Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç de şaka gibi gelmiyor. Aynı cümleyi kurdum maçı izlerken, hatta belki yazmışımdır bile maç başlığına şu an hatırlamıyorum. Galatasaray öne geçtiği maçlarda bu kadar baskı yemez, yememeli. Takım önde olsun geride olsun hiç fark etmiyor sürekli baskı yiyor. Topu ne zaman yere indirip bireysel becerilerle bir şey yapmaya çalışsak pozisyona giriyoruz. Sen iç sahada öndesin arkadaş, al topu ayağına gerekirse 500 defa Muslera ile paslaş ama topu rakibe bu kadar kolay abuk subuk teslim etme. Dan dun topa vuruyoruz, Allah'a emanet gidiyor o toplar. Ben dayanamıyorum artık bu kafada bir futbolaBak sana şaka gibi gelecek, bir gol yersek maç 3-3 biter dedim. İlk yarı biterken o golü yedik. Devre arası kesin emindim puan kaybından. Okana o kadar güvenmiyorum ki, bir şekilde bu maçı vereceğini bildim. Çünkü oyun okuma sıfır, değişiklik sıfır.
Tamamen oyuncu formuyla ve yeteneğiyle maç alan bi adam.
Bu sezon şampiyon olacak, 5. yıldızı da alacak. Hatta geçen seneden daha rahat bir şampiyonluk bile olabilir ama ben böyle saçma sapan fantazilere, plansızlığa, sahada bu kadar başıboş biz ne yapıyoruz şimdi modunda bir futbola dayanamıyorum. Şu maç 3-0 olmuş ama gram heyecanlandırmadıysa ve 3-0'da bile bir gol yersek adamlar maçı döndürebilir dedirttiyse kendi evimizde, çok da üzerine konuşulacak, savunulacak bir şey yok.
ayrıca sara çok iyi dikine ve kilit pas atabiliyor, 4üncü gol için paslar da atabilirdi ama dinlendireyim dedi herhalde bilmiyorumSara yı niye çıkarıyon sen? tek eli ayağı düzgün ortasahan senin. git nüfusuna al kerem i şimdi
Berkan girdide Demirbay diye biri vardı takımda top değmeden bitirdi maçı nerdeyse. Nelsonla oyun kurmak zaten zor. Defans oyuncusunda rotasyon olmaz bunlar çok fazla km yapmıyor zaten bozmak için varlar.
Yine diyorum defans oyuncusunda rotasyon olmaz
Akılsız dostum olacağına akıllı düşmanım olsun. Bu adamda futbol aklının zerresi yok.Öyle bir hoca ki, kötü gıden maçta 70 dk bekler oyuncu değişmez, iyi gıden maçta 45'te takımın yarısını değiştirir.. Dost mu düşman mı belli değil..
Taraftar Mertens'e sarıyor da Mertens'in zaten son senesi, büyük ihtimalle bırakacak sezon sonu. Bırakmasın diye adamı ikna ettik. Takım fiziksel olarak düştüğünde Mertens bariz sırıtıyor. Oyun aklı yüksek bir oyuncu olduğu için yaşına rağmen iş yapıyor ama sürekli oynatabileceğin anlamına gelmiyor bu. Skoru tutacağın şu maçta oyuna almak hocanın hatası.En sinir olduğum madem bu sistemle oynayacaksın
1 - Mertens yerine daha genç birisi alınabilirdi
2 - Hiç olmazsa yedek için 1 tane afro alabilirdi.
3 - Yine Sanchez yokken ona benzer birisi alınabilirdi ( Nelson sat)
Al ışte, Torreira ve Sanchez yokken sıvıyoruz