Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne oynatacağına dair hiç bir fikri olmayan vasat bir anadolu hocası. takım çok güzel üçlü oynar ama seninle oynamaz.

paşanın teknik kifayetsizliği ortaya çıkmasın diye bir anda üçlüye geçecem diye bir şey attı ortaya. kulüp bu minvalde önüne gelene 10 milyon sıkmaya başladı. bu alınan oyuncular kesinlikle bu adama teslim edilmemeli yoksa bırakacağı enkazı kimse toparlayamaz kulübe yarı kilit vurma moduna geçer uzun seneler malum takımın şampiyonluklarını izleriz.

bu adamın bizi götürdüğü yol yol değil kara delik.

1726075878010.webp

Okan Buruk icin kritik sezon bu sezon olacak. Eger bu sene de sampiyon yaparsa takimi, kimse artik hocaligi konusunda kolay kolay laf edemez . Herseye ragmen basarili olmus olur.

Eger yapamazsa, bu iki sampiyonlugun bas mimari Erden Timur'du denilecek (ki bence haklilik payi yuksek) o zaman da hocaligi sag solda tartisma konusu olacak. Zaten ondan sonra Galatasaray'da zor kalir.

Umarım bu mesaj bir şekilde kendisine ulaşır;

Okan hocam ben ve benim gibi şuan sizi eleştiren taraftarlar olarak sizi seviyoruz. Bu yüzden size kızgınız. Bu yönetimi bize karşı savunma hatası yaptığınız için kredinizi çok çabuk azalttınız. Şampiyon olamasak bile belki gitmenizi istemeyecektik. Ama şimdi şampiyonluk gelse bile yazın bize karşı yönetimi savunmanızı unutamayabiliriz.

Bu yüzden lütfen en kısa sürede bu hatanızdan döndüğünüzü, tekrardan taraftara kulak verdiğinizi, hatanızın farkına vardığınızı bize göstermeli ve bizimle bütünleşmelisiniz.

İkincisi, bu sene Elazığ’daki kümede kalma mücadelesi veren Okan Buruk olmak zorundasınız. Akhisar’la kupa kazanan Okan Buruk olmak zorundasınız. Çünkü sahada futbolcular ve saha kenarındaki sizden başka bir ümidimiz yok. Bu yönetim artık yönetimimiz değildir, yok hükmündedir.

Bence Fenerbahçe maçına kadar iyi kötü neyse gideceğiz.Ancak fb maçında olası bir mağlubiyet ile topun ağzına gelirsin hocam.FB maçında alacağın galibiyette ise sezon sonunu görürsün.Sezon sonunda olası şampiyonlukta ise her şeye rağmen 3.şampiyonluk ve 5.yıldız ile efsaneler arasına girersin.

Okan hoca hepimizden daha çok farkında olası bir Fenerbahçe mağlubiyetinde yönetim istifa Okan istifa seslerinin geleceğini.

Bu yüzden o maçtaki takımın performansına iyi bakın arkadaşlar.

Eğer oyuncular canla başla oynuyorsa bilin ki oyuncular Okan hocanın gitmesini hiç istemiyorlar.

Eğer saçma sapan goller yersek de bilin ki hocayı yiyorlar.

Dörtlü savunmada kullanmak için iki beke 20 Milyon € bağlayıp gelinen noktada birini sol stoperde kullanacak diğerini de kanat bekte Barış Alper’in yedeği yapacak noktaya geldiysen, üstüne hala sol kanat bek istiyorsan sen hoca falan değilsin.

Kadro planlamasını bu kadar hatalı kurgulayan bir teknik adamın da daha fazla para harcatmaya hakkı yoktur.

Hiç uzatmadan hemen yetkisi elinden alınıp kovulmalı görevi kötüye kullanmaktan hakkında kulüp içi kulüp dışı soruşturma başlatılmalı

3 ay takım yeterli diyip kimseyi almamak için yırtınan, transferin bitmesine 10 gün kala ise revizyon yapma kararı alan,katkı veren oyuncularını gönderen,yerlerine oyuncu aldırmayan kişi de ciddi problemler vardır, ali koça bunu yap desen gs de ebedi dostumuz ayıp olur der bu kadarını yapamazdı

Bunların tüm beceriksizliklerine çanak tutarak tüm kredini 3 ayda sıfırladın
Tebrik ederim
Güle güle

Manzarayı gören herkes aylardır uyarıyor kendisini. "Hocam bu yönetime güvenme. İstediğin transferleri yapmaz, başarısızlık halinde de ilk seni yerler" dedi herkes. Ve sonuç olarak transferler gelmedi. Kadro daha da zayıfladı.

Olası bir Fenerbahçe hezimetinde, hedef direkt kendisi olacak. Bunu gözü olan herkes görüyor.

Hadi bakalım Abdülkerimden Maldini, Jakobsdan Theo Hernandez yaratmak zorundasın.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3’lü savunma kurgusunda Angelino gibi bir isim bulamadığımız gibi daha olmamışına 8 verdik, muhtemelen hiç olmayacağına da 10-12 vereceğiz.

Öyle bir planlama..

El mahkum scoutluk için seneye Arjantin ve Brezilyada kamp yapıp hazırlık maçları oynayacağız.
Okan Buruk en iyilerine layık

Eee hocam can siparene savunduğun yönetim seni de kandırdı mı?
Kusura bakma sessiz kalsan yine arka çıkardık ama sen baya daşdaş geçtin bizimle.
Evet şampiyon kadro ellerinden öper. Görelim ne yapacaksın. 12 kişi mi oynarsın, ibram ile Cenk i mi ortasaha oynatırsın bilmiyorum. Dursun u sol beke mi çekersin o senin kararın. Bizim ne haddimize.
Ben şampiyonluk istiyorum gerisi beni ırgalamaz.

Erden Timur yokken bu kaotik ortamı yönetebileceğini sanmıyorum. Demeçleri ve yaptıklarıyla zaten bunu ufak ufak gösterdi. Fatih Terim'lik yapamaz bu ortamda. Saha içinde de kredisini çok tüketti. İlk sezonundaki Beşiktaş ve Başak maçlarından daha büyük bir dönüş yapması gerekiyor.

Hakaretler falan hariç her türlü eleştiriyi sonuna kadar hak ediyorsun.

Bu günlerin geleceğini taraftarlar aylar önce söyledi, sen ise üç maymunu oynadın aylarca Dursun'a kol kanat gerip destek çıktın.

Transfer dönemi sonlanınca olur da şu bölgemiz eksik bu bölgemiz eksik diye bahanelerin arkasına sığınırsan ben de sana çok ağır küfürlere başvuracağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt