- 26 Ocak 2021
- 41.068
- 40.322
- 3.078
@Murat Kara nın başıni yakmıştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sığınacağını benden iyi biliyorsun.Hakaretler falan hariç her türlü eleştiriyi sonuna kadar hak ediyorsun.
Bu günlerin geleceğini taraftarlar aylar önce söyledi, sen ise üç maymunu oynadın aylarca Dursun'a kol kanat gerip destek çıktın.
Transfer dönemi sonlanınca olur da şu bölgemiz eksik bu bölgemiz eksik diye bahanelerin arkasına sığınırsan ben de sana çok ağır küfürlere başvuracağım.
O zaman CV'sini düzenlesin direkt son iş yerine Galatasaray S.K. 2022-2024 diye yazsın.Sığınacağını benden iyi biliyorsun.
bari bu akşam bu adam değil de başkan ve yönetim konuşulsun yaw. transferi bu adam mı yapıyor? daha dün 2 transfer istiyorum dedi.
beceriksiz olan belli.
haa kendisinin hatası o yönetime destek çıkmasıydı ama pişman olmuştur sanırım.
Hamza'dan farkı kalmaz şampiyon olamazsa.Okan Buruk icin kritik sezon bu sezon olacak. Eger bu sene de sampiyon yaparsa takimi, kimse artik hocaligi konusunda kolay kolay laf edemez . Herseye ragmen basarili olmus olur.
Eger yapamazsa, bu iki sampiyonlugun bas mimari Erden Timur'du denilecek (ki bence haklilik payi yuksek) o zaman da hocaligi sag solda tartisma konusu olacak. Zaten ondan sonra Galatasaray'da zor kalir.
1- avatarın güzel.arkadaşım bu yönetim kimin emriyle kalkıştı bu işlere? zaten buna sebep 15 gün kala hala transfer istiyorum demesi.
3 eksik var diye başladık yaza, yönetim olacak çapsız ordusu geç de olsa tamamladı. son 15 gündür ise bambaşka bir sistemin oyuncuları toparlanılmaya çalışılıyor. o işler de bu çapsız yönetimin boyunu aşıyor. suçlu tamamen ne oynattığını neye karar vereceğini bilemeyen bu adam
1- avatarın güzel.
2- arkadaşın değilim. (şu anlık)
3- okan'ın emri ile bu yönetimin transfer yaptığını düşünüyorsan, hiç sarmala girmeyelim. yoluna bak.
Yalnız maç haftaya 1 hafta zamanı var.Bence Fenerbahçe maçına kadar iyi kötü neyse gideceğiz.Ancak fb maçında olası bir mağlubiyet ile topun ağzına gelirsin hocam.FB maçında alacağın galibiyette ise sezon sonunu görürsün.Sezon sonunda olası şampiyonlukta ise her şeye rağmen 3.şampiyonluk ve 5.yıldız ile efsaneler arasına girersin.
Ben hicbirseye inanmam belliki papuc pahali geldi okan buruk tanidiklara haber yaptiriyor, yok onu istememis, yok saranin maliyeti cok yüksekmis, kim inanir buna? Varsa öyle birsey neden aciklamamis onu gectim taraftarla alay etmedimi 12. Kisi ile mi oyniyacagiz diye?Spor gecesi : Okan hoca Jelerti istememis. Saranin maliyetine olumsuz rapor vermis.
Yani Jelert ve Sarayi hoca istememis.
Yav kendi açıklamaları var uzun zaman izledik, faydalı iyi oyuncu aldık diye.Spor gecesi : Okan hoca Jelerti istememis. Saranin maliyetine olumsuz rapor vermis.
Yani Jelert ve Sarayi hoca istememis.