- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
12 oyuncuyla mı oynayacağız, reali cityi tutun falan diyo artık gülerek yerine başka bir laf gerekiyorGülerek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 oyuncuyla mı oynayacağız, reali cityi tutun falan diyo artık gülerek yerine başka bir laf gerekiyorGülerek
Ruh hastası ya gelmiş alakasız şekilde kpruyor bi de. Elinde argüman olmayınca saçma sapan yerden savunanlara ayar oluyorumYine mi korunuyor bu. ELbet 1 tane cikiyor
hangi 1 macHah iste bu 1 mac ile kimseyi yargilama dostum.
Boş yapma kes ya ne uzattın git antuna senHansi Flick mi gelsin Okan’in yerine? Piyasada hoca mi var herkes istifa diyor. Bos konusuyorsunuz bence.
bu söylenen dogru ise12 oyuncuyla mı oynayacağız, reali cityi tutun falan diyo artık gülerek yerine başka bir laf gerekiyor
Kemal Sunal kiralık katil tutuyor ya. O kiralık katil Alper adminKimse almasın dedim de alper banlamış
Birkaç güne rica ederiz kaldırırlar
Ya çaycı bile o kadroyla haddini bilerek belirli bi sistemle oynadı.torrent cicaldau morutanla barcelonayı osurttu dostum
Kim gelcek yerine denilip bu rezil futbola devam diyorlar. Hoca gelmesin hocasiz oynariz. Bu herif zararlı zatenRuh hastası ya gelmiş alakasız şekilde kpruyor bi de. Elinde argüman olmayınca saçma sapan yerden savunanlara ayar oluyorum
Bu takımın önüne gelen her takıma karşı ezilmesinden zevk alan varsa buyursun okan hocasını alsın nüfusuna yazdırsın mutlu mesut yaşasınKim gelcek yerine denilip bu rezil futbola devam diyorlar. Hoca gelmesin hocasiz oynariz. Bu herif zararlı zaten
GSi hiç bukadar aciz gormemistim. Karşısındaki de young boysBu takımın önüne gelen her takıma karşı ezilmesinden zevk alan varsa buyursun okan hocasını alsın nüfusuna yazdırsın mutlu mesut yaşasın
Fatih hoca için dahi kredi tanınmamış camiada. Okan hoca için hiç sanmıyorum. Ancak sorun şu, mevcut yönetim kimi ikna edebilir yerine?Forum da ve sosyal medya da gördügümüz gibi bag koptu yani saglikli bir durum olmayacagi kesin
Normal sartlarda hocanin kesinlikle devam etmesi gerekir cünkü nasil ki bu sezon ki basarisizlik hoca’ya yazar son 2 sezonun basarisi da hoca’ya yazmali
Ama Galatasaray da basarisizliga tahammül yok
Ben devam etmesi taraftariyim
Takimin toparlanmayacagini bile bile hoca ile devam edilmesini isterim genel olarak basarisiz olacaksak okan hoca ile olsun