Kendi özel hocalariyla gelisti adamlarbarış
boey

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi özel hocalariyla gelisti adamlarbarış
boey
Barış, Boey, KaanBi tane gelisen adam söyle?
demiş bile adambarış
boey
saçma sapan bireysel idman yhawww deme de şimdi
Bence yakaladi basari sayesinde bir avrupa külubü görür ama orda basarili olamadigi seklinde artik bir daha büyük takim calistiramaz. Olurda kendini gelistirse belki o vakit tekrar birseyler yapar ama bu kafa ile devam ederse yükselisi gibi düsüsüde hizli olurBu gece çok büyük sıçmıştır. Zaha'ya sallarken muhtemelen taraftarda benim arkamda onlarda benim gibi düşünüyor sandı ama taraftar zaha'ya sahip çıkınca planı cortladı.
Özellikle yabancı oyuncular özelinde kredisini tamamen yitirmiştir. Buradan dönüş olmaz
Tahminim son iki senenin şampiyonluğu hatrına yönetim kendisine CL playoff maçlarına kadar kredi verecektir. Olası elenmede ki ben yüksek görüyorum bileti kesilecektir.
Olası yol ayrımından sonra bir daha büyük takım çalıştırmak hayal olacak kendisi için. Kariyeri anadolu kulüplerinde devam eder.
Kaan zaten hep bi standartta oynuyor..Barış, Boey, Kaan
Bireysel idmanla oldu diyorsan niye hoca döneminde denk geldi tesadüf mü?
Bana herhangi bir hoca ve onun dokunuşuyla gelişen oyuncu söyler misin?Kaan zaten hep bi standartta oynuyor..
Boey baris özel kocla fiziklerini gelistirdi,
Hayir bir de zahayi falan ortaya atarak siyrilmaya calismasi cok komik.
Galatasaray taraftari salak mi ? Yer mu ulan cin gibi bu taraftar. Dursun ozbek saniyor herhalde bizi.
Fatih terimle baslayalim o zaman Kerem aktürkoglu meselaBana herhangi bir hoca ve onun dokunuşuyla gelişen oyuncu söyler misin?
Kendi özel hocasıyla gelişti. Başka?Fatih terimle baslayalim o zaman Kerem aktürkoglu mesela
Barış rezervde oynarken zorunluluktan 11e yazıldı, iyi oynarken sağ bek sol bek vs e alındı. Çocuk ben oynayacağım kale bile olsa dedi, öyle formayı aldı. Boey dubois sakatlanınca oynamak zorunda kaldı. Zaha vs girmiyorum bile. Sanki haklılık payı var gibi. Yunus ve kerem ısrarı yüzünden ilk geldiğinde neredeyse lig gidiyordu, Gomis kurtardı.Abartmayalım, listede kötü olanların birçoğu bireysel sorunları olan adamlar.
Gecmisi cabuk unutuyorlarBarış rezervde oynarken zorunluluktan 11e yazıldı, iyi oynarken sağ bek sol bek vs e alındı. Çocuk ben oynayacağım kale bile olsa dedi, öyle formayı aldı. Boey dubois sakatlanınca oynamak zorunda kaldı. Zaha vs girmiyorum bile. Sanki haklılık payı var gibi. Yunus ve kerem ısrarı yüzünden ilk geldiğinde neredeyse lig gidiyordu, Gomis kurtardı.
Hangi Avrupa kulübü? Anca Romanya Bulgaristan takımlarını çalıştırır.Bence yakaladi basari sayesinde bir avrupa külubü görür ama orda basarili olamadigi seklinde artik bir daha büyük takim calistiramaz. Olurda kendini gelistirse belki o vakit tekrar birseyler yapar ama bu kafa ile devam ederse yükselisi gibi düsüsüde hizli olur
onlarında yoktu da yine de bir şekilde yemeyi başardıkBiz bjk ile oynadigimiz maçlarda bile oyuncularda 3 4 5 gol atalim hirsi yoktu.Bu bile - yazar.