Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Agadir dedik
Bir bildigi vardir dedik
Sen bizi kepaze ettin…
Bir bildigi vardir dedik
Sen bizi kepaze ettin…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sali günü zirveyi yasadim benKepaze mi? Şimdi size daha büyük felaket senaryosu yazayım. AL'de bjk veya fenerle eşleşirsek ve yenilirsek o zaman kepazeligin nirvanasini görürüz.
Eğer hala orta saha istemiyorsa bir an önce kovulmalı
okan varsa her zaman daha büyük skandal ihtimali de vardır 5 yaşında çoluk çocuk dalga geçiyordu 10 kişi fb ye yenildiğimizde. Şampiyonluğu bile yavan bıraktı burnumuzdan getirdi insan bari berabere kalır. Süper kupa da tam tüy dikti zaten. Yetmiyor gibi şampiyonluğun asıl ganimeti olan UCL'den de etti bizi hemde çek bir letonya gibi kurada yaşandı bu rezalet 2 maçta da yendiler bizi inanamıyorum inanamıyorum.Sali günü zirveyi yasadim ben
AL falan umrumda degil
Adam orta sahayı boşaltıp adamların zencilerine at kosturttu. Bize bunu seferogullari bile yapmazdiAgadir dedik
Bir bildigi vardir dedik
Sen bizi kepaze ettin…
Direkt gitmeli direkt. Bu at gözlüklü bir herif birşey değişmez. Fenere yendirecek bizi. Ondan sonra sövüp ceza Alacam uzun süre gelmem zatenYa hemen sistemi taktigi degistir yada birak git
okan varsa her zaman daha büyük skandal ihtimali de vardır 5 yaşında çoluk çocuk dalga geçiyordu 10 kişi fb ye yenildiğimizde. Şampiyonluğu bile yavan bıraktı burnumuzdan getirdi insan bari berabere kalır. Süper kupa da tam tüy dikti zaten. Yetmiyor gibi şampiyonluğun asıl ganimeti olan UCL'den de etti bizi hemde çek bir letonya gibi kurada yaşandı bu rezalet 2 maçta da yendiler bizi inanamıyorum inanamıyorum.
Jacobs'u da tanımıyorum ama keş diyorlar. Şuan içinde bulunduğumuz durumda ayık kafa gezmek pek mümkün değil. İlk uçakla gelsin.