Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En sinir olduğum madem bu sistemle oynayacaksın
1 - Mertens yerine daha genç birisi alınabilirdi
2 - Hiç olmazsa yedek için 1 tane afro alabilirdi.
3 - Yine Sanchez yokken ona benzer birisi alınabilirdi ( Nelson sat)
Al ışte, Torreira ve Sanchez yokken sıvıyoruz

Bak sana şaka gibi gelecek, bir gol yersek maç 3-3 biter dedim. İlk yarı biterken o golü yedik. Devre arası kesin emindim puan kaybından. Okana o kadar güvenmiyorum ki, bir şekilde bu maçı vereceğini bildim. Çünkü oyun okuma sıfır, değişiklik sıfır.
Tamamen oyuncu formuyla ve yeteneğiyle maç alan bi adam.
Hiç de şaka gibi gelmiyor. Aynı cümleyi kurdum maçı izlerken, hatta belki yazmışımdır bile maç başlığına şu an hatırlamıyorum. Galatasaray öne geçtiği maçlarda bu kadar baskı yemez, yememeli. Takım önde olsun geride olsun hiç fark etmiyor sürekli baskı yiyor. Topu ne zaman yere indirip bireysel becerilerle bir şey yapmaya çalışsak pozisyona giriyoruz. Sen iç sahada öndesin arkadaş, al topu ayağına gerekirse 500 defa Muslera ile paslaş ama topu rakibe bu kadar kolay abuk subuk teslim etme. Dan dun topa vuruyoruz, Allah'a emanet gidiyor o toplar. Ben dayanamıyorum artık bu kafada bir futbola

Bu sezon şampiyon olacak, 5. yıldızı da alacak. Hatta geçen seneden daha rahat bir şampiyonluk bile olabilir ama ben böyle saçma sapan fantazilere, plansızlığa, sahada bu kadar başıboş biz ne yapıyoruz şimdi modunda bir futbola dayanamıyorum. Şu maç 3-0 olmuş ama gram heyecanlandırmadıysa ve 3-0'da bile bir gol yersek adamlar maçı döndürebilir dedirttiyse kendi evimizde, çok da üzerine konuşulacak, savunulacak bir şey yok.

İmza.

şöyle bir bahanesi var bence

bu kadar sıkışık fikstürde oyuncuları dinlendirmesine bir şey diyemem.

elde geniş bir kadro yok. transferde çuvalladığımız için torreira'nın yedeği yok. ihtiyar mertens'in yükünü hafifletecek adam yok.

yedek kanat bile yok. hatta as kanatlarımızdan biri olan b.alper formsuz.

sağ bekimiz de şimdilik kelek çıktı gibi görünüyor.

bu durumlar kendisini zorluyor.

Mac bir 10 dakika daha sürseydi büyük ihtimal komple defansi öne atar maci 3:5 kaybederdik. Yönetim su adama nasil.dayaniyor iki yildir anlamasi güc, onlarda eli mahkum sonuclar iyise korkudan adami kovamiyorlar, hele bir kac puan kayibi daha gelsin taraftar isyan cikarsin ilk giden okan buruk olacaktir. Ama önemli olan bu adami simdi göndermek cünkü ikinyildir bu takima bir katkisi olmamistir, sirf kadro gücü ile sampiyonluklar gelmistir.

Türk hocalara 15 topçudan fazla oyuncu vermeyeceksin.

Başladığın kadro zaten yeteri kadar rotasyonken gidiyorsun 2. devre tekrar takımı değiştiriyorsun. Kerem-Berkan ne alakaydı? Jelert sol kenar ne alakaydı?

Paşa ve Rize gibi takımlara derbi gözüyle bakmadığın sürece bu takımlar seni yakaladım mı bırakmaz. Sen bu maçta adamlar maçı bırakmışken hayata döndürmeyi becerdin.

Berkan girdide Demirbay diye biri vardı takımda top değmeden bitirdi maçı nerdeyse. Nelsonla oyun kurmak zaten zor. Defans oyuncusunda rotasyon olmaz bunlar çok fazla km yapmıyor zaten bozmak için varlar.

Yine diyorum defans oyuncusunda rotasyon olmaz

Bu şahıs td md değil
Vallahi değil billahi değil ya

Osi icardi ikilisiyle çıkıp,ortada demirbay sara ne alaka,üstüne nelson ne alaka

Kepaze etti bizi moralimizi çökertti ya

Bugün kovulacak arkadaş bu şahıs lamı cimi yok

Yeter ulan

20 dk Davinson, Torreira oynasalar ne olacaktı acaba?

Kaan'ın vücudu isyan ediyor bek oynamaktan, Barış yorgunluktan ölmüş, Mertens bitik, İcardi koşamıyor, Nelsson takım boyunu uzatıyor, Jelert rüzgarda düşecek halde.

Bu akşam oyuncu tercihleri ile maça damga vurdu.

En sinir olduğum madem bu sistemle oynayacaksın
1 - Mertens yerine daha genç birisi alınabilirdi
2 - Hiç olmazsa yedek için 1 tane afro alabilirdi.
3 - Yine Sanchez yokken ona benzer birisi alınabilirdi ( Nelson sat)
Al ışte, Torreira ve Sanchez yokken sıvıyoruz
Taraftar Mertens'e sarıyor da Mertens'in zaten son senesi, büyük ihtimalle bırakacak sezon sonu. Bırakmasın diye adamı ikna ettik. Takım fiziksel olarak düştüğünde Mertens bariz sırıtıyor. Oyun aklı yüksek bir oyuncu olduğu için yaşına rağmen iş yapıyor ama sürekli oynatabileceğin anlamına gelmiyor bu. Skoru tutacağın şu maçta oyuna almak hocanın hatası.

Formasyonların bir noktada hiç önemi yok.

Sara-Yunus ve Sallai oyun disiplini yüksek bir performans gösterdi ilk yarı. Hatta maç konusuna da yazdım bunu. Sallai pis işleri iyi yapıyor sahada diye. Yunus hücumda kaldıysa Sara ile hemen koridorları kapatıyorlardı top yaptırmıyorduk rakibe.

Barış ve Mertens girince, Yunus-Sara-Sallai de kenara gelince bir anda savruk, sürekli top kaybeden ve rakibe umut veren boşluklar açan bir takıma dönüştük. E rakip de özgüven kazandı çıkıp durdu. Sonra zincirleme hatalar.

İstersen 8 tane defansif orta saha koy, oyuncu grubunda savruk topçuların sayısı fazlaysa böyle maçları bir daha yaşarız. Umarım doğru dersler alınır.

Olay yorgunluksa devrede sallai niye çıktı yav. Hani herkes muthisti bir bu mu kötüydü

Sallai şimdi diyordur ben neden çıktım. Top alamadik 2. Yarı. Adamlar rahat rahat paslasti. Halı sahada bukadar pas yaptirmazlar adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt