Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklının acelesi yok. Yetersiz olduğunu en prime zamanında söyledik, şimdi herkes lafımıza gelmiş. Keşke haksız çıksaydım ama futbol konusunda yanılamıyorum maalesef.
2 yıl şampiyon olurken de çevreme de hep beğenmediğimi söyledim ben de, top bi o kalede bi burda, ilerde doğru dürüst hücum varyasyonları yok, çoğu maçı elimiz kalbmizde zar zor kazandık, çoğu zaman bireysel yetenekler vb bu kadronun hakkı bu oyun değil ki hala daha oyuncular geliyor

Adsnin 2 penaltisi bu xgde var mi?

Varsa her penalti 0.79 xg. Yani Ads yarim gol xg uretmis normal oyunda.
konu xg değil ki, xg yanıltır, xg şut çektiğin zaman hesaplanıyor, xg yediğimiz geçişleri,verdiğimiz büyük şansları, defans yerleşimimizi tam olarak anlatmaz zaten,ben xgyi bizim takım bakarken de ciddiye almam, 1-çektirilen şut
2-verilen net pozisyon sayısı
3-rakip ceza sahasına sokma sayısı

ben bunlara bakıyorum.

Dua etsin imdadına ads yetişti ona rağmen şu bitik adanaya bi ton geçiş yedirdi bu kadar rezalet yönetim olmaz kafayı yicem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç sonu suratı sirke satıyordu, neden acaba?

Ya takim birsey calismiyor diye böyle berbat halde, yada oyuncular hocayi yemeye takmis diye böyle durumdayiz. Bu Adana Almanya'da 3. ligde zorlanir. Böyle takima karsi bile rahatca pozisyon veriyoruz. Yani sorun tamamen hocada bence.

Hocam panik halindesin maalesef. Ayrıca forma adaleti konusunda da her türlü eleştiriyi hakediyorsun.

İlk yarı bitmiş, 4-0 öndesin. Maçı koparmışsın. Rakip çoluk çocuğu sürmüş sahaya. Bu maçta bile Yusuf’u, Eyüp’ü düşünmüyorsun. 80 de Ayhan’ın torpillisiyle oyuna alıyorsun. Ona rağmen çocuk iki hareketiyle ben buradayım diyor.

Kusura bakma da tutturmuşsun bir Yunus. Olmadı, olmuyor, olmayacak.

Sorun transfer filan değil maalesef.

Lütfen bu sefer millî takım arasında takımı yan gelip yatırma yerine doğru düzgün kampa sok ve hazırlık maçı ayarla. Hiç iyi gözükmüyoruz.

Bir yandan da yüzündeki mutsuz ve tedirgin ifadeyi görünce üzüldüm aslında ama bile bile lades saçmalıklarda ısrar ederek bunun yolunu açan kendisi.

1 değil 5 değil 10 değil, orta sahası her maç bu denli kolay geçilen bir takım 'büyük takım' olamaz. Sol stoper ve solbek alınmış olsa bile bu durum ne ölçüde değişebilir ki?

en geç 1 ay içinde kovulacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok.
fener maçında yeriz tokadı orada iş son raddeye varır ama son bir şans denir ilk avrupa maçında da takılınca kovulur.

roger schmidt ile teması yakın tutmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt