Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaretler falan hariç her türlü eleştiriyi sonuna kadar hak ediyorsun.

Bu günlerin geleceğini taraftarlar aylar önce söyledi, sen ise üç maymunu oynadın aylarca Dursun'a kol kanat gerip destek çıktın.

Transfer dönemi sonlanınca olur da şu bölgemiz eksik bu bölgemiz eksik diye bahanelerin arkasına sığınırsan ben de sana çok ağır küfürlere başvuracağım.
Sığınacağını benden iyi biliyorsun.

Şapkadan tavşan çıkarmazsan ilk seni yiyecekler. koltukta kalmak için ilk kurban sen olacaksın.

Ben olsam arkamda bu başarı ile çatır çatır çıkar konuşurum. Bu basiretsizliğe ortak olmamalı. Kovarsa da kovsunlar abi, duruş önemli. Galatasaray menfaatleri her şeyden önemli. Zar atılmaz.

Kerem gibi top oynayan çocuğu mobbingle gönderip ziyech gibi bir faydasızı uefaya yazdırmak tam bir skandaldır!

"transfer dönemi bitse de önümüze bahsah yeaa geh geh geh" diyen bu herif dönemin bitmesine 15 gün kala kulübü büyük bir transfer sarmalına sokmuştur. yönetimin rezillikleri bu adamı gölgelememelidir. baş çıban bu adamdır. her şey bu adamın başının altından kararsızlıklarından plansızlıklarından çıkmıştır.

bari bu akşam bu adam değil de başkan ve yönetim konuşulsun yaw. transferi bu adam mı yapıyor? daha dün 2 transfer istiyorum dedi.

beceriksiz olan belli.

haa kendisinin hatası o yönetime destek çıkmasıydı ama pişman olmuştur sanırım.

bari bu akşam bu adam değil de başkan ve yönetim konuşulsun yaw. transferi bu adam mı yapıyor? daha dün 2 transfer istiyorum dedi.

beceriksiz olan belli.

haa kendisinin hatası o yönetime destek çıkmasıydı ama pişman olmuştur sanırım.

arkadaşım bu yönetim kimin emriyle kalkıştı bu işlere? zaten buna sebep 15 gün kala hala transfer istiyorum demesi.

3 eksik var diye başladık yaza, yönetim olacak çapsız ordusu geç de olsa tamamladı. son 15 gündür ise bambaşka bir sistemin oyuncuları toparlanılmaya çalışılıyor. o işler de bu çapsız yönetimin boyunu aşıyor. suçlu tamamen ne oynattığını neye karar vereceğini bilemeyen bu adam

Okan Buruk icin kritik sezon bu sezon olacak. Eger bu sene de sampiyon yaparsa takimi, kimse artik hocaligi konusunda kolay kolay laf edemez . Herseye ragmen basarili olmus olur.

Eger yapamazsa, bu iki sampiyonlugun bas mimari Erden Timur'du denilecek (ki bence haklilik payi yuksek) o zaman da hocaligi sag solda tartisma konusu olacak. Zaten ondan sonra Galatasaray'da zor kalir.
Hamza'dan farkı kalmaz şampiyon olamazsa.

arkadaşım bu yönetim kimin emriyle kalkıştı bu işlere? zaten buna sebep 15 gün kala hala transfer istiyorum demesi.

3 eksik var diye başladık yaza, yönetim olacak çapsız ordusu geç de olsa tamamladı. son 15 gündür ise bambaşka bir sistemin oyuncuları toparlanılmaya çalışılıyor. o işler de bu çapsız yönetimin boyunu aşıyor. suçlu tamamen ne oynattığını neye karar vereceğini bilemeyen bu adam
1- avatarın güzel.
2- arkadaşın değilim. (şu anlık)
3- okan'ın emri ile bu yönetimin transfer yaptığını düşünüyorsan, hiç sarmala girmeyelim. yoluna bak.

Aslında en iyi kaleci,en iyi stoperler,açık ara en iyi golculer bizde.
iyi bir çözüm ve sistem bulursak bu takım transfer yapılmasa bile hala şampiyonluğun en buyuk adayı.
Ft sol bek riera,genç semih ile çakma kanatlar engin baytar ve emre çolak ile şampiyon oldu çunku elindeki kadroya gore oyun buldu,doğru oyunu Okan hoca bulabilir mi bu tabiki imkansız

1- avatarın güzel.
2- arkadaşın değilim. (şu anlık)
3- okan'ın emri ile bu yönetimin transfer yaptığını düşünüyorsan, hiç sarmala girmeyelim. yoluna bak.

1. teşekkür ederim
2. genel hitap, literally minvalinde olmamıza gerek yok
3. 15 gün öncesine kadar transfer işlerini kapattıkları için evet öyle düşünüyorum. az maliyetlisi okanı kovmak zira kendi kıçlarını düşünüyorlarsa. hadi kal sağlıcakla

Okan a okan hoca denmeyen mesajlarda artış var
Bu üyeler incelenir inş yakın zamanda

Bence Fenerbahçe maçına kadar iyi kötü neyse gideceğiz.Ancak fb maçında olası bir mağlubiyet ile topun ağzına gelirsin hocam.FB maçında alacağın galibiyette ise sezon sonunu görürsün.Sezon sonunda olası şampiyonlukta ise her şeye rağmen 3.şampiyonluk ve 5.yıldız ile efsaneler arasına girersin.
Yalnız maç haftaya 1 hafta zamanı var.

Spor gecesi : Okan hoca Jelerti istememis. Saranin maliyetine olumsuz rapor vermis.

Yani Jelert ve Sarayi hoca istememis.

Spor gecesi : Okan hoca Jelerti istememis. Saranin maliyetine olumsuz rapor vermis.

Yani Jelert ve Sarayi hoca istememis.
Ben hicbirseye inanmam belliki papuc pahali geldi okan buruk tanidiklara haber yaptiriyor, yok onu istememis, yok saranin maliyeti cok yüksekmis, kim inanir buna? Varsa öyle birsey neden aciklamamis onu gectim taraftarla alay etmedimi 12. Kisi ile mi oyniyacagiz diye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt