Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen gol yollarında kötüydü bu maç ama bogusarak ve usain Bolt gibi arkaya koşu atarak fenerin öne cikmasina engel oldu. Batshuayi bunu yapamazdı. Fb defansi orta sahaya cikaramadi. Bu sebeple de orta saha defans arasi metrik olarak uzadı ve topu buluşturmada zorluk çektiler. Batshuayi girse komple defansa yaslanmak zorunda kalirdik ve kesin bir karambol golü yerdik.
Niye yapamazdi ya bats bogusamiyormu? Gayet saglam ve fit..

Ben kimseye dusman degilim ama dogrusuna dogru yanlisina yanlis diyemedikten sonra neci olursan ol kuru kalabalıksın

Bugün yunus akgunu kazandi.Bu konuda tebriki haketti.Iyi oynatti takimi onun icinde tebriki haketti.

var mı üzüntü tek post yok yine @Can Çelik

1726962450038.png

Avrupa ligine de üçte üçle başla barışalım hocam. Bizim derdimiz Avrupa

Adam derbileri kazanıyor son bir kaç derbinkaybediyor hemen hedef maclari alamıyor oluyor. Camavinga da oyuncu değil raul u satalım sirtimda tasirim falan deyince kendini futbol yorumcusu zanneden belki de sosyal yaşamı da beğenmeme hatta küçük görme üzerine kurulu tipler siz kimsiniz ulan

Hayatinda bir bok basaramamis tipler, kendileriyle ilgili mutsuzluklarindan, basarili insanlara da tahammulsuz davranirlar. Camia icinde ki, Okan'a elestirilerin buyuk kismi bu. Okan sezon basi formsuzdu. Buna da kredisi fazla fazla var. Galatasaray gelecegini, hollandali, fransiz vb teknik adamlara birakamaz. Vunku boyle bir butce yok. Galatasaray'a gonulden bagli ve teknik donanimi yuksek biri olmaliydi. Okan bunlarin hepsini basardi. FT nin upgrade versiyonudur. Nice senelere beraber.

sonraki lig maçını kazanırsa 7/7 açılışla yeni rekor mu olacak ?

Forum skor taraftarlariyla dolusmus yine. Sikecileri yenmek hepimize keyif verdi. Yunus disinda takimin oynadigi oyunda ve sorunlarinda bir degisim yok. Attigimiz kacirdigimiz kadarda pozisyon verip hucum yedik. Kaan’in icinden gectiler mac boyu. Sara’nin savunmasi 2li orta saha icin hicbir zaman yeterli olmayacak. Okan hoca guzellemesi cekenler bu takim her Avrupa macinda ezilirken nerdeler. 300 milyonluk kadroyla bu cop ligde cop rakiplere mac kazanmak marifet degil. Takima teknik adam dokunusu gorursek Okan hocayida ovmesini biliriz. 2.5 yildir gormedik.

Ben Galatasarayliyim baska birsey beni ilgilendirmez, bügün okan yarin tuchel gelir, hic bir önemi yok hepsi bügün var yarin yok , onun icin Galatasaray disinda kimsenin srkasindan aglamam
Sen misin Galatasaraylı..Şans bizden yana olduğu için kazandık diyen, günü gelsin de takım tökezlesin ben haklı çıkıp adama laf sokayım diye dört gözle bekleyen adamsın.Bırak bu "Only Galatasaray'' martavalını..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt