Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 milyon TL parayı aldin bitirdin takimi. Derhal istifa etmeli. Ders almıyor asla almaz, kendi dogrusundan vazgeçmiyor. Maç başı yazdik bu kadro olmaz, ne akla 2 forvet çıkardın? Gol atamadan elendin. Aldırdığı jelert 1 milyon euroluk topcu. Derhal kovulmali.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk yil sampiyonluk gelince bile dedim okan ile yollar ayrilmasi gerek diye, millet kopürdü spiyon hoca gönderilmi diye, ikinci sezon daha iyi olur diye, ikinci sezon ilkini bile aratti rekor puanla sampiyon olsakta okanla devam edilmemeli dedim.hala bay tamam gibi tipler cikip bunu savundu.

Terim son donemlerinde rezil oldu ama o bile bu galatasarayin maasli elemanin yaninda taktik dehasi kalirdi.

Derhal kovulup yerine gercek futbol oynatabilecek bir hoca bulun. Ve bir daha cok yetenekli degilse türk td getirmeyin.

Rekorların hocasıymıs. Ulan ligindeki takımların çoğu 2.lig seviyesinde Anadolu takımları leş gibi Avrupa'da eli ayağı biraz düzgün takım gelince dağılıyon . Adamlarda parıldayan 3-4 oyuncu var eminim bize gelseler çöp olurdu sende sistem denen bir şey yok. Ne yaptığı bilmez futbolcudan anlamaz. Sabaha kadar tartışırım vallahi de billahi de Okan futbolcudan anlamıyor.

Yönetimin bundan daha iyisini getirebilme şansı yok. O yüzden bir yangın yapılacaksa bu yönetim için olmalı.

hoca kusura bakma bu rezil futbolla elendikten sonra seni ben de savunamayacağım. iyi yönünden bakalım diyoruz ama yok bariz olan stresi kaldıramayacaksın bu saatten sonra.

Ben böyle bir Galatasaray, bile bile lades diyen bir Galatasaray ömrümde izlemedim. Evinde kolayca geçebileceği bir maçı, yerle yeksan etti valla bravo. Rezil ötesi bir TD performansı! Bu takım böyle çıkmaz abi çıkamaaaaz. Ulan 3 senedir şu takıma adam gibi fizikli bir orta saha aldıramadın. Beklerin kanat bek, e orta saha da yok. Neyin peşindesin abi, neyin kafası bu. Oyuncu kalitesi bir yere kadar seni götürür. Dua etsin bugün fark yemedi.
Fizikli orta saha isteyenlerle dalga gecti dün çok bilmiş okan

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabaha kalmamalı bu gece acıklanmalı

Şu önde basma saçmalığın içine etti her şeyin. Önde basacağım diyorsun, 18 milyona Sara aldırıyorsun. Ne denir ki bu kafaya.

Kafa olarak ne kadar koptuğunu şu hamlesinden anlayabilirsiniz.

Maç başı Jelert için hazır değil, kafa topu, fizik cart curt diye Barış oynayacak dedi.

İkinci yarı Jelert oyunda.

Adamı ya oynat, ya oynatma.... Bu adama 10 milyon para verildi. Köhn'ün yetersiz olduğunu da hala görmediysen ya gitmek istiyorsun, ya da hocalığında sıkıntı var.

Bir kaç maça vedalaşacağız zaten bjk ve yb maçlarıyla ben niyetini anladım. Gidip kafa dinlemek istiyorsun. Bu kadar berbat bir hoca olduğunu düşünmüyorum zira.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt