Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence çok acil bir şekilde iyi kondisyoner alınmalı ekibine, geldiginden beri dakika 60'tan sonra patatese dönmeyen bir gs izlemedim. Takım o dakikadan sonra hızlı bir şekilde anadolu takımına dönüyor.

hocam FİFA oyun kurallarında ancak gol yediğinizde oyuncu değiştirebilirsiniz diye bir kural yok. şu oyuna müdaheleleri zamanında yapsan maçlar daha kolay kopacak.

Öyle bir ortam var ki ne yazık ki hocayı da etkiliyor . Fb basini bir taraftan bizim taraftar bir taraftan
FB basınından ziyade bizdeki muhalefet ve belli taraftar gurupları inanılmaz şütursuzca eleştiriyorlar.2 maç kaybet saygınlık yerlerde sürünüyor.Böyle olmamalı.Konu Hadiseden giriyor nerelere gidiyor.İşte dünkü yumruk topyekün cevaptı:)

Bence çok acil bir şekilde iyi kondisyoner alınmalı ekibine, geldiginden beri dakika 60'tan sonra patatese dönmeyen bir gs izlemedim. Takım o dakikadan sonra hızlı bir şekilde anadolu takımına dönüyor.
fb maçından fazla kostuk bence bu mac. tahminim total 120km bandında. en azından dökülmelerin sebebi odur insallah diye temenni ediyorum :d bende aynı sekilde düşünüyorum. ama hoca mac sonu acıklamalarına bakarsak oyuncular tercih etti bu oyunu sahada diyor. topa basarak oynamalıydık oyunun bi kısmını ama oyuncular hızlı oyunu sevdiklerinden durmadılar ileriye kosular attılar diyo.

Bu sezon Okan hocanın en zor sınavı. Hem Avrupa'da kendini kanıtlamak zorunda (yarı final dışında başarısız sayarım), hem de ligde tarihi 25. şampiyonluğu yakalamalı. Her iki hedefe ulaşamama durumunda yerini başarılı bir Arda Turan'a kaptırabilir.

Kimsenin gönlünü yapmak için cift forvete dönmek zorunda değilsin. 2-1 falan önde olduğumuz maçlarda sırf gönül almak için çift forvete dönüyoruz sanki geride gibi.
Katılıyorum gereğinden fazla etkileniyor. Ben oyuncunun gönlünden ziyade medyaya da fazla kulak astığını düşünüyorum. O kadar çok soru geliyor ki çift forvet hakkında.

Dün maç sonu yine soruldu "aslında bakarsak maçı çift forvet bitirdik" dedi fakat ne derece mantıklıydı ki.

Mertens'in sahadaki yorgunluğuna da sırf ilerleyen dakikalarda çift forvete dönmeyi düşündüğü için o kadar tahammül etti bana kalırsa. Yedik zaten o ara golü.

FB basınından ziyade bizdeki muhalefet ve belli taraftar gurupları inanılmaz şütursuzca eleştiriyorlar.2 maç kaybet saygınlık yerlerde sürünüyor.Böyle olmamalı.Konu Hadiseden giriyor nerelere gidiyor.İşte dünkü yumruk topyekün cevaptı:)
İçimizdeki İrlandalılara da sahada cevap veriyoruz.

Young Boys'un 2. maçından önce elenirsek Okan da gitsin yönetim de gitsin demiştim. Hala da tepkiliyim o konuda ama Hoca çok şaşırttı beni. Hakkını vermek gerek, o çöküşe doğru giden, ne oynadığı bile belli olmayan takımı 1'i içeriden olmak üzere 4 tane hızlı takviyeyle bambaşka bir seviyeye getirdi ve kendini hiç bozmadan yaptı. Çok zor bir şeydir bu. O yola bir kere girdin mi çıkamazsın abi, aklını yitirip gidecek diye korkuyordum. Bence müthiş bir dönüş oldu.

Ben Fener ve Paok maçlarından 2 beraberliğe razıydım, skorlar da oyun da sonuçlar da beklediğimin çok üstünde oldu. Takım gerçekten çok iyi bir noktaya gidiyor. Öyle kemik gibi takımız diyemem ama fizik ve tempo olarak üst düzey bir takım olduk. Hücum hattı (santrafor olarak tabii) zaten muhtemelen hayatımızda görüp görebileceğimiz en üst noktada ve hatta saçma bir noktada. Bu takım çok büyük bir saçmalık olmazsa ligi yürüyerek alır. Avrupa için şimdi bir tahminde bulunmak istemiyorum. Hele şu Tottenham'a kadar bir gelelim, o maçı bir geçelim ondan sonra büyük resim çıkar ortaya.

Bunların derdi gs degil bunlar kişisel tavır ve emeğe saygisizlik bu işleri sosyal yaşamda da yapmamaları dileği ile

Avrupa'da başarı bekleyenler hayal dünyasında yaşıyor bence. Dün güzel sekanslar da oldu amenna ama şans yanımızda olmadığında çok çabuk dağılan bir takımız bunu da gözardı etmemek lazım. Çeyrek başarıdır bu takımla.

Avrupa'da başarı bekleyenler hayal dünyasında yaşıyor bence. Dün güzel sekanslar da oldu amenna ama şans yanımızda olmadığında çok çabuk dağılan bir takımız bunu da gözardı etmemek lazım. Çeyrek başarıdır bu takımla.

bu işler hiç belli olmaz

UEFA kupası sezonunda bologna maçlarını bugün sosyal medyayla izlesek hocayı ertesi gün kovardik

ritim ve ozguven çok önemli

bu işler hiç belli olmaz

UEFA kupası sezonunda bologna maçlarını bugün sosyal medyayla izlesek hocayı ertesi gün kovardik

Muhakkak Hocam. G.t olmayı çok isterim bu konuda ama Kopenhag, Prag ve Y.Boys maçları travma olmuş bende. Dün bir ara her yan topta Colley alınca eyvah dedim gene aynı başladık. 65-70 gibi başlayan tükenmişlikte de değişiklik olacak deyince üzüldüm inan. Neyse ki gol geldi o ara.

bu işler hiç belli olmaz

Aynen o dönem Bologna herhalde bizi en çok zorlayan eşleşme olmuştu ve ilk maçtı. Bugün olsa forumun %80'i bu takım Dortmund'dan iki maçta da fark yer derdi.

90 dakikalık bir oyun sistemimiz olduğunu düşünmüyorum, 60’dan sonra başka bir plan lazım Avrupa’da.

ŞL’de de bu sistem bu kadar çalıştı, sonra Bayern 3 attı. Takım yorulunca gol yemeyi bekliyoruz.

Noldu her şey süt liman mı oldu bir anda

Beşiktaş’tan 5 yemeyi, hala galibiyeti olmayan young boys’a 35 milyon euroyu teslim etmeyi unutalım hiç bir şey yok gibi davranalım öyle mi

Çok beklersiniz, her başarısızlığın bir telafisi olmak zorunda, şu an telafi süreci devam ediyor.

Rus ruletinden ne zamanki çıkmayı öğrenirse o zaman büyük hoca olma yoluna da girer, dün ilk yarı sonu ve ikinci yarı sonunda iki tane net pozisyon verdik, bayağı netti, onlar gol olunca yukarıdaki maçlar gibi oluyor işte.

Noldu her şey süt liman mı oldu bir anda

Beşiktaş’tan 5 yemeyi, hala galibiyeti olmayan young boys’a 35 milyon euroyu teslim etmeyi unutalım hiç bir şey yok gibi davranalım öyle mi

Çok beklersiniz, her başarısızlığın bir telafisi olmak zorunda, şu an telafi süreci devam ediyor.

Haklisin ve aksini iddia etmiyorum telafi konusunda

Dedigin gibi telafi süreci devam ediyor ama son galibiyetler ile olumlu devam ediyor ve muhtemelen telafi edecek

Ama basarisizligin bir telafisi olmak zorundaysa basarinin da hakkini vermek gerekmez mi

Bjk ve young boys maclari öncesinde ben genel olarak bunu da görmedim basarili olmasina ragmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt