Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.189
- 9.741
- 1.738
Igggghhhhhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Igggghhhhhhhh
Büyük maçlarda bir planı olmayan, ezilen, hep kötü oynatan bir hoca olduğunu söylemeyi unutmuşsun reis.Skor taraftarlari abartiyor. Dün osimhen sara sanchez torreira sahada olmasa yenilirdik. Bunlar kendi aralarinda kadro olusturuyor biliyorsun hoca sadece kenarda duruyor
takim bi maci kaybediyorsa hoca kurmuştur kadroyu. Kazaniyorsak oyuncular dogru kadroyu kendi aralarinda cikarmislardir falan.
Enteresan bi oluşum
Senin Okan nefretin Galatasaray sevginin önüne geçmiş kardeş..Sen Galatasaray'ın başarısını değil Okan'ın başarısızlığını istiyorsun..Tedavin yok mecbur çekecen bu hastalığı..Senden daha çok Galatasaraylı olduğum kesin. Sizin gibi gözleri kör insanlar ancak skora bakıp mutlu olur. Nasıl oynadığımızın kimin umrunda, yeter ki galibiyet gelsin, ben skor taraftari degilim. Tekrar söylüyorum, Okan'ı sevmiyorum.
Oynattığı berbat futbolu sevmiyorum, tavrını ve konuşmasını sevmiyorum. Arkadaşıyla birlikte bizi Ankaragücü maçında sattı gün gözümden düşmüstü. Bu ikili zamaninda Şampiyonluğumuzu engelledi. İsterse bizi 10 kere şampiyon yapsın, önce iyi futbol izletmesi gerek. 288 milyon Euro değerindeki takım, gelen gideni ezmesi gerek. Biz bu ligin Bayern'i, Real'i, City'siyiz. Bu futbol bize yakışmıyor.
Düşüşte olan oyuncularin sorumlusu hocadir.
Yükseliş varsa oyuncularin kendi çabalari sayesinde olmuştur
İcardiyi de hoca yedek birakmadi bu arada. İcardi kendisi yedek kalmak istedi
Aman dikkat sonra bir yere yazıyor.Sen misin Galatasaraylı..Şans bizden yana olduğu için kazandık diyen, günü gelsin de takım tökezlesin ben haklı çıkıp adama laf sokayım diye dört gözle bekleyen adamsın.Bırak bu "Only Galatasaray'' martavalını..
Valla istediği yere yazsın..Kendi istediği olsun diye desteklediği(!) takım başarısız olsun diye dört gözle bekler mi bir insan?Aman dikkat sonra bir yere yazıyor.
istifa diyordunBen en çok saha dışı açıklamalarına eyvah demiştim. Transfer dönemi biraz hocanın da dengelerini bozmuş demek ki. Şu an kafası kesinlikle çok rahat. Zarar gören bağları bir nebze onardı. Devamını getirmemesi için bir sebep yok.
istifa diyordun
Hocam birine hak etmediği kelimeler kullanmamak saygı sınırında düşünce belirtmek saygıdır ağlamak değil. Hem takıma saygıdır hem takıma sevgidirBen Galatasarayliyim baska birsey beni ilgilendirmez, bügün okan yarin tuchel gelir, hic bir önemi yok hepsi bügün var yarin yok , onun icin Galatasaray disinda kimsenin srkasindan aglamam
Ordan besleniyorlarYangın tayfa yine kaybetti. Berabere bile kalsak ortalığı yangına çevireceklerdi.
78 lig maçının 65’ini kazanmış sadece 6’sını kaybetmiş bir teknik direktörün en azından isminin büyük yazılması saygısını hakediyordur bence.
Bu forumda en çok eleştirenlerden biri benim, ama temsil ettiği makama, kazandırdığı başarılara, şampiyonluğa saygıdan bunu dedim yoksa eleştirilecek bir çok konu var, haklısın. Özellikle bu sezon başı başladığı planlama, transfer politikası vs.Sen kazanılan 65 maça bakıyorsun ben harcanan paralara alınan futbolculara vs bakıp o 6 maçın nedenini sorguluyorum ve belki bu yüzden okanın o sunu büyük yazmayı ihmal ediyorum çünkü aklım hep o 6 da
Bazı şeyler içten gelir sevgili dostum saygı sevgi vs gibi.Olmuyorsa zorlamanın manası yok.Okan saygısını bizimle 3 milyondan iki yıllık kontrat yaparak zaten kazanmış ve o istatistiği de yapabildiği için o kontratı almış.
Seni kırmadım Okanın o sunu büyük yazdım.Okanın kırarım ama renktaşlarımı kıramam.