Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.128
- 10.503
- 1.303
Transfer sezonlarında dengesi bozuluyor bu bir gerçek. Saha içine odaklanmış bir Okan Hoca hala ligin en iyisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakiplerde düzgün topcu yok o yüzden domine etmiş gözüküyor. Eski Antep genclerbirligi bursa Eskişehir denizli olsa bu oyun tarzı ve taktikle çok kolay geçerlerdi bizi. Avrupada gerçeği görüyoruz çünkü.2010 yilindan beri bu forumdayim (onceki hesabim silinmisti)
Acik ara en iyi teknik direktorumuz (96-00 FT sonrasi). Uzun suredir bu kadar domine ettigimiz bir donem hatirlamiyorum (belki 11-12 super final yili).
Arada facialari oldu mu, evet. Ama genele bakilinca hoca tartisilamaz.
Gercekci olmamiz lazim: bizim ana hedefimiz lig. Bu sene sampiyon olursak 5. yildiz + direk SL. Bunun icin de en onemli detay Okan Buruk, ondan baska bu ligi kazanabilecek hoca yok.
Taktiksel olarak da Rize macinda kendisini duzeltti. Sezonun kalaninda da biraz daha alternatifli bi yapiyla devam edecegiz
Avrupa maçları hocaya karşı olan güveni çok azalttı hocam bunu kabul etmek lazım.Galatasaray paoku vura vura yener diyebiliyor muyuz ? Okan hoca hala yerel bir adam, bu sezon avrupada bahanesi olmadan iş yapmalı yoksa benim gözümde abdullah avcının iyisi olarak yer edecek.Ha avrupada hocalık yapacaksa bunu düzenli 2-3 sene yapmalı, ne hocalar var avrupada senelerdir birşeyler gösteriyor ama sıçrama yapamadılar daha..
Verecek bence kadroya bakıyorum ilk geldiği seneki gibi az ama öz oyuncular var ve hepsi fiziksel olarak iyi çalışkan adamlar bence haddini bildirecek fenereŞerefsiz mouya hayatının dersini ver
10 yıl arkanda olalım
Çok güzel açıklamışsın beklediğin günleri.Başarısız olursa kredi bile kurtarmaz.
Burası kimsenin babasının çiftliği değil.
O yüzden her fırsatı iyi değerlendirmek zorunda.
hocam adam sürekli oynasa eyvallah zaten kaç maç yaptı ki daha adamın kendisi alışamadı takıma her maç 60 da fln çıkarıyor bence yanlış yapıyor.Yanlış pencereden bakıyorsun. Yedektekileri de forma sokmak ve görmek istiyor olabilir. Kerem, Berkan, Yusuf, Nelsson gibi. Yusuf daha erken girmeliydi hatta.
Sezon başındayız ve 20 günde 5 maç yapacağız. Skoru almışsın, Okan Buruk veya X biri, bunu yapanı eleştirmem. Kim olsa benzerini yapardı. 80 dakika aynı takımla oynasa bu defa skoru aldın yedektekileri küstürüyorsun, sahadakiler yoğun tempoda sakatlanırsa ne olacaktı denecekti.
Buruk'u eleştirmek için 40 neden sayarız da dünkü değişikliklere laf etmek yersiz olur.
Benim işim gücüm var. Okan Hoca gitse benim cebime bir kuruş girmez. Sana burda trolluk yapmak için ne kadar veriyorlar?Çok güzel açıklamışsın beklediğin günleri.
300 milyonluk kadroyla bu ligi alamıyorsa gider zaten. 5. Yıldız muhabbetine dua etsin.Adam zorluk derecesi yüksek bütün maçlarda eziliyor tam komedi yav, Rizeyi yenmek için antrenöre ihtiyacımız mı var ciddi soruyorum. Anadolu takımları batmış zaten mucize olmazsa senden puan alacak durumda değiller. Avrupa ve büyük maçlar için bariz yetersiz bence görünen köy kılavuz istemez, 12 milyon verdirdiği adama içerideki Rize maçında bile güvenmemesi güldürdü bu arada ilginç gerçekten.
Trollük mü? Güldürme adamı. Senin işin gücünden kime ne? Arabanın tekerine çomak sokma yeter.Benim işim gücüm var. Okan Hoca gitse benim cebime bir kuruş girmez. Sana burda trolluk yapmak için ne kadar veriyorlar?
Gerçek isminle gel önce, çelik çomak oynamak senin işin olmuş burada.Trollük mü? Güldürme adamı. Senin işin gücünden kime ne? Arabanın tekerine çomak sokma yeter.