Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kepaze mi? Şimdi size daha büyük felaket senaryosu yazayım. AL'de bjk veya fenerle eşleşirsek ve yenilirsek o zaman kepazeligin nirvanasini görürüz.
Eğer hala orta saha istemiyorsa bir an önce kovulmalı
Sali günü zirveyi yasadim ben
AL falan umrumda degil

Sali günü zirveyi yasadim ben
AL falan umrumda degil
okan varsa her zaman daha büyük skandal ihtimali de vardır 5 yaşında çoluk çocuk dalga geçiyordu 10 kişi fb ye yenildiğimizde. Şampiyonluğu bile yavan bıraktı burnumuzdan getirdi insan bari berabere kalır. Süper kupa da tam tüy dikti zaten. Yetmiyor gibi şampiyonluğun asıl ganimeti olan UCL'den de etti bizi hemde çek bir letonya gibi kurada yaşandı bu rezalet 2 maçta da yendiler bizi inanamıyorum inanamıyorum.

Şöyle bir adamı harcadı, nasıl bir hoca olduğuna şu resimden pay biçin.
FB_IMG_1724958471461.jpg

Taktikden anlamadığına hiç katılmıyorum. Ama maalesef tek bir sistemi var oda geçen sene ki istanbulspor maçından beri çözüldü. Lan biz FMde bile her sezona iki değişik sistemle hazırlanıyoruz l

okan varsa her zaman daha büyük skandal ihtimali de vardır 5 yaşında çoluk çocuk dalga geçiyordu 10 kişi fb ye yenildiğimizde. Şampiyonluğu bile yavan bıraktı burnumuzdan getirdi insan bari berabere kalır. Süper kupa da tam tüy dikti zaten. Yetmiyor gibi şampiyonluğun asıl ganimeti olan UCL'den de etti bizi hemde çek bir letonya gibi kurada yaşandı bu rezalet 2 maçta da yendiler bizi inanamıyorum inanamıyorum.

Aynen öyle.

Fenerbahçe maçında Fenerbahçe’ye deseler ki bu maçı 2-0 bitmiş sayın maça çıkmayın adamlar geçen sezonki 3-0’dan sonra kabul edecek vaziyetteydi. Üstüne üstlük maçın başında 10 kişi kaldılar. Ona rağmen isabetli şut çekemeden 1-0 kaybettik. Ulan kalenin önüne 11 adam dizilsek 0-0 biter şampiyon olurduk.

İzliyon mu bjk maçını? bak senin lig sonuncusuna oynattığın topla arada ne kadar fark var? Takımda td olunca işler değişiyormuş değil mi? Vasıfsız herif. Sen zahayı göndermeye çalış, takımı karıştır sadece.

Ne kadar yetersiz olduğun aslında geçen seneden ortaya çıktı ama yıldız oyuncu çokluğu seni hep kurtardı ama onlarda müthiş kaliteli antrenmanlarını yapınca iyice çaptan düştüler ve şu anki kepazeliği sayende yaşıyoruz. Senden gerçekten iyice tiksindim artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt