Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusu Yusufun önünde görmesi forma adaleti diye birsey olmadigini kanitliyor. Cocuk her hazirlik macinda pozitif sinyaller verdi. Dün acayip istekliydi ve gol atmak icin kafasini adamin kramponlarina bile koydu.

Kasım gibi gider tahminen
Yönetim kalkan olarak kullanıyor
Hoca da yönetime destek olarak bu işlevi doğruluyor

Bir kaç gündür yoktum. Gitmiştir diyerek umut ediyordum. Hala gitmemiş.

Neyse kendi gitmezse kovarız en kötü. Dünkü maça biraz önce özetten baktım. Bu gidişle zaten fazla kalamaz.

Bu kişi ve yönetim gitmeden de dünyadan kendimi soyutlamayı düşünmüyor değilim.

Düşmanlarına enden boydan gireyim diyenlerin hocaya düşman olmalarını izliyoruz.

bu arada bence hoca avrupayı hiç takmıyor

olursa olur olmazsa olmaz modunda

yaz boyunca dursun avrupa derken hoca hep lig dedi hedef olarak

bu yüzden şl olayına para dışında kayıp olarak bakmıyor olabilir

Teknik taktikten ziyade büyük mental gevşeklik var ve çözülemiyor bu durum. Oyunun içinde en ufak bir tembellik şansı geldiğinde hemen bunu seçiyor herkes.

Bu pres futbolunun oyuncuları aşırı yormasının getirdiği doğal psikoloji. Her fırsatta dinlenmeye atıyorlar laubalileşiyorlar. Bu durum maksimum düzeyde Kerem Demirbay'da var. Torreira ve Mertens'de de başladı.
Torreira ve mertens artık bittiler, boey satilmmamış olsa aynısı onun da başına gelecekti.

Saglıklı bir taktik değil ki bu.
Atıl kurt diye 2-3 adam sürekli ileri geri git gel bas, savun.
3.sezon olacak mertensi geçen sene bir dinlendirdik biraz yükünü azalttık ne şutlar çekip ne goller attı.

İş yükünü bölmedigimiz sürece de daha çok oyuncu patlar.

Bunun bir üst leveli tudorun hangi maç hangi dakika olursa olsun saldır lets go oyunuydu. Bu adamların da insan olduğunu unutursan onlar da günü geldiğinde bazı şeyleri unuturlar(aidiyet-saygi vs)
Geçen sene basında ne konuşuyorsa aynını konuşuyoruz bu sefer defansif olarak bir boey olmadığı icin tüm ataklar kalemizde. Boey yeri geliyor ortaya geciyor atak, duran toplarda da 6 numara gibi davranıp süpürüyordu.
Abdülkerim de sos veriyor bu sene.
Bir tane bir cikaramazsak bu düğüm bir yerde kopacak.

Anlı şanlı GS kulübünün teknik direktörlük koltuğunu işgal eden ,kendi kendini kibiriyle bitirmiş hocamiz

bu arada bence hoca avrupayı hiç takmıyor

olursa olur olmazsa olmaz modunda

yaz boyunca dursun avrupa derken hoca hep lig dedi hedef olarak

bu yüzden şl olayına para dışında kayıp olarak bakmıyor olabilir
O zaman avrupa liginde final oynayacağız diyerek milletle testis geçmeyecek renktaş.

Hoca 2 sezondur en çok övüldüğü konularda şimdilerde eleştiri yağmuruna maruz kalıyor. 2 sezondur herkesten verim alıyor,Baris,Kaan,Berkan joker gibi dolaştıriyor mevkiler arasında diye övülüyordu hatta İsmail bu duruma ağlayıp fbtv de uçan adam Sabri gibi bağırıp,çağırıyordu. Şimdilerde oyuncu öğütme makinesi oldu.

Hucüm presi ders diye gösteriliyordu daha çok zaman geçmedi üstünden,şimdilerde bu sebepten kötüyüz denilir oldu. Futbolda dün yok biliyorum arkadaşlar ama işin ucu çok pis kaçtı edilen laflar hiç normal değil.

2 senedir rakipleri Fener ve ligdeki hanımı eylediği takimlar,Federasyon,Hakemler,Medyaydi. Simdi bizde rakibi olduk taraftar olarak. Hocayla taraftarın arasi bir fener galibiyetiyle de düzelecek gibi değil bana kalırsa ama umarım o maci alıp kendi hatalarindanda ders çıkararak devam eder.

Hocam her an hadise çıkaracak gibi vibe veriyor ?

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Bunun gitmesinden değil de yerine Fatih Terim'in gelmesinden korkuyorum. Keza bu yönetim Fatih Terim'i kullanarak daha fazla süre kazanmak isteyecektir.
Ayrıca iyi bir hoca getirme ihtimallerini sıfır görüyorum.

O yüzden bu yönetim gitmeden Okan'ın gitmesi çok yanlış olacaktır. Ama bu, Okan'ın kötü hoca olduğu gerçeğini değiştirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt