Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca'yi hala destekliyorum ama bir süredir takim ciddi SOS veriyor...

Ilk önce en son Fener maci..

Simdi bu mac..

Sirada ne var? CL'ye gidememek? Eger bu olursa ben bile düsman olurum hocaya. Savunacak bir tarafi kalmaz. Oyuncu moyuncu hikaye olur.

Bütün ümidimizi kırdın ya play off maçlarında bu takıma nasıl güvenecek insanlar

Bir adam aynı hataya iki kez düşer üçüncü kez düşmez.

Canın sağolsun denecek pozisyonda değilsin

5-0 lık utancı sil silebilirsin

Başkan var Başkan var!

Ünal Aysal şu an Başkan olsaydı ve Okan Buruk bu geceki açıklamalarını yapsaydı Ünal Başkan şimdiye kapının önüne koymuştu Okan buruk'u

hayvan gibi maliyetli kadro kuruyoruz. takımda doğru dürüst dengede yok.

bize savaşı lazım ama aldıklarımız hep şovmen

Bu takimi toparlayan bi erden timur yok artik. Hocanin oyuncu iliskilleri cok kötü anladigim kadariyla.

kendisini orta saha kaan ayhan'la şl oynamak zorunda bırakan, yarım sezon beksiz oynatan yönetimin arkasında durmasaydı bütün iyiler hocaya, bütün kötüler yönetime yazardı. ama bu kötü yönetimin muhtayicetini o lütuf olarak gördü ve yanlış insanların korumacıığını yaptı. bu saatten sonra bu akşamki mağlubiyet dahil bütün kötü sonuçların en büyük sorumlusu hem hoca hem yönetimdir. saçma yönelimi yüzünden 2 sene üst üste şampiyon hocadan beklenmeyecek şekilde bu sene koltuğu için de savaşacak. inşallah sonunda başarılı olur ama ne final maç performansı ne de mağlubiyeti olgunlukla karşılama ve ders çıkarma becerisi ideal görünmüyor.

İlk defa olumsuz eleştiri için yazı yazıyorum da 5 yediğin maçtan sonra bok mu vardı saçma sapan açıklamalar yapıp takımın ortasına dinamit bırakıyorsun. Çık sorumluluğu al özür dile kapat konuyu. Maç performansından daha kötü açıklamalar bunlar. Bugün kafası yerinde değil hocanın

hani burda diyorduk ya okan hocanın bu riskli oyunu bir gün rezil edebilir bizi diye işte o gün bugünmüş, CL de daha beter olmaz umarım

okan hocada tıpkı fatih terim gibi bir kader yaşıyor o da 3. sezonuna başlarken chelseaden 5 yemişti ama ligin sonunda şampiyonluğu kazanmasını bildi

Geçen seneden birikmişleri muhtemelen kustu ama bu yakışmadı. Oyuncuyu istemiyorsan yönetime raporlarsın ve süreç başlar. Galatasaray hocası, sporcusuna mobbing uygulayamaz.

Hele Kerem'i oynatmak ve kazanmak için bu kirli işlere girildiyse iş içinden iyice çıkılmaz hale gelir ki Mertens'in açıklamalarıda pek masum değil.

Bu oyuncu grubu ile sağlıklı biçimde ilerlemesi çok zor artık, yönetim neşteri vuracak ya nalına ya mıhına, göreceğiz.

Futbolcuları öne atarak kazanamayacağı bir savaşa girdi. Korkum 6. hafta.

Futbolcu seni ayaküstü paket eder hoca.

12 hafta uğraşır durur kazanan kadroyu bulmak için aslında kampları boşa yapıyoruz

Terim'in teri bile olamaz. Bu mac sonunun baslangcidir dedik. Zirt pirt hoca degistirilmesine karsi ciksam da kendi ayagina sikacak kadar gerizekaliysan Galatasaray'da isin yok. Aciklamalar facia. Hic konusma daha iyi. Al tazminatini da hangi gece klubunde hangi sarkic8 ile yiyeceksen ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt