Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece çok büyük sıçmıştır. Zaha'ya sallarken muhtemelen taraftarda benim arkamda onlarda benim gibi düşünüyor sandı ama taraftar zaha'ya sahip çıkınca planı cortladı.

Özellikle yabancı oyuncular özelinde kredisini tamamen yitirmiştir. Buradan dönüş olmaz

Tahminim son iki senenin şampiyonluğu hatrına yönetim kendisine CL playoff maçlarına kadar kredi verecektir. Olası elenmede ki ben yüksek görüyorum bileti kesilecektir.

Olası yol ayrımından sonra bir daha büyük takım çalıştırmak hayal olacak kendisi için. Kariyeri anadolu kulüplerinde devam eder.
Bence yakaladi basari sayesinde bir avrupa külubü görür ama orda basarili olamadigi seklinde artik bir daha büyük takim calistiramaz. Olurda kendini gelistirse belki o vakit tekrar birseyler yapar ama bu kafa ile devam ederse yükselisi gibi düsüsüde hizli olur

Normalde kimseyi hedef göstermezdi, direkt keser yanında oturturdu ama bu sefer söze dökmüş. Bugün ilk yarı çok sinirliydi ve o sinirle yanlış değişikler yaptı, maç ilerledikçe oyuncularla birlikte daha da yanlışlar yaptı ve maç sonu zahayi hedef göstererek iyice battı bugün. Ben bir daha zahayi göreceğimizi düşünmüyorum ama bu zaha denilen arkadaştan da çıkmamız çok zor bence. Şuan Türkiye'de sorun yaşadığını ve yıllık ücretinin çok olduğunu herkes biliyordur ve kimse kendini alma riskine girmez bence.

Hayir bir de zahayi falan ortaya atarak siyrilmaya calismasi cok komik.

Galatasaray taraftari salak mi ? Yer mu ulan cin gibi bu taraftar. Dursun ozbek saniyor herhalde bizi.

5.yıldız parolasıyla yola çıktığımız sezonun ilk resmi maçında 5-0 yeniliyoruz

Gelde sinir krizi geçirme

Bu çıkmış 15 dakika oynayan zahaya lolo yapıyor

Ulan tudoru buradan kovaladılar adama çin işkencesi etmedikleri kaldı ama o birgün futbolcusu için böyle şeyler demedi ya

Senin yerine biz utandık vallahi de billahi de

Abartmayalım, listede kötü olanların birçoğu bireysel sorunları olan adamlar.
Barış rezervde oynarken zorunluluktan 11e yazıldı, iyi oynarken sağ bek sol bek vs e alındı. Çocuk ben oynayacağım kale bile olsa dedi, öyle formayı aldı. Boey dubois sakatlanınca oynamak zorunda kaldı. Zaha vs girmiyorum bile. Sanki haklılık payı var gibi. Yunus ve kerem ısrarı yüzünden ilk geldiğinde neredeyse lig gidiyordu, Gomis kurtardı.

Ya madem özel kocla gelisim oluyor

Neden bazi insanlar özel kocla beynini gelistirmiyor

Barış rezervde oynarken zorunluluktan 11e yazıldı, iyi oynarken sağ bek sol bek vs e alındı. Çocuk ben oynayacağım kale bile olsa dedi, öyle formayı aldı. Boey dubois sakatlanınca oynamak zorunda kaldı. Zaha vs girmiyorum bile. Sanki haklılık payı var gibi. Yunus ve kerem ısrarı yüzünden ilk geldiğinde neredeyse lig gidiyordu, Gomis kurtardı.
Gecmisi cabuk unutuyorlar

Bence yakaladi basari sayesinde bir avrupa külubü görür ama orda basarili olamadigi seklinde artik bir daha büyük takim calistiramaz. Olurda kendini gelistirse belki o vakit tekrar birseyler yapar ama bu kafa ile devam ederse yükselisi gibi düsüsüde hizli olur
Hangi Avrupa kulübü? Anca Romanya Bulgaristan takımlarını çalıştırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt