Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadsizligin prim yaptığı ortamlara inat farklı düşünen insanların da olduğunu biliyor hocayı ve oyuncuları yemeyi burası gs bahanesi ile hobi haline getirenlere de takımın tur atlayarak cevap vereceğini düsünüyorum
Sahada cevap vereceğiz cahil cesaretine para verince her şeyi derim diyen zihniyete

Yani istiyo ki los galaktikos kadroyla pendiği 1 farkla yeniyim

Avrupada ztk da folloş oluyim

Kimse bana bir şey demesin o izin senin bu izin benim gezip tozup idmanı hobi olarak yapalım

Yıllık 3m euro alıyor daha şampiyonluk avrupa ztk primi de vardır

Kovulunca tazminatı bırakacak kadar gslimi görücez

Net kötü hoca oldu yetmiyormus gibi ,birde iyice kibirlendi taraftara laf saymaya basladi. Ders almam ders veririme ulasti ,sen degil kralin gelse kimse cekmez seni. Ligin üstünde kadro ile sampiyon olup bay gurur olmak senin neyine? Insan biraz düsünur koca iki sezon kac iyi mac oynadik diye. Kac kere bireysel yetenekler sayesinde mac aldik, kac kez sansa kazandik, kac kez kadronun kalitesi ile degilde futbolumuzla bir takimi ezdik diye.

Gel iddiaya girelim

Turu geçersek 1 hafta ben ban
Geçemezsek 1 ay sen ban

Güveniyosan okana kabul edersin
Etmezsen de demek ki sende güvenmiyosun demektir
Boşa riske girme. Young Boys iyi takım değil. Hikmet Karaman bile turlar. Öyle ya da böyle bizim takımın kalitesi herkesi kaldırır

adamın derdi biatçı seyirciyle değil zaten akıllı taraftarla. türkiye liginde 10'da 1 bütçesindeki takımlara şov yaptı diye koşulsuz kredi bekliyo heralde. o bahsettiği city-real 2 sezon şl'de yarı final yapamayıp ligde şampiyon olamasa nasıl tepki alır hocaları kestiremiyo heralde. ki ancelotti bu sene bile gidecekti alonso'yu ikna edemedikleri için tuttular takımda.

büyük takımın büyük oyunu olur. her derbi deplasmanında şut atamadan geri dönmez, kopenhag gibi yarı bütçesindeki takıma karşı rakip izin verdiğince oynamaz, prag gibi takıma sırf sistemiyle bile o kadar güle oynaya tur vermez. anca türkiye'de ekmek yiyecek ismail bile nisan'a kadar takımına avrupa'da top oynattı, hiçbir vitrin maçında takımı ezilmedi. mourinho farkım olsun diye takımın kırk yeriyle oynamasına rağmen ismail'den aldığı miras sayesinde bize 5 atan beşiktaş'a top göstermeyecek takımı uzatmalarda oyuncusunun mallığına kadar zorladı.

bu sene beşiktaş da daha iyi fener de. kendisine teknik direktörlük anlamında kalan tek saygım ezberden çıkıp farklı bi oyuna geçme çabası. başarılı olursa elinde hakikaten her şartta gerine gerine arkasında duracağı bi sistemi olur, olmazsa da elinde gördüğü ligi de kaybeder. bu zorlu görevi yerine getirmek için aklı az da olsa basan taraftarlarıyla didişmek yerine kendini oyuna verirse kendisi adına da daha hayırlı olur.

Lig başarısı dışında başarı istemek için Real Madrid taraftarı olmamızı istemiş :D Şuna bak hangi kulübü çalıştırdığının farkında değil.Bu kulüpte kimseye yapılmayan transferler sana yapıldı.Şu kadroyla Beşiktaş'a 5-0 yenildin.Şu kadronla gittin Kopenhag'a Sparta Prag'a yenildin ve elendin.Young Boys'a da yenildin daha elenmedin.Şu kadroyla bu takımları yenmeyi ve elemeyi imkansız olarak görüyosan hemen hoca değişikliği yapılmalı bu kulüpte..

Her açıklamada yönetimin basın sözcülüğünü yapmayı bırakıp, olmayan sistemin işlemediğini görebilecek mi bakalım.

İş krediye kaldıysa Terim ölene kadar takımda kalmalıydı. Kimse önceki şampiyonluklara bakmaz, en azından bizde kesin bakmaz. Krediyi de zaten kritik maçlarda yediğin için bu güvensizlik tekrar oluşmaya başladı. Yoksa 2 şampiyonluğu silip atan yok.

Ne oldu da hedef 5. yıldız konuşmalarından bir anda ''13. lükten alıp rekor kırdık'' konusuna geldi olay 3 ay içerisinde ona bakıver hoca.

Savunmaya çalışıyorum, geçtin o eşiği diyorum, kredisi hala var diyorum fakat kendi kendini bitirmeye çalışıyorsun. Taraftar ile aranı açacak tarzda açıklamalar yapıyorsun.

Boşa riske girme. Young Boys iyi takım değil. Hikmet Karaman bile turlar. Öyle ya da böyle bizim takımın kalitesi herkesi kaldırır

İddiada karşı takıma oynamak gibi düşün

Elenirsek çok üzülürüm, üzüntüyü azaltmak için iddiaya girdim

Yürekten gsliler anlayabilir bu durumu

Bugün itibari ile gs tdliği bitti

taraftara inat yarım saat babel öven ft gördüm biraz önce

o günde ftnin tdliği bitmişti!!!!

taraftara inat yaşayan hayatının geri kalanını bodrum, çeşmede yaşar!

yarın futbolcular insiyatif alıp turu geçerse anca öyle geçer
hocalık namına artık daha konuşaxak birşey kalmadı!
Senin gsliliğin yıllar önce bitmişti sıkıntı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt