa daha iyi.

Puhahahaha

Adam tam Fecaat! Bir de demiş ki Zaha oyuna girerken ona bir taktik söyledim arkadaşlarına söylesin diye O arkadaşlarına yanlış anlattı demiş!!

gülsek mi ağlasak mı böyle bir şey olamaz ya resmen paçalardan akıyor bu akşam

Hiç sağlıklı görmedim kendisini. Tamamen kontrolü kaybetmiş. Ne yaptığını da ne söylediğini de bilmiyor. Şahsen ben iki senedir takımın başında görmek istemiyordum. İnşallah en yakın zamanda kurtuluruz kendisinden. Biz futbol izlemek istiyoruz kör dövüşü değil.

Ne demişti malum şahıs Tudor için. "Bu kadar vasıfsız bir insan Galatasaray kulübesinde duruyorsa, gerçekten utanç duyuyorum ben." Benzeri bir adam için forumda yeni konu açmak gerçekten databaseye yazıktır.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aciklamalara bak.. rezilsin aga. Istifa et git. Hangi oyuncu senin icin top oynar artik?? Keremle yunusla oyna sen.
Rezil utanmaz

Açıklamaları skandal, futbolcuları taraftarın önüne atıyor.
Ama istifa demekte bir o kadar saçmalık

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanın açıklamaları yüzünden beklediğimden fazla kaos çıktı. Başta ben olmak üzere takımca kötüydük diyip soru almadan bitirmeliydi.

O kadar yıldır futbol izlerim bugüne kadar basın önünde açık açık oyuncularını hedef gösterdikten sonra takım üstündeki ağırlığını kaybetmeyen ve oyuncularla bağı kopmayan tek bir hoca bile görmedim ben.

Geçmiş olsun bu saatten sonra oyuncular çiğ çiğ yer hocayı. Kışı göremez artık bence.

Tek bir maçla kendini bitirdi.

BU TAKIMA PEPİ GETİR KLOOPU GETİR EN ETKİLİ OYUNCUSU ZAHA OLUR . Okan adamları soğuttu futboldan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt