Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum da ve sosyal medya da gördügümüz gibi bag koptu yani saglikli bir durum olmayacagi kesin

Normal sartlarda hocanin kesinlikle devam etmesi gerekir cünkü nasil ki bu sezon ki basarisizlik hoca’ya yazar son 2 sezonun basarisi da hoca’ya yazmali

Ama Galatasaray da basarisizliga tahammül yok

Ben devam etmesi taraftariyim

Takimin toparlanmayacagini bile bile hoca ile devam edilmesini isterim genel olarak basarisiz olacaksak okan hoca ile olsun

Yonetim dışa karşı kuzu ic muhalefete karşı kurt oluyor, mac gunu saçma sapan açıklama yapiyor
Hoca bizlere uzülmeyi gectim utanarak mac izletir bir hale getirmis takimi farkında bile degil saçma sapan demecler veriyor.
Kaptan ayrı bir teranede,
Takimda birliktelik istek falan kalmamış.
Taraftar sus pus.

Hangi biri düzelecek bilemedim. Ne yaptılarda bu kulübu birkaç ayda bu hale getirdiler akil erdirmek mümkün degil.

Çok önemli bir değere çok yazık oldu bence.

Adamın saha içine bakması gerekirken bir çok

saha dışı olayla uğraşmak zorunda kaldı.

Ben başarısızlığın büyük kısmını ÖZBEK

yönetimine yazarım!!!

Senin gibi galatasaray hocası olmaz olsun

lan ne zıkkıma takımı kampa götürdün takım yürüyor ulan yürüyor

Bu futbolcuların hali ne kendi evinde fransa ikinci ligden bozma takıma gol atamadılar

Yazıklar olsun

Az biraz onurun varsa istifa eder gidersin

Forum da ve sosyal medya da gördügümüz gibi bag koptu yani saglikli bir durum olmayacagi kesin

Normal sartlarda hocanin kesinlikle devam etmesi gerekir cünkü nasil ki bu sezon ki basarisizlik hoca’ya yazar son 2 sezonun basarisi da hoca’ya yazmali

Ama Galatasaray da basarisizliga tahammül yok

Ben devam etmesi taraftariyim

Takimin toparlanmayacagini bile bile hoca ile devam edilmesini isterim genel olarak basarisiz olacaksak okan hoca ile olsun
Fatih hoca için dahi kredi tanınmamış camiada. Okan hoca için hiç sanmıyorum. Ancak sorun şu, mevcut yönetim kimi ikna edebilir yerine?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt