Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk sezonki FB deplasmanı performansı bekliyoruz tekrardan.

2010 yilindan beri bu forumdayim (onceki hesabim silinmisti)

Acik ara en iyi teknik direktorumuz (96-00 FT sonrasi). Uzun suredir bu kadar domine ettigimiz bir donem hatirlamiyorum (belki 11-12 super final yili).

Arada facialari oldu mu, evet. Ama genele bakilinca hoca tartisilamaz.

Gercekci olmamiz lazim: bizim ana hedefimiz lig. Bu sene sampiyon olursak 5. yildiz + direk SL. Bunun icin de en onemli detay Okan Buruk, ondan baska bu ligi kazanabilecek hoca yok.

Taktiksel olarak da Rize macinda kendisini duzeltti. Sezonun kalaninda da biraz daha alternatifli bi yapiyla devam edecegiz

Fizikalitenin kariyerden önce geldiğinin farkına varmış. Kendisi adına olumlu bir adım. Çok komutan az askerden çok asker az komutana geçiş yaptı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

2010 yilindan beri bu forumdayim (onceki hesabim silinmisti)

Acik ara en iyi teknik direktorumuz (96-00 FT sonrasi). Uzun suredir bu kadar domine ettigimiz bir donem hatirlamiyorum (belki 11-12 super final yili).

Arada facialari oldu mu, evet. Ama genele bakilinca hoca tartisilamaz.

Gercekci olmamiz lazim: bizim ana hedefimiz lig. Bu sene sampiyon olursak 5. yildiz + direk SL. Bunun icin de en onemli detay Okan Buruk, ondan baska bu ligi kazanabilecek hoca yok.

Taktiksel olarak da Rize macinda kendisini duzeltti. Sezonun kalaninda da biraz daha alternatifli bi yapiyla devam edecegiz
Rakiplerde düzgün topcu yok o yüzden domine etmiş gözüküyor. Eski Antep genclerbirligi bursa Eskişehir denizli olsa bu oyun tarzı ve taktikle çok kolay geçerlerdi bizi. Avrupada gerçeği görüyoruz çünkü.

Ön alan presinden vazgeçip Rize maçında yaptığı orta alan baskısını devam ettirirse çok başka boyutta şeyler izleriz

Avrupa maçları hocaya karşı olan güveni çok azalttı hocam bunu kabul etmek lazım.Galatasaray paoku vura vura yener diyebiliyor muyuz ? Okan hoca hala yerel bir adam, bu sezon avrupada bahanesi olmadan iş yapmalı yoksa benim gözümde abdullah avcının iyisi olarak yer edecek.Ha avrupada hocalık yapacaksa bunu düzenli 2-3 sene yapmalı, ne hocalar var avrupada senelerdir birşeyler gösteriyor ama sıçrama yapamadılar daha..

paok dediginiz takim makine gibi yalniz

gecen sene ftnin panasini delik desik ettiler

hala öyleyse bizi yenerler

fazla yüksekten ucmamak lazim

avrupanın köy takımlarına elenmediği zaman soru işaretleri yok olur.

Okan hocam Antep maçını güzel bir sonuçla atlatarak şirazesi kaymış mourinho ve ekibine gereken dersi verelim. İlk sezonun da ki gibi ciddiyetle ve önemle maça hazırlanalım.

Yanlış pencereden bakıyorsun. Yedektekileri de forma sokmak ve görmek istiyor olabilir. Kerem, Berkan, Yusuf, Nelsson gibi. Yusuf daha erken girmeliydi hatta.

Sezon başındayız ve 20 günde 5 maç yapacağız. Skoru almışsın, Okan Buruk veya X biri, bunu yapanı eleştirmem. Kim olsa benzerini yapardı. 80 dakika aynı takımla oynasa bu defa skoru aldın yedektekileri küstürüyorsun, sahadakiler yoğun tempoda sakatlanırsa ne olacaktı denecekti.

Buruk'u eleştirmek için 40 neden sayarız da dünkü değişikliklere laf etmek yersiz olur.
hocam adam sürekli oynasa eyvallah zaten kaç maç yaptı ki daha adamın kendisi alışamadı takıma her maç 60 da fln çıkarıyor bence yanlış yapıyor.

fb maçında defansif aksiyonlar çok önemli fb maçında ilk topu karşılarsak yrı sahaya yerlesemeden kontra yiyorlar. rize maçındaki baskın oyunda bu sebepleydi. ileriye attıkları hiç bir topu indirtmedik. davinson ve aponun çok iyi oynaması lazım fb maçında. bu ikilinin iyi oyunu diğer oyuncuları da etkiliyor. çünkü geriye koşmaktan kurtuluyorlar. ileride de maksimumlarını verip skor yapıyolar. kaybetmemek önemli ama kazanacağız insallah.

Adam zorluk derecesi yüksek bütün maçlarda eziliyor tam komedi yav, Rizeyi yenmek için antrenöre ihtiyacımız mı var ciddi soruyorum. Anadolu takımları batmış zaten mucize olmazsa senden puan alacak durumda değiller. Avrupa ve büyük maçlar için bariz yetersiz bence görünen köy kılavuz istemez, 12 milyon verdirdiği adama içerideki Rize maçında bile güvenmemesi güldürdü bu arada ilginç gerçekten.

Adam zorluk derecesi yüksek bütün maçlarda eziliyor tam komedi yav, Rizeyi yenmek için antrenöre ihtiyacımız mı var ciddi soruyorum. Anadolu takımları batmış zaten mucize olmazsa senden puan alacak durumda değiller. Avrupa ve büyük maçlar için bariz yetersiz bence görünen köy kılavuz istemez, 12 milyon verdirdiği adama içerideki Rize maçında bile güvenmemesi güldürdü bu arada ilginç gerçekten.
300 milyonluk kadroyla bu ligi alamıyorsa gider zaten. 5. Yıldız muhabbetine dua etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt