Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon basi ne guze kadromuz var daha 8 gelecek sag bek gelecek diyordum suanda bok gibi kdromuz oldugunu dusunuyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Torreira'nın yanına adam aradığımız 3. sezona girdik resmen. Tam 3 sezondur bulamadık. Biz Torreira'nın yanında oynayabilecek 6-8 istedik, adamlar gitti 10 numara aldı getirdi.

Şu defansımızın arkasına atılan uzun toplara artık çare bul. luyindama zamanı, marcao'ya baskı yap, luyindama ile oyun başlat bugumuz vardı, şimdi de defans arkasına atılan toplara bug var. bize karşı herkes bunu yapmaya başladı ve meyvelerini bol bol yiyorlar.

sezon basi ne guze kadromuz var daha 8 gelecek sag bek gelecek diyordum suanda bok gibi kdromuz oldugunu dusunuyorum

Çünkü olay kadroyla ilgili değil bence
Bu yüzden sistem takımı olmayan rakiplerde uçuyor kaçıyoruz
Ama sistem takımları (küçük büyük farketmez) senin sistemsizliğinin cezasını anında kesiyor
İleride atak varyasyonların olmadığından sayıca üstün olmak istiyorsun, buna rağmen atakların hep kanatlarının birebirde adam eksiltmesine bağlı, çok efor yüzünden son hareketleri yapamıyorsun
Ama topu kaptırdığında kanatların ve ortadaki 2 adamın önde, beklerin 70 mt geri koşmak zorunda, bu zamanı onlara kazandırmak için önde basıyorsun
Rakip sistem takımıysa, hocaları buradan nasıl çıkacağını gösterdiyse 2 pasla soluğu kalende alıyorlar
Aynı sebepten top sendeyken herkes ilerde olduğundan önde basarlarsa defanstan da çıkamıyorsun, ayaksız kalecin uzun vuruyor
Rakipler artık bunu çözdüğünden zayıf rakiplerde de maçların daha zor geçiyor
İstediğin kadar transfer yap, bu ucube sisteme hiçbir oyuncu uyamaz
Eldekilerden daha düşükleri daha pahalıya almaya devam ederiz

şimdi bu yeni sol bek te nerdeyse icardi ile aynı hizaya kadar çıkarsa ve onun arkasını güvene alacak takım sahaya yerleşimi olmazsa bu yeni bekte mi çöp olacak arkasını boş bırakıyor diye

8 10 maç kaybetti adam herhalde geldiği günden beri yarisi burda.
böyle değerlendirmemek lazım. burdan yapılanma mümkün değil sezonu kurtarmak lazım. ortalarda toparlanırsak sonu bi ihtimal gelir. bjk formda basladı sezona ama öyle gidecek değil. misal 2 senedir fb. bu sene sadece bjk faktörü çıktı. transfer sezonu kapandıktan sonra bakmak lazım takıma. 2 sezondur farklı senaryo hiç izlemedik. tek fark okan biraz gergin duruyor. birsürü haklı sebebi de var. adamın en büyük destekçisini şutladılar kulüpten vasıfsız ordusu.

gidecekse yönetim gitmeli sezon içinde antrenör değişimi olmamalı. güveniyorum da bu arada hocaya düzelecek insallah. kaybedilen hiçbir şey yok daha bosa tantana yapıyorsunuz. daha doğrusu erken tantana bunlar.

bu sene kırılma noktamız. hedef 25, hedef 5 yıldızken başarısızlık diye bir ihtimali görmüyorum. sezon başı taraftarı ayrı yönetimi ayrı hocası ayrı dağıldık. yönetimi siktir edin ama hoca, oyuncular ve taraftarlar kenetlenirse olur bizim iş. düzeleceğiz rahat olun. yeter ki şu kötü zamanda skoru alıp geçelim maçları.
Tmm sivasspor konyaspor tokatlamaya devam. Nedense hep zorluk derecesi yüksek maçları kaybediyor kendisi. Hatta kaybetmekle kalmıyor ders niteliğinde şamar oğlanına çeviriyor takimi.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Torreira'nın yanına adam aradığımız 3. sezona girdik resmen. Tam 3 sezondur bulamadık. Biz Torreira'nın yanında oynayabilecek 6-8 istedik, adamlar gitti 10 numara aldı getirdi.

Okan Hoca’dan dolayı.Topla kat eden oyuncu istiyorum diyerek basladi sonradan sarada pasla kat ediyor dedi.Defansif zaafi da cabasi

Çünkü olay kadroyla ilgili değil bence
Bu yüzden sistem takımı olmayan rakiplerde uçuyor kaçıyoruz
Ama sistem takımları (küçük büyük farketmez) senin sistemsizliğinin cezasını anında kesiyor
İleride atak varyasyonların olmadığından sayıca üstün olmak istiyorsun, buna rağmen atakların hep kanatlarının birebirde adam eksiltmesine bağlı, çok efor yüzünden son hareketleri yapamıyorsun
Ama topu kaptırdığında kanatların ve ortadaki 2 adamın önde, beklerin 70 mt geri koşmak zorunda, bu zamanı onlara kazandırmak için önde basıyorsun
Rakip sistem takımıysa, hocaları buradan nasıl çıkacağını gösterdiyse 2 pasla soluğu kalende alıyorlar
Aynı sebepten top sendeyken herkes ilerde olduğundan önde basarlarsa defanstan da çıkamıyorsun, ayaksız kalecin uzun vuruyor
Rakipler artık bunu çözdüğünden zayıf rakiplerde de maçların daha zor geçiyor
İstediğin kadar transfer yap, bu ucube sisteme hiçbir oyuncu uyamaz
Eldekilerden daha düşükleri daha pahalıya almaya devam ederiz

katiliyorum sistem ucube olmaya basladi

Yazık bu taraftara , para verip stada gidene , bunların kayığında kürek çekene..
85de11e57092bf693f2f94760ac2c6d0.jpg

Şu manzara sizi rahatsız etmiyorsa zaten burada Okan hoca hakkinda konusmayalim. Oglu ali yigit hakkında goygoy yapalim. Yedek klubesine bi 8 numara daha cekelim diye transfer nöbetinde orgazm olalim... insanlar armaya değil adamlara gönül verir olmuş bu beni rahatsız ediyor.. Okan buruk değil öz babam olsa bırak artık zarar veriyorsun derim.

İstifa istemek haktır. İstifa istiyor diye insanlara da laf söylemenin alemi yok. Adamlar kulübü lunaparka çevirmiş sıradan bir taraftar istediği zaman gişe fiyatına bilet bulamıyor. Potansiyelli ve hazır gelen Yıldız oyuncuların hepsinin başı yendi , adamları idare edeceğimiz yerde Okan beyin egolarını oksamaya çalıştık.

Tete kötü
Zaha kötü
Zaniolo kötü
Yusuf demir kötü
Sergio kötü
Angelinho kötü

Bir tek hocamız Okan Buruk doğru. gördük tabloda zaten. Kadro planlamasi da belli takima ayni profil oyunculari doldurdu durdu.En çok ihtiyacımız olduğu maçlarda saçı başı dağıttı.

Benden destek mestek yok.

5-0 arkası CL kaybediyorsan kredin biter..

hoca geldiği günden beri kredisi yoktu çünkü çok iyi bir kadro verilmişti. her ne kadar bayern'e 70 dk iyi top oynadık, m.united'i deplasmanda yendiysekte avrupa'yi başarısız saymasam da beklentileri karşılamadan bitirdi. geçen sezon ligde iyi işler yaptı, takım kopabilirdi kopmadı ama fener maçı sil baştan krediyi bitirdi. şayet fener maçında şampiyonluk ilan etseydik young boys'a elenseydi bile bu kadar tepki olmazdı.

Bireysel başarıyla atılan goller olmasa biz şampiyon olamazdık. O zaman da birçok maçta çok tehlikeli ataklar yediğimizde oyunu izliyordu. Rakipler ligde zayıf, o yüzden bir şekilde alabildik maçları. Birkaç kere de tam oyuncu değiştirecekken gol yedik diyip saçmalamıştı hatırlarsanız. Gol yiyene kadar oyuncu değiştirmediği için böyle şeyler olur. Bizi üst düzey bir takım haline getirmesi imkansız.

ariasi mariasi aldirma.. o herif senin sandigin gibi hizli bi topcu degil. paralari car cur etme vazgec bu isten

''Anadolu takımlarına karşı şov yaptı, yine yapar'' ezberini bırakalım artık.

İki sezon ve bu sezonki iki maçtan kaçında son AG deplasmanındaki gibi şov yapabildi bu takım? Rekor galibiyet serilerindeki çoğu maçın bile sonlarını ciğerimiz ağzımızda izlememiş miydik?

Hazırlık maçları, süper kupa, UCL eleme maçlarında takım çok aciz görüntü verdi de ligin en zayıf takımlarından Hatay ve Konya maçlarında oynanan oyun neydi?

Oyuncuların tek tek form durumlarını ve vücut dillerini düşünüyorum da iyimser olmak için tek bir argüman göremiyorum.

Okan Hoca, BŞ deki son sezonu gibi dönülmez bir yola girmiş izlenimi veriyor; umarım yanıltabilir.

Fener maçına kaldı kaderi ve tüm transferi hocaya ve onun çözülen taktigine göre yapıyoruz.
Diyelim fener maçını kaybetti hadi bakalım yeni hoca yeni istekler .
Birde elimizdeki her oyuncuyu yolluyoruz.
Boey için Okan hocayı savunan arkadaşlar boey de Okan hocadan önceki hocamız tarafından futbolcu değil diye eleştiriliyordu
Tete angelino zaha ziyech kohn cicaldao Yusuf belkide iyi oyunculardi suçlu başkası idi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt